Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)
Raspunsuri - Pagina 5
mitzura spune:
Papadie, din punctu asta de vedere, tudor nu are initiative, cum il imbraci, asa sta. (cred ca e singurul subiect la care nu comenteaza, inca)
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by papadie
mitzule lui tudor ii trebe o cura cu catrina...
Hihiii, ce mistooo !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
roxanaz spune:
moama Mitzu cand vin in Sb tre sa o cunosc si eu pe socrella neaparat! gizaz cata prostie! da la iarna ce ii mai pune frate pe el????? e clar, tre sa devii ciocanitoare. zi de zi aceeasi placa. si NU te lasa.
alice2004 spune:
Bei, da au patit ceva mamashele astea, vaz ca in grup o luara razna !! Ca si mama ba il imbraca prea gros sau cind doarme il inveleste cu vreo patura mai groasa sau inchide usile la camera, sa nu fie zgomot, de se face sera acolo, ba il lasa in fundu gol prin casa si cu picioarele goale pe gresie ! Dupa cum spuneam, io una ma blochez, ca nu mai pricep nik !! Da' nici nu renunt la ale mele, oricit ne-am certa pe tema asta, heheee, io mi-s incapatinata rau !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
roller025 spune:
Papa, esti mortala!
Da, bre, cupii astia au o alta scara de valori la caldura.
Adela, da' Tudor nu protesteaza? Ca Vicu, mai nou, alege hainele singur . Adeka, daca io ii dau un tricou si lui nu-i place il arunca pe jos si se duce si ia altul. Si in Moghioros e mai racoare decat de obicei, ca deh, copaci multi, lacul acolo, dar la cat alearga Vicu nu se simte. In zilele de toamna luam la mine o bluzitza sa o pun daca e transpirat, dar strampi nu serveste domnu' decat iarna...
Bre, stai ca mi-o vinit o alta idee: daca soacra ta vrea sa il faca rocker? ciobote, blugi, i-ai o hana de "pele" si niste lanturi si e belea...
mitzura spune:
Alice si reactia mea e sa ma blochez, pentru ca nici eu nu inteleg. Nu, problema e ca e fooooarte convinsa de ce zice ea. Adica ea chiar crede ca in parc e frig.
Roxi, ciocanitoare zici, da mie nu-mi place sa fiu asa, pentru ca ea e o superciocanitoare, atata te bate la cap pana iti face gaura in el. Devin si eu ca ea? Oricum nu ma las, dar mi-e atat de sila sa-i tot cant aceeasi melodie in fiecare zi....
Dana, chiar ciobote nu-s, sunt doar niste pantofiori, problema e ca sunt din sintetic si n-au nici o gaurica prin care sa respire piciorul. I-am luat ca n-am avut incotro cu Tudor, cand i-a probat si a vazut ca piuie cand calca pe ei, n-a mai vrut sa-i dea jos din picioare.
La urmatorul meci de felul asta, daca nu ma internez la numarul 3 pana atunci, (ca asta e numai unul din multele), o trimit acasa sa-si ia o pereche de sosete de bumbac, si pantofi inchisi din sintetic, si dupa aia o las sa iasa afara cu tudor. Ca ea isi ia sandale si maneca scurta.
papadie spune:
din ciclul faaaa iesti frumuasa da iesti pruastaaaaaaaaaaaa sau Maimuta can n-are ce face se scarpina-n **r. cine-o mai face ca mine, ca mine sa pateasca succese:-)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Andries spune:
ce dragutz...m-a tras roxana de maneca ca nu am mai trecut pe aici.. mai fetelor, nu va suparati pe mine, dar am fost tare necajita si nu prea mai aveam chef de nici un forum, doar la umanitare mai treceam ca am acolo un copilas (unul din protejatii lui SONI ) pe care tot incerc sa il ajut, dar putinii banuti pe care i-am trimis nu cred ca au ajuns nici pe o masea la ce preturi sunt in strainatate....in fine, una peste alta de la inceputul anului la mine parca au luat-o razna toate, probleme peste problema si de alea nasoale rau de tot ... pe scurt abia acum am inceput sa mai imi revin, nu stiu frate cum e posibil ca teoretic am de toate, am familie, super copil, super sot, casa, job, bani...numai sanatate nu cum scap de una dau peste alta si sunt ca pestele pe uscat...de cand am nascut cred ca am vizitat toate spitalele din Bucuresti, acu' colac peste pupaza mai pierdui spontan o sarcina in 10 saptamani estimata, nici nu stiam de ea si nici nu era chiar indicata dupa ce m-am prajit atat la tomograf (de'unele la solar... eu la Siemens machine), am pierdut nu mai stiu cat sange, sunt ca stafia aici la birou...si mai vreau si eu un bebe dar sper sa nu dau ortu'popii pana l-oi face.
citeam povestea pescarusului...pai papadie sa stii ca si mie imi este o frica de moarte ... ajunsesem sa visez noaptea ca ramane copilul numai cu ta-su, ma gandesc serios sa-mi fac un testament, am luat-o razna?
vad ca sunteti in mari discutii cu garderoba copilului... pai eu nu mai am saliva de cate ori ii spun lui Victor sa isi puna chilotii pe el si el de colo racneste "vreeeeeauuuu cu cucuuuuu gooooool".... ciorapi? poate la minus 10 grade celsius cand s-o da cu sania. saptamana trecuta a dat jos o draperie cu tot cu galerie si umbla prin casa infasurat in ea...
Andries
papadie spune:
andriesule la avorturile spontane se pierde sange muuult, muuult de tot. iti sugerez sa iei niste tardyferon. da vezi ca ala constipa. si io am crezut ca anul trecut e al mai prost din viata mea da vezi ca murphy nu doarme si eu am avut anul asta tot ce n-avusai pina acum in materie de boli uzuale: bronsita, sinuzita, otita purulenta(ultima ma tinu o luna jumate). da zic ca daca trecuram de jumatea anului gata s-au spart ghinioanele:)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
cristalina spune:
Andries, ai grija de te repara pana sa te apuci de bebedoi...Sanatate multa!
Papadico...matale esti bucatareasa adevarata...mmmm...Nu veniti in vizita pe la noi!? ...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi