Mamici de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 24
notquiteso spune:
Alexxia, nu vreau sa te sperii, dar ai grija ce antibiotic si cat ii dai micutei. Nepotelul meu mai avea putin si facea septicemie, fiindca de la un stafilococ netratat cum trebuie ( dar dupa sfatul medicului), a facut pe urma pneumonie, si a tot facut tratament dupa tratament, ca saraca sora-mea statea noaptea si se intreba la ce doctor sa mai mearga cu copilul. Ea fiind asistenta, iti dai seama ca totusi nu s-a dus la primul doctor intalnit pe strada. Daca ai un medic pediatru bun, atunci e ok, daca nu.. pot sa iti spun ca directoarea de la medlife e pediatru si e super tare. Eu nu m-am dus inca la ea, astept sa nasc. Dar daca nu te multumeste starea lui Ruty, nu-ti fie jena sa te duci la alt doctor. La urma urmelor, puii nostri sunt mai importanti decat orgoliile lor. Stiu ca mai este o pediatra buna pe undeva prin tineretului, dar nu stiu adresa exacta, o sa ma informez si iti spun daca vrei.
Iar sotul tau daca e baiat cuminte si nu e ca al meu ( de trebuie sa il fugaresc eu prin casa cu ceaiuri si pastile cand e bolnav), o sa se faca repede bine.
Pupici, multa sanatate, si mai ales ai grija si de tine.
POZE
amarantina spune:
URAAAAAAA!!!
Avem si o fetita!!
Vauva, felicitari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebelina.
Mi-Ka spune:
Wooaawww, prima
din gasca 

Vauva si Alin, felicitari pentru micuta Bianca, sa dea D-zeu sa fie sanatoasa si sa va umple sufletele numai de bucurii si satisfactii !!!

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
adameasca spune:
Alin si Alina, sa va traisca minunea! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa impreuna! 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
mini_me spune:
Buna seara, fetelor!
Vauva felicitari! Sa va traiasca bebe Bianca! Sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatoasa si mancacioasa!
In sfarsit prima fetita in grupul nostru! S-a lasat asteptata ceva!

mini_me
34+
poze
mini_me spune:
Alexandra am uitat sa iti spun ceva ce era mai important decat crema de picioare: trebuie sa vorbesti cu dr. ta de picioarele umflate si eventual sa iti faca niste analiza de urina.
Referitor la epilat: inainte sa plec din Romania am fost la cosmeticiana mea sa ma epilez (nu total ca mai era destul pana la nastere) si mi-a spus ce a patit o graviduta la colega ei. A inceput sa o epileze pubian total si in timp ce avea ceara aplicata in zona i-a cazut/iesit dopul. Tipa s-a speriat, a crezut ca naste,s-a ridicat in picioare, si-a pus mana in zona crezand ca iese bebe imediat.I s-a intarit ceara acolo, dar in final au reusit sa i-o ia. Nu stiu daca au continuat pana la sfarsit, dar cred ca a fost destul de traumatic pentru graviduta.
Eu aici am de gand sa ma epilez total, dar cu crema. Desi am ceara nu reusesc sa ma fac singura, iar sotul meu m-ar epila cu piele cu tot.
mini_me
34+
poze
Nokia spune:
Vauva, sa va traiasca Bianca, sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa, papacioasa si cuminte!!!!
Prima fetita din gasca
Asteptam poze si povesti
katia spune:
Salut!
Ma bucur sa intru si sa citesc atatea noutati!!!
Fetelor cu bb-eii deja in brate va felicit sincer si va doresc recuperare rapida si bb sanatosi!!!!
Eu am crezut ca nasc joi. Dar a fost alarma falsa. Am stat o noapte cu perfuzie in spital si vineri m-am intors acasa. Acum tre sa stau in pat - pauza totala si mor de plictiseala dar macar ma simt mai bine desi mai am contractii dar nu sunt dureroase.
Date fiind aceste conditii ![]()
voi intra mai rar dar promit ca daca nasc va zic ![]()
Va pup si sa aveti grija de voi!
35+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
roxanae spune:
[
Vauva sa va traiasca fetita, multa sanatate si refacere rapida!
Roxana
+ Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca