Mamici de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Alexxia, nu vreau sa te sperii, dar ai grija ce antibiotic si cat ii dai micutei. Nepotelul meu mai avea putin si facea septicemie, fiindca de la un stafilococ netratat cum trebuie ( dar dupa sfatul medicului), a facut pe urma pneumonie, si a tot facut tratament dupa tratament, ca saraca sora-mea statea noaptea si se intreba la ce doctor sa mai mearga cu copilul. Ea fiind asistenta, iti dai seama ca totusi nu s-a dus la primul doctor intalnit pe strada. Daca ai un medic pediatru bun, atunci e ok, daca nu.. pot sa iti spun ca directoarea de la medlife e pediatru si e super tare. Eu nu m-am dus inca la ea, astept sa nasc. Dar daca nu te multumeste starea lui Ruty, nu-ti fie jena sa te duci la alt doctor. La urma urmelor, puii nostri sunt mai importanti decat orgoliile lor. Stiu ca mai este o pediatra buna pe undeva prin tineretului, dar nu stiu adresa exacta, o sa ma informez si iti spun daca vrei.
Iar sotul tau daca e baiat cuminte si nu e ca al meu ( de trebuie sa il fugaresc eu prin casa cu ceaiuri si pastile cand e bolnav), o sa se faca repede bine.
Pupici, multa sanatate, si mai ales ai grija si de tine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

URAAAAAAA!!!
Avem si o fetita!!
Vauva, felicitari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebelina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Wooaawww, prima din gasca
Vauva si Alin, felicitari pentru micuta Bianca, sa dea D-zeu sa fie sanatoasa si sa va umple sufletele numai de bucurii si satisfactii !!!

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Alin si Alina, sa va traisca minunea! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa impreuna!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor!

Vauva felicitari! Sa va traiasca bebe Bianca! Sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatoasa si mancacioasa!

In sfarsit prima fetita in grupul nostru! S-a lasat asteptata ceva!

mini_me 34+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Vauva Sa va traiesca bebita

35 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Alexandra am uitat sa iti spun ceva ce era mai important decat crema de picioare: trebuie sa vorbesti cu dr. ta de picioarele umflate si eventual sa iti faca niste analiza de urina.

Referitor la epilat: inainte sa plec din Romania am fost la cosmeticiana mea sa ma epilez (nu total ca mai era destul pana la nastere) si mi-a spus ce a patit o graviduta la colega ei. A inceput sa o epileze pubian total si in timp ce avea ceara aplicata in zona i-a cazut/iesit dopul. Tipa s-a speriat, a crezut ca naste,s-a ridicat in picioare, si-a pus mana in zona crezand ca iese bebe imediat.I s-a intarit ceara acolo, dar in final au reusit sa i-o ia. Nu stiu daca au continuat pana la sfarsit, dar cred ca a fost destul de traumatic pentru graviduta.

Eu aici am de gand sa ma epilez total, dar cu crema. Desi am ceara nu reusesc sa ma fac singura, iar sotul meu m-ar epila cu piele cu tot.

mini_me 34+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Vauva, sa va traiasca Bianca, sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa, papacioasa si cuminte!!!!
Prima fetita din gasca
Asteptam poze si povesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salut!

Ma bucur sa intru si sa citesc atatea noutati!!!

Fetelor cu bb-eii deja in brate va felicit sincer si va doresc recuperare rapida si bb sanatosi!!!!
Eu am crezut ca nasc joi. Dar a fost alarma falsa. Am stat o noapte cu perfuzie in spital si vineri m-am intors acasa. Acum tre sa stau in pat - pauza totala si mor de plictiseala dar macar ma simt mai bine desi mai am contractii dar nu sunt dureroase.

Date fiind aceste conditii voi intra mai rar dar promit ca daca nasc va zic

Va pup si sa aveti grija de voi!

35+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

[
Vauva sa va traiasca fetita, multa sanatate si refacere rapida!

Roxana + Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca

Mergi la inceput