Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)
Raspunsuri - Pagina 6
cristalina spune:
Care te vaiti de cald in Bucuresti?! P'onoarea mea ca mi-au inghetzat mainile si picioarele in laborator!
Ma duc sa culc cupil...si dupa amiaza ma delectez cu poze ca-s in urma rau.,..:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
eeeeiii Andries! se poate maica chiar asa sa nu mai zici nik? norok cu okiu vigilent al soimului care nu doarme ci vegheaza imi pare tare rau sa aud ca nu ai fost ok...dea domnul sa fie muuult mai bine de acu inainte! mult succes la bb2 si nu te ingrijora, e normal sa fii asa slabita dupa un avort spontan. da nu poti sta si 2zile acasa?
Papa lucrul bun Sofiku intrece toate celelalte necazuri din an!
roller025 spune:
Auzi, Papadioara, io tocma terminasem niste chinezarii. Ia sari matale cu reteta de poienitza ca arata taaare bestial...
Adela, da' nu'i dai mai bine un cojoc?
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
pako spune:
Roxana, nu trebuie sa fie un motiv anume ca sa primesti o floricica....o meriti.Cu bona....mai caut....dau si eu cu gura in stanga, dreapta.
Dorsilia,andreeai i-a luat sange din vena, de la plica cotului.Venise 2 asistente s-o tina, cand le-am vazut mi-a inghetat sufletul.Dar copila mea a fost tare curajoasa...a stat cuminte cand i-a bagat acul, se uita cum picura sange in eprubeta de s-au mirat si fetele de acolo ce cuminte a fost micuta.
Eu pe Andreea am scos-o afara(cand erau caldurile alea)cu geaca de iarna....a vazut-o odata in cuier si pana nu am lasat-o cu geaca pe ea nu a incetat din urlat.Asa ca noi am facut promenade cu geci de iarna sau desculte....odata am iesit cu o manusa de menaj in piata(n-a vrut s-o dea jos din mana si pace!)
La capitiolul soacra ma abtin...
va pup
alice2004 spune:
Uel, Papa, da' bine mai arata ingineria cu pricina ! Pofta buna, cum spuneam si ieri !! Sanatate multa sa fie pentru voi toti acolo !!!
Andries, da, si eu citisem postarea ta unde te tragea Dea () de urechi, dar banuiam ca ai avut probleme multe de nu ai mai scris la noi ! Acum vad ca asa a fost, imi pare rau sa aflu de pierderea de sarcina, ai grija de tine, chiar, nu iti poti lua niste zile libere ? Pupici multi si sanatate !!
Mitzu, daaa, stiu de papucii cu chitzaitoare, avem si noi sandale si trebuia sa port lupte cu Andrei sa nu si le puna mereu in picioare ! Uneori scoteam chitzaitoarea, ca ma disperau, aveam in urechi doar sunetul ala !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
papadie spune:
quote:
Originally posted by roller025
Auzi, Papadioara, io tocma terminasem niste chinezarii. Ia sari matale cu reteta de poienitza ca arata taaare bestial...
Adela, da' nu'i dai mai bine un cojoc?
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
uite ici:
quote:
Originally posted by Balbina
Salata "Poiana cu ciuperci"
Ideea am preluat-o de la Rodica (MamaElei), dar ingredientele le-am combinat dupa ce-am avut prin frigider.
1 cutie ciuperci intregi (eu am folosit ciuperci marinate dupa o reteta pe care am postat-o www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72424&whichpage=2" target="_blank">aici)
2-3 cartofi
2-3 morcovi
2 oua
100 g cascaval
o jumatate de piept de pui fiert/copt
1 legatura de patrunjel + 1 de marar
2-3 fire ceapa verde
maioneza
Se fierb cartofii, morcovii si ouale. Dupa ce s-au racit, se rad prin razatoarea cu ochiuri mari, in vase separate. Se rade si cascavalul separat. Pieptul de pui se taie bucatele mici. Verdeata si ceapa se taie marunt.
Se tapeteaza un vas cu folie alimentara. Se pun ciupercile cu palariile in jos, acoperind tot fundul vasului. Se pune verdeata tocata deasupra ciupercilor.
Apoi se aseaza stratul de cartofi, indesind cu mina. Se unge cu maioneza. Se aseaza morcovul ras, apoi cascavalul. Se unge din nou cu maioneza. Ouale rase impreuna cu carnea se amesteca cu maioneza si se aseaza ca ultim strat. Se acopera cu folie si se da la rece pentru vreo ora. Apoi se rastoarna pe platou.
Pofta mare!
Observatie: salata e mai aspectuoasa atunci cind ciupercile sint mai micute. Eu am pus de care aveam, dar data viitoare o sa cumpar special ciuperci mici pentru aceasta salata.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
daca vedeti pozele balbinei oalalalala mamika ce dezmat culinar:)))
eu am pus ciuperci fripte nu d-alea in otet.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
papadie spune:
a si am tocat legumele cu barda:) si ouale le-am pus rondele. am mai aruncat si niste masline negre pin poienita.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
speel spune:
Salut.Eu sunt bine ,voi va pligeti de soacre eu de barbat.Care a lasat toata casa si copiii pe capul meu iar eu nu suport magarii de astea.Am zis ca le las pe toate asa si cind i-o ajunge porcoiul la nas,sa curete!ca nu face nimic asta-i ceva dar ca intervine mereu cu observatii vis-a vis de curatenie,e tupeu ordinar de-a dreptul!!!
Papa,tre sa-ti dam diploma de bucatareasa.Sanatate le papadici!
alice2004 spune:
Ce reteta mishtoaca, abia astept sa fac si io !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
speel spune:
Bre,mi se pare mie sau Daria a depasit cu mult termenul de invoire!Sper ca e in regula cu voi,da si tu un semn de viata,draga mea!