Mamici de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Ah, si eu de la crema de epilat ma umplu de bube. Am incercat de mai multe ori, si acuma mai am prin baie un tub de crema d'aia de fac reclama la teveu... veet. Eu stiu ca daca va duceti epilate bine, nu mai au ce sa va faca.. ca doara nu se apuca sa va jupoaie si epiderma..nu? Cand a aflat cosmeticiana mea ca sunt gravida, a zis: lasa ca te aranjez eu de acuma, ca sa nu te chinui chiar in ultima luna. Si am plecat acasa cracanata si cheala :))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Mi-Ka mercic mult.Ce bine ca v-am intrebat ca altfel plateam ca fraiera(nu ca m-a plang dar m-a seca oricum sunt 9.000 pot sa-i iau bebelusului o gramada de chestii cu ei),m-a gandeam ca o sa m-a tarasca astia prin trbunale cu copil mic dupa mine.Ce scarbe!Vorba voastra profita de oamenii care nu sunt informati in domeniu.

Io35+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Cu mare placere, sephora, si alta data , singurul meu neuron care mi-a mai ramas in sarcina a fost bucuros sa te ajute

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

So, din cate stiti voi, durerile de la epilat pot provoca contractii? Ma gandesc cu groaza ca iar se vor uita in curu meu toti rezidentii, asa cum am patit prima oara si e destul sa-mi vina sa urlu de disperare. Abia imi revenisem cu blana dupa ce luna de luna am cotizat la cosmetica si acum iar o iau prin balariile si boschetii de pe si dintre picioare. Sunt suparata, de asta scriu ca un birjar.
Sefora, era si un banc cu evreii pe tema asta: de-acu nu mai e problema ta, e a lor. Uita-i si lasa-i in plata domnului! Ai tu alte calcule de facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Seara buna!
Gripo, n-am avut noroc nici in seara asta. N-au dat stirea la Observator…Ionela Nastase se pare ca ne-a pacalit…Sau poate nu e vina ei ce si cand intra….Banuiesc ca au si stiri de rezerva si daca apare ceva mai socant, atunci le mai amana pe cele mai cumintele.

Ultima data cand am intrat pe forum vorbeati despre ras. Sa va spun cum a fost la mine… Acum 3 ani la Scoala parintilor ni s-a spus nu carecumva sa ne radem singure acasa, fiindca trebuie sa fie foarte proaspat ras si nu se stie daca nu cumva e vorba de un travaliu fals, in fine, si putem sa facem o infectie de toata frumusetea. Cert e ca eu am venit cumintica de acasa cu Bic-ul meu, iar garderobierea m-a luat scurt: Hai sa va radem….M-a (de fapt, m-am) urcat pe-o masa (am uitat sa va spun ca era NOAPTE si semiintuneric in tot spitalul) si cand I-am spus ca am lama mea si I-am dat-o mi-a replicat: A, dar cu asa ceva nu va pot rade, e prea firava…Daca v-ati fi ras si acasa….dar asa (adica, la parul asta….) va trebui sa folosesc o lama mai serioasa. Habar nu am ce lama a folosit, deja eram superstresata, cu atat mai mult cu cat mi-a spus si : Imi pare rau dar apa calda nu avem….si m-a dat cu o vata cu apa rece, dupa care m-a sapunit (Dumnezeu stie cu ce). In fine, a fost de groaza. Acum am intrebat din nou la Scoala Parintilor daca sa vin ori ba rasa de acasa si am primit acelasi raspuns: Categoric NU. Am inteles ca nu orice dr recomanda raderea si ca moasele vor hotari daca trebuie sau nu sa ne rada. Oricum, din nou ne-a spus sa venim cu aparatele noastre de ras si cand au auzit povestea mea…au spus ca de data asta sa nu o mai las sa ma rada decat cu aparatul meu. Deci ideea e ca trebuie sa fim proaspat rase (adica chiar atunci), iar noi nu putem stii daca travaliul e ori nu adevarat sau daca nu va dura 20 de ore…intre timp parul crescand si, in fine, fiind pericol sa ne infectam (parca spuneau ceva de o foliculita). Oricum, eu zic ca cel mai bine ar fi sa intrebati fiecare dr (sau moasele) de la spitalul unde veti naste. Probabil ca fiecare au regulile lor, asa cum in unele spitale se face clisma, iar in altele nu.

Ma tot gandeam cum vor incepe sa curga bebei la inceput de sept si cum pana voi naste eu…sper cat mai aproape de 20 sept (apropo, DPN e de fapt 20 sept, intelesesem eu prost 21 – de fapt prin calendarele de prin reviste mi-a iesit 21, dar rozeta dr-ului spune ca ar fi 20 sept. Apropo, cele care aveti DUM pe 15 decembrie ce DNP v-ati trecut?) nu se va mai entuziasma nimeni… Iar apoi m-am gandit la cea care va naste ULTIMA dintre noi….chiar ca va avea un sentiment aiurea. Toate vorbesc de bebe, numai ea de contractii si de No-Spa.

Hai, noapte buna, de fapt, eu ma duc la bucatarie ca am niste sarmalute in foi de vita pe foc pe care trebuie sa le mai veghez vreo ora….Dar si maine cand ne-om pune pe ele… miam, miam!

Marina 36+ maruca si Ana (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Treaba asta cu epilatul ma dispera si pe mine. Ultima data cand am fost la dr. meu la cabinet am vb si i-am zis ca eu nu vreau sa ma rada nimeni El mi-a zis k nu ma rade nimeni dak eu nu vreau asta, da sa fiu si eu cat de cat facuta.
Eu m-am epilat acum o saptamana ,la cosmetica, de tot (asa ma fac mereu de ani). Intentionez sa ma duc de acum incolo la fiecare 2 saptamani la epilat, nu am de unde sa stiu cand nasc dar cel putin o sa-l am foarte scurt in cazul in care ma apuca contractiile si tre sa nasc. depinde de fiecare spital si doctor in parte, cred.

35 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Eu stiu ca prietena mea care a nascut anul trecut in decembrie, a tot mers la epilat, ca sa fie sigura ca e fresh atunci cand o fi sa nasca.. si daca reusesti sa mergi la epilat in mod regulat... nu mai creste ca-n jungla. Stiu ca pe ea nu au ras-o, ca nu aveau motive. Mie mi-e groaza de aparatele alea de ras din spital, ca nu schimba decat lama ( daca ai noroc), aparatul nu e sterilizat.. stiu asta de la o tanti care asta face intr-un spital. Freaca ea cu spirt aparatul de ras dupa fiecare folosire, dar oricum nu e de ajuns.
offf, ca nu m-a facut mama mascul, ca sa nu mai trebuiasca sa stau cocotata pe mesele alea de inchizitie, cu tot felul de instrumente si dejte' in mine... Nu cred ca barbatii pot intelege cat de naspa ne simtim pe mesele alea. Tare mi-ar placea sa ii vad si pe ei stand cu picioarele in sus si cu un nene cu mana pana la cot in alea alea ale lor...
Zic si io.. ca sunt ofticata acuma. Al meu s-a suparat ca nu am vrut sa ies azi la plimbare. Pai cum sa ies daca eu abia ma tarasc pana la baie, de durere...Asa imi vine sa-i zic cate una..

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Fetelor imi e tare dor de voi, dar in ultimul timp n-am mai avut timp sa va citesc .
Nu stiu ce se intampla in familia mea: i-am facut Ruticai analizele pentru gradinita si la exudatul faringian i-a iesit stafilococ auriu si asta dupa 7 zile de tratament cu antibiotic ( asa ca trebuie sa-i dau din nou antibiotic ). In plus de vreo 3 zile sotul meu se simte rau, a facut in fiecare seara febra si degeaba m-am rugat de el sa mearga la medic. Abia azi l-am convins si am aflat ca are o viroza digestiva care s-a intins si pulmonar. Asa ca nu mai fac altceva decat dau medicamente, fac ceaiuri, iau temperatura

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Ciao fetelor!
Sunt Alin, sotul Alinei (vauva). Vreau doar sa va anunt ca avem o fetita (Bianca). S-a nascut ieri (25.08.2006) la ora 6:42 si are 3.3 kg si 50 cm. Mai multe o sa va povesteasca Alina cand iese din spital.
Celor ce au nascut va doresc sa va traiasca copilasii, iar celor ce inca asteapta - asteptare si nastere usoara.
Numai bine!

Vauva 39+ cu Bianca Lavinia

POZE

Mergi la inceput

wow.. inca un bebe :D
WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

POZE

Mergi la inceput