Mamici de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Vauva, felicitari, sa va traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii!

Alina (38+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Hi hi in sfirsit prima fetitaFelicitari vauva. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

POZE

Monica 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Vauva, felicitari pentru bebe Bianca. Va doresc sa fie sanatoasa, mancacioasa, fara colici si sa aiba mult noroc.

putzuruca 34+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Felicitari Vauva, sa va traiasca Bianca, sa fie sanatoasa si cuminte iar tie refacere rapida si sa va intoarceti cat mai repede acasa

Fetelor eu nu stiu ce-am avut ieri dar m-am simtit tare rau. Pe langao stare de slabiciune, de-mi tremurau si mainile si picioarele, am avut si o stare de panica, frica...a fost groaznic. Eu una n-am mai patit asa ceva. Voi? Acum ma simt ceva mai bine, dar inca mai simt un "firisor" de panica...
Abia astept sa vin maine la intalnire, poate o sa-mi treaca de tot starea asta...

37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vauva, felicitari si refacere usoara!
Sa va traiasca Bianca, sa fie sanatoasa, cuminicioara si mancacioasa!

Carmen(36+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Alina si Alin, sa va traiasca bebita, sa fie sanatoasa si sa pape mult laptic de la mami.

Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ALINA SI ALIN, FELICITARI, SI SA VA BUCURATI DE EA TOATA VIATA, SA AVETI PARTE DE O BEBELINA CUMINTE SI MANCACIOASA SI DESTEAPTA SI FRUMOASA SI CUM O MAI VRETI VOI!!!!!!!

37+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Clara03 eu stiu ca orice durere, in general, poate provoca contractii, dar depinde de sensibilitatea fiecareia, poti incerca o metoda nedureroasa, de ex. crema.

notquiteso e posibil sa te epileze si in spital, chiar de esti epilata de cateva zile, depinde de ei. Daca ai bafta sa te faci cu o zi sau doua inainte, e ok, dar cine stie cand ne apuca... si mai ai timp atunci de epilat???

alexxia trebuie sa-ti faci si tu niste analize daca fetita are stafilococ, pt. ca mie mi-a gasit in secretie vaginala si m-am tratat cu antibiotice, nu e bine pt. sarcina.

Am mai intrebat odata si nu mi-a raspuns nimeni, voi simtiti burtica tare in partea de sus, sub sani? Eu simt asta de ceva timp si n-am intrebat dr. ca e in concediu. O fi funduletzul lui bebe? Contractii nu sunt ca stiu f. bine ce sunt alea si cum se manifesta. Merci.

Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MIRABELAC, si eu simt la fel, dar stiu sigur ca e funduletz de bebe de la echo, si apoi, mai ales seara, da din funduletz pe-acolo, si se impinge si mai sus, uneori ma intreb unde o vrea sa ajunga.

37+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

WAW, prima fetita din gasca. E bine ca o sa fie curtata.Felicitari Vauva sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii.

Sincer nu am apucat sa citesc cele 10 pagini anterioare dar am vazut ca discutati despre ras in spital. Daca nu vreti sa va rada cu lama din dotare atunci cumparati-va voi un aparat de unica folosinta si o sa-l foloseasca pe al vostru.

Eu din fericire am rezolvat problema cu epilatul joi. Cred ca nu o sa am probleme pana nasc.Mai am de facut pedichiura si manichiura.

WE placut tuturor

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput