Mamici de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 26
alessia80 spune:
Ce veste frumoasa de dimineata!
ALIN & ALINA- SA VA TRAIASCA INGERASUL SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!

KATIA- Daca mai ai din astea sa spui...![]()
Din experientele mele avute sapt asta, va spun sa nu aveti sperante ca nu va rad! In afara de cazul in care sunteti complet rase, nu scapati de ras nicicum! Regula e, ca cine se interneaza trebuie sa fie rasa pt ca altfel au probl cu dr!
Asa ca, atunci cand vi se rupe apa sau stiti ca ajungeti la spital, rugati pe cineva sa va faca acasa! E muuuuult mai putin traumatizant!![]()
ALESSIA80 35+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
alessia80 spune:
LEXI- asa pateam si eu! e de la lipsa de mg- cel putin mie imi trecea daca luam magneb6!
ALESSIA80 35+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
stef81ro spune:
Vauva, felicitari pentru fetita! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Stefy
36 sapt
lullabay spune:
Lexi eu am patit asa saptamana trecuta...si intrebam pe net de premonitii...ma gandeam ca o sa nasc..dar cred ca a fost doar autosugestie..in schim senzatiile au fost destul de reale...m-am intins in pat...batea inima ca nebuna,transpiratii,o stare de neliniste interioara..a doua zi trebuia sa plec cu masina la drum..ma gandeam sa anulez drumul ca daca se intampla ceva?hipoglicemie nu cred ca era..ca mancasem inainte...nu stiu ce a fost...dar nu esti singura care a patit-o.
Mirabelac eu simt sub sani in partea stg fundul lui bebe e tare nu se deprima ..in partea dr e gol...si e fundul lui ca se misca in sus si in jos...nu e capul ca e prezentatie craniana...
Inni mai esti cu noi???????
38+ 
martha78 spune:
Vauva, felicitari pt fetita! Sa fie sanatoasa si papacioasa!
Si eu tot cu epilatul ma chinui acum, cu lama ma irit, am reusit sa ma si tai de cateva ori, cu crema n-am reusit sa ma rad complet, iar cu aparatul ma doare ingrozitor..azi mai incerc o data cu crema poate imi reuseste
Martha 39 
ticket lilypie
putzuruca spune:
De cand a crescut burtica, m-am cam chinuit si eu cu epilatul, dar am folosit capatul de tuns al epilatorului, care tunde f scurt, iar de cate ori am fost la control am folosit lama pt defrisare totala. Inghinal m-am epilat cu epilatorul dar pe "dansa" n-am avut inima s-o chinui in halul asta.
Cand o incepe travaliul, intru la baie, fac un dush si rezolv si problema epilatului, ca nu dureaza mai mult de 10 min. Daca nu apuc sa fac asta plec cu aparatul personal.
Fetelor...am ramas tampita azi...pe OTV este o emisiune cu farse. Prezentatorul a sunat o tipa care presteaza anumite servicii barbatilor si dupa ce s-au inteles la pret, tipa a vrut sa-l anunte ca nu trebuie sa se sperie cand o va vedea caci e putin schimbata...prezentatorul a intrebat-o ce inseamna schimbata iar tipa i-a spus ca are o burtica de 6 luni. Am ramas ca la dentist...pe bune. A spus tipa ca libidoul e crescut in sarcina si ca va fi foarte multumit de serviciile ei. Aaaaaaaaaaaaaaa...si il programase la ora 18 caci la ora 16 avea alt client.
putzuruca
34+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
Susa spune:
Buna Burtici si Mamici,
Felicitari Alina si Alin pt BB Bianca. sanatate multa la toti trei...
ce frumos si ce emotionant e cand citim cate un mesaj din acesta cu un nou bebelus nascut..
Am fost si eu aseara la doctor, am crezut ca pentru citirea rezultatelor analize sange si cultura col...toate bune si frumoase...doctorul ma duce sus in maternitate cheama asistenta si-mi pune pentru monitorizarea lui BB centuri pe burta si-mi face si un stress test...totul e bine, i-am auzit inimioara batand pentru 20 de minute si a fost superb...dupa care inca 20 minute ecograf, BB Lucas are 4kg deja si tot prezenta pelviana...totul e pro cezariana si se va intampla pe 11 septembrie pana la urma adica in 2 saptamani...asta binenteles daca e fara alte evenimente intre timp...eu ma simt ca un butoi gata sa explodeze...e tare grea burtica si fundul meu...ca la cate kg am nici nu stiu cum i-mi mai rezista gleznele...deh..mai e putin...da de umblat tot i-mi vine, la volan i-mi e cel mai bine, si nu am stare in casa mai de loc...zilele astea pun si eu poze cu camera lui BB, mai am doar asternuturile de asezat pe patut si sunt gata pentru el...va pup si sanatate maxima tuturor...
Silvia
36+ cu
Lukas-Daniel
POZE
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by putzuruca
Cand o incepe travaliul, intru la baie, fac un dush si rezolv si problema epilatului, ca nu dureaza mai mult de 10 min. Daca nu apuc sa fac asta plec cu aparatul personal.
Daca o sa ai timp si te vor lasa durerile sa faci asta...
Fetelor...am ramas tampita azi...pe OTV este o emisiune cu farse. Prezentatorul a sunat o tipa care presteaza anumite servicii barbatilor si dupa ce s-au inteles la pret, tipa a vrut sa-l anunte ca nu trebuie sa se sperie cand o va vedea caci e putin schimbata...prezentatorul a intrebat-o ce inseamna schimbata iar tipa i-a spus ca are o burtica de 6 luni. Am ramas ca la dentist...pe bune. A spus tipa ca libidoul e crescut in sarcina si ca va fi foarte multumit de serviciile ei. Aaaaaaaaaaaaaaa...si il programase la ora 18 caci la ora 16 avea alt client.
Doamne fereste, cate mai auzi pe lumea asta...
Mirabela sapt. 36
POZE Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by Susa
BB Lucas are 4kg deja si tot prezenta pelviana...totul e pro cezariana si se va intampla pe 11 septembrie pana la urma adica in 2 saptamani...asta binenteles daca e fara alte evenimente intre timp...eu ma simt ca un butoi gata sa explodeze...e tare grea burtica si fundul meu...ca la cate kg am nici nu stiu cum i-mi mai rezista gleznele...deh..mai e putin...da de umblat tot i-mi vine, la volan i-mi e cel mai bine, si nu am stare in casa mai de loc...
Ce grasunel e bb Lukas, daca e asa de marisor te mai lasa inca 2 sapt?
Mirabela sapt. 36
POZE Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.