Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gata, io ma "string" si plec pe la casele mele, ca am de facut ceva shopping azi, asta ca tot ma puse Papa la trebi cu poienita magica !
Va pup pe toate si va doresc un uichend linistit !
Cred ca ne revedem la schimbul III, ca mai am citeva zile de relache pina ce-mi vine sotzu acas !
Paaa !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andries tardyferon e fier cu acid folic.
Felicia
despre chitzaitori...mama le scoate de la sandale ptr ca nu rezista nervos e taaaare distractiv, prima data cand i le-am pus in picioare a alergat prin casa de fericire vreo 15 minute.
Mitzu las mama ca si ciocanitoare e bine....te mai menajezi si tu! baga papaaaaa!
Dana si din partea mea Daria are muuulte absente nemotivate ca nici n-a dat vreun semn de viata asa ca...absentaaaaa! pune bata pe consort ca nu se poate asa! militaria jos din pod!
Mihaela criminala faza cu caciula in cap...doamneeeeee!!!! bietu copil!
io incerc sa ma car spre casa si saptamana viitoare am concediu....da tot supraveghez!
pup tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

fier cu acid folic... nu e voie. fier numai din alimente e voie. ta-na-nam... va pup si ne scriem next week

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Sfat intelept pt mitzura: daca esti moale in relatia cu domnia sa, maria sa io zic sa faci urmatoarele: torni gem/ kechup/ etc in bocancii copilului si can il incalta te prefaci f surprinsa...vai Tudor ce nazbatios esti. Da-i incoace la spalat. Cum se usca cum ii scufunzi...deh material de nu respira se usca greu

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Papa, ejti de coma!!!

Mergi la inceput

stiti ce ar fi cu adevarat nasol? tudor sa zica am vazut-o pe mama can turna maioneza in ghete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Aualeu, hai ca asta mi-a pus capac! Am trezit copilu razand la poantele lui papadie.

Sa stii ca n-ar fi exclus, cate vorbeste copilu asta, sa ma parasca. Nu mai stiti cand m-o parat la ta-su ca "o venit vecinu la mami"?

Si ca sa nu-i mai dea strampi ce fac, ii arunc in buda si ii zic doamnei ca tudor e autorul?

Mergi la inceput

io zic sa pui strampii lui la un lok cu kilotii tai tanga de dantela, o revista fuarte deokiata si niste articole cu poza, color, de pe internet despre vibratoare. la o adika po sa pui nijte prezervative in ghete sa nu strici lucrurile copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello!
LMA sanatosi Maria !

din ciclul "cati ani ai tu" ca vad ca vorbirati

eu: Dani, cati ani ai?
el: tei
eu: ai doi nu trei
el: do - tei
eu: doi
el: pauza si-si cauta de lucru
eu: si cum te cheama?
el: Daniiiiii
eu: da cine e purcelusu lu mama?
el: tu (si-si impunge peptul cu aratatorul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Luca este racit.nas infundat, ragusala si tuse...Eu zic ca este normal daca tin cont ca acum 2 zile au udat gradina si s-au udat si intre ei...
Roxi..Dea iti ramine numele!
Papa..sigur nu este graviduta? Dar bolnavioara?...Si daca nici asta...atunci a venit mami din Romanika?
Adela asa cum a spus si Dana (Roller)..as ascunde tot ..si as lasa numai ceea ce este de sezon..fara motivatie!
Biluta..de coma dialogurile voastre!
Cristalinule..Maria este o dulce..sa ne mai povestesti!
Despre cum te cheama si citi ani ai..la noi este simplu...ride si-si acopera ochii! Dar noi sintem cel mai mic din gasca..asa ca nu se pune, nu-i asa?
Alice bine ca nu ati patit nimic...
Dar de Carolina ce mai stiti?
Carmen cam slaba activitatea....iar ai inspectie?
Andries si eu te zarisem ...dar am zis ca poate ai tu motivele tale...Imi pare rau ...sanatate multa! Pina la urma sinteti cu bona sau cu gradi? Ultima data spuneai ca vei sta tu acasa...
Dana ..cum nu ai frecat inca lustra? Cum se poate..! Ai lispsuri majore!
Revin...

Mergi la inceput