Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)
Raspunsuri - Pagina 7
roller025 spune:
Papadioara Tot is solo we asta, asa ca ma apuc de murdarit bucataria
Andries, multa sanatate!
Felicia, cool! Manusi, jachete....
alice2004 spune:
Si eu m-am gindit la Daria, dar ea nu-i in concediu la mare, la soare ??? Ca e frumos pe litoral, tocma vorbii cu consortu', si chiar mai sint si turisti ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
alice2004 spune:
Aaaa, si Felicia, cind vine iarna, sa ascunzi costumul de baie sau rochitele de vara, sa nu ii vina copilului vreo idee nastrusnica si sa nu poci scapa de ea !! Ca daca serveste manusi si geaca vara ... mai stii ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
mitzura spune:
Papadie, super reteta si super aspect, o incerc si eu. Oricum m-ai bagat in boala si ma trage copilu de cordon ("mamaaaaa, baga niste papa") de cand am vazut pozele tale cu mancare.
Speel, stai linistita, ca asta e boala generala la barbati. Io am intalnit unu singur in viata mea, care strangea dupa el, fara sa i se faca observatie, dar nu e cel cu care m-am maritat eu
Da, mai, si mie mi se pare ca daria lipseste cam de mult. Eu stiam ca a plecat la mare pentru un sejur obisnuit, nu pentru o perioada asa lunga. Nu-i stie nimeni numarul de telefon?
Andries, bine ai revenit, sanatate multa si imi pare rau pentru pierderea de sarcina!
biluta28 spune:
Mitz daca te consoleaza soacramea aseara la peste 30 grade a zis sa-i puna lui Edi o caciula pe cap ca-i ingheata capul acum ca e tuns "zero". Deci cu i-ar fi stat lui fimiu cu sort, tricou maneca scurta fara maieu dar cu caciula in cap sa nu-i inghete scufita.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
alice2004 spune:
Ca vad ca schimbaram capitolul si am trecut de la socrele la barbati, al meu stringe singur masa dupa ce maninca (sau mincam amindoi) - nu mai zic ca face si de mincare, ca ziceti ca ma laud si nu ma credeti, doar ca de fiece data cind stringe, nuse poate sa nu lase ceva in chiuveta, de obicei tacimurile !! Adica spala constiincios toate vasele, le aseaza fromos in rastel, dar tacimurile le uita in chiuveta. Chiar am intrebat odata de ce face mereu asa, ca daca tot s-a apucat, ce mai conteaza doua furculite, o lingura si trei cutite ?! Nu am primit nicicind un raspuns coerent, asa ca eu vin la fel de mereu si termin treaba ! Da' tot e mai bine de o mie de ori decit nimik, nu ?
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
speel spune:
pai spunea ca se intoarce pe 20 august!!!!!Chiar cine are nr. ei de telefon poate suna la ea sa vada daca e ok.please.
pako spune:
Alice,ha ha....nu sunt chiar asa de nasanatoasa la cap s-o las pe friguri in costum de baie :)...da' bun sfatul.
da, da...si eu vroiam sa intrb de Daria....
Andries spune:
multumesc pentru urarile de sanatate, e lucrul pe care il doresc cel mai mult, sa fiu sanatoasa, dar ... materialul e proooost!!
am pierdut-o pe 13 august, am sangerat ca un porc injunghiat, am stat dupa aia acasa aproape o saptamana, dar... vorba unui user pe-aici pe forum "treceti ingineri romani la laptoape, ca firma va cheaaaama la job" ma rog.. ceva de genu, oricum am auzit ca au cumparat deja 2 saci de ciment pentru soclul statuii mele pe care o vor executa in urmatorul cincinal undeva in parcarea din spate....
pana atunci bag acid folic si vitamine si un hepatoprotector, tardyferon nu stiu ce e dar daca e fier nu se poate la mine ca nu metabolizeaza organismul, adica in loc sa faca ce trebuie cu el, face numai prostii si il depune exact de unde trebuie scos, ceva e lipsa in ecuatie...aista-i de fapt balaurul cu sapte capete care ma baga in toate spitalele...si care incet incet imi face praf toate organele interne...
Andries
speel spune:
Alice,nu vreau sa fiu rautacioasa,spatiul in care locuim noi e de vreo trei ori mai mare decit vreo trei apartamente mari din Ro.Da-ti seama ca-s una singura si chiar sa cad in brinci nu pot termina toata casa intr-o zi,plus copilul mic,plus haine si mancare.Un mic ajutor acolo,cit de cit,pentru Dumnezeu ca doar nu l-am pas sa intoarca casa cu curu-n sus.Si ce e mai enervant,desi incerc sa fac curatenie in fiacare zi si dupa parerea mea casa e curata tot timpul,imi tot gaseste chitibusuri pe care cica le-am omis.Spre ex. una din lustrele din living nu e stearsa.Ca-s trei de toate.Si lustra asta in afata de faptul ca e antichitate mai are si filigranuri si sapte milioane de tucuri de cristal care trebuie lustruiti de numa.Mie mi-e frica s-o sterg,pare foarte grea si mi-e sa nu cada dracului in capul copilului care tot printre picioarele mele sta.Si de asta n-o sterg.EEE,trebuie sa stii ca mi-a adus certificatul sa vad cit e de veche si de scumpa si ca treebuie intretinuta!pai n-ai da cu capul lui in lustra pin se curata?