Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gata, am ajuns acasa si colac peste pupaza aia netoata, de trebuii sa fac si mincare pentru bunica-mea, ca mama si tata sint intr-o disputa disputacioasa si tata nu vrea sa apeleze la ea, asa ca m-a rugat pe mine !!! Ca tot vorbeam de bucatarii, mincaruri si retete ! Acusi ce terminai si ca premiu de linistire si respiro, ma duc sa alerg cu copilul pe afara, hehehe ! Superman ala era mik copil pe lina mine !!
Dana-Emma, io i-as face guler lustra cu pricina si cercei din tzucureii aia de atirna de ea ! Auzi, certificat de autenticitate ! Bei, da barbatii astia sint mai de coma decit socrelele, vaz io !!! Anyway, sint perfect de acord cu tine si nu esti rautacioasa defel, stiu cit de greu este sa ai grija de un apartament cu trei camere, daramite daca inmultesti asta cu 3 !!!
Papa, breeee, esti de coma, pe onoarea mea ! Am notat si eu faza aia cu gemul, se poate folosi la o adicatelea (promit sa platesc dreptul de autor !), da la faza cu revista si prezervativele am ris cu lacrimi !!!
Olivia, sanatate muuulta lui Luca , si Andrei a patit-o exact inainte sa plecam de la mare, asa ca ne-am intors in Bucuresti cu muci multi si rai ... acu vad ca au trecut si fara prea mult ajutor medicamentos ! Mi-erra frica sa nu inceapa sa tuseasca sau sa se innece cu ei si sa refuze mincarea, dar a fost bine, slava domnului !
Roxiiii, concediu placut !Parca spuneai ceva de niste amenajari in casa ... sa terminati repede si cu bine !
Lia, Danutz este un scump ! Tu cum mai esti ? Merge zacusca ? Ca mi-ati facut o pofta de numa !!!
Gata, acu chiar plec, ca ma asteapta mama afara cu gizmoul ! Revin later ... Pupici !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice multumim ..nu ma agit...trece oricum!
Chiar meriti un premiu..dar in loc eu iti ofer
Aaa..si uitasem...mey Papa..dai sfaturi din Caragiale:)))?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ptiuuuuu, toate ca toata, da' m-a dat gata papa cu poienita ei :)

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Alice, merci de intebare, eu sunt cum sunt, adica muncesc si ma intreb cum am reusit sa ma menajez atat de mult can eram gravida cu Danut, si in acelasi timp sa ma mai si plang ba ca ma doare aia ba ca ma sperie ailalta, ba ca aia ba ca aia, acu....zau, n-am nici timp sa ma vait, desi ma mai dor si pe mine si ma mai preocupa (a se citi sperie) multe chestii cu sarcina, dar nu am de ales se pare

Olivia, sanatate lui Luca, sper sa nu se complice, o raceala trece mai simplu decat o viroza, deci asta-i punctu pozitiv in toata treaba

cautam de zor sa ne mutam, survolam agentiile imobiliare, ziarele, trebuie sa facem si un imprumut la o banca....oare la care se pot imprumuta bani in conditii mai avantajoase...asa in jur la 10 mii de euroi? daca stiti, aveti idee, dati-mi si mie un pont. Preturile apartamentelor au explodat aici dar nu prea avem de ales, decat ori ramanem in asta micu al nostru de 2 camere si mai strangem bani, ori imprumutam si ne mutam

weekend placut la toata trupa

Mergi la inceput

Lia eu zic sa va imprumutati si sa va mutati! Spor si nervi la cautat case!
Felicia ..ai dreptate nu este momentul acum pina se naste bb2 ...Dar dupa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara fetele.
Papadie ce-ti face mana?Tot ca painea este?NU ai pus nimic pe ea ca sa treaca?
Prajituri...vreau sie eu reteta de ceva care se face repede si e gustos.
Mihaela pai si tu confuzezi baiatul...Ana, si ani suna tot asa, asa ca nu e vina baiatului.Hehehe...ce destept copil, stie de acum sa arunce vina pe altii.
Cristalina si Maria e simpatica, repeta ca papagalul dupa tine....
Inseamna ca noi suntem avansate cu "citi ani ai"...raspuns "doua", si daca insist si spun, doi, ea zice "niu, tei".
Pupam Dictatorul Matei. dar nu am inteles cine e Gabi.
O Adela...nu vorbi de infofolit copiii, caci eu aici o tineam pe Adela cu geamul deschis iarna, si ea in maneca scurta.Adica asa cum stateam si noi...si maica-mea ii dadea la 25 de grade helanca pe gat.
Cat am fost acasa eu am purtat-o iar ca aici...mai incerca ea sa spuna ca sa nu-i fie frig copilului,dar nu ii reusea ca eu tot ca mine faceam.
Acum nu am controlul asupra ei, dar garantez ca tot ce stie ea face.
Termin de citit si revin.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

kim io stiu ca e vineri si bem... da nust gravida duamne fereste si pazeste st numa ingrozitor de mincacioasa. am facut alivenci
asa ca viu cu alivenci fierbinti si pe tine kim gura bogata te astept in prag cu vinu'. cre ca rosu merge la trebile astea:)
lio iti caut retetele cu aripioare. la astea mere-o bere:)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

liliana cauta pe pagina aici prajitura balbinei care se numeste 'krem a la krem'. f usor de facut!!! btw se maninca la cafea sau cu ceai cald. sau cu un suc rece. buna, buna!

Mergi la inceput

Gata..aici sint cu vinu'..rosu sa traiti! Dar alivenci..ce-s alea? Nu m-am dumirit din poze...
Eu ma minunam..ce copii cumintei ai de la lasa la bucatarie..Eu cum ma apropii..vine si ma ia de mana..are el un gind!Asa ca ..ori gateste sotu'..ori luam de la magazin!

edit ...mey PAPADIC ce facusi? pui pozne din alea interzise ..eu nu stiu cum sint altii ...dar eu as fi o mica daca as gati ce faceti voi...

Mergi la inceput

gatesc cind dorm ele. sau ...catrina sta pe counter cu picioarele in chiuveta iar sofia in scaunel pe aragaz...
uite cine sunt si ce vor de la noi alivencile.
asa ca m-am starnit mi-am luat o bere slab alcoolizata cu lamaie:) echivalentul la voi se numeste Zyma... si e bunaaaaaaaaaaaaa.

Mergi la inceput