Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi suuuper! "Gabi strange masa!"
Alice aoleu....bine ca te-ai dus!
Gabi, s-a facut! 4 borcane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ioi, Mitzule, asta-i din categoria "socrela stikes back" !!! Mie imi impietreste gindirea cind ma confrunt cu faze dastea, ca nu realizez si pace buna cum naiba nu poate intelege un om de vorba buna !! Si ma blochez ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Asa ca ma gindesc io in sinea mea acum ca ideea cu sandalele pe care ti-au oferit-o fetele n-o sa mearga, ca dupa cite o "cetesc" eu pe socrela ta ar fi in stare sa fuga sa ii cumpere ea personal o alta pereche de pantofi cu care sa il scoata pe Tudor afara, numa sa nu ia sandalele cu pricina !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Bai, da, sa stiti ca si eu m-am gandit sa ascund ghetele, ca oricum i le luasem pentru toamna. da faza propusa de papa (sa-i mai pun inca o pereche de sandale identice pe cuier) e muuuult mai perversa, si-mi place tare. Din pacate n-am si tupeul sa o fac (v-am zis ca sunt prea moale).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Adela, iti fac galerie, pana cumperi inca o pereche de sandale. Cum, frate, strampi pe 25 de grade????? (Doina, bona, are un fix cu papucii de casa si Vicu n-are voie sa mearga descult pe gresie cand e cu ea. Da'si scoate parleala cu mine.) Stii ce as mai face? As sorta hainele copilului si le-as pune in saci pe cele pasibile a fi folosite fara autorizatie. Si le-as ascunde bine. Sa vaz ce face. Si daca i-ar cumpara haine, i le-as da pachet inapoi...
bre, ce om...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Bai e adevarat ca bate putin vantul, dar am fost si eu azi pe afara vreo doua ore si nu era in nici un caz si de strampi si de blugi. Eu i-am lasat blugii de dimineata, ca am vazut ca e ceva mai rece.
Tocmai a venit de afara si i-am tinut o predica iar, si mi-a zis ca maine dimineata sa ma duc in parc sa vad ce rece e, ca nu e ca in oras. sa mor io, asa o sa fac, sa vad si eu cat dracu de frig poate fi intr-un parc, in august, la 20 si de grade. ma gandesc ca o fi mai racoare, dar asta chiar e un motiv sa-l infofolesc asa? In octombrie ce-i mai dau pe el, fashul de iarna?

daca as fi numai eu si ea in razboiul asta, dar se pare ca si Cosmin tine cu ea. Ieri cand ma tot plangeam, mi-a zis ca s-o las mai moale, ca ea are grija de copil si face atat efort pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

MITZURA, dar daca ii spune altcineva in afara de tine ca dauneaza copilului sa-l imbrace prea gros, nu asculta? Ca la soacra mea functioneze orice-i spune cineva strain, daca i-a zis postasul ca stomatologul la care a mers nu-i bun, au inceput sa o doara maselele Si daca eu am zis pana am obosit sa nu-i mai dea copilului sucuri cu acid sau prostii gen Eugenia, nu m-a ascultat pana nu i-a zis o baba in fata blocului ca asa i-a zis doctorita ca nu-i bine....
Poate convingi pe altcineva sa se alieze cu tine in lupta asta!

Mergi la inceput

Pai, Mitzule, socrela ta are noroc mare cu tine, ca esti mai moale ... sper sa nu ajungeti la vreun razboi totusi ! Cam ca la mine in familie, una din cumnatele mele vrea sa isi lase serviciul ca sa poata sta cu copilul acasa, doar sa nu o mai lase pe mama sa aiba grija de el !! Si asta tot din aceleasi motive de neintelegere, parintele spune una si bunica face exact invers !!!
Editez : da la ce ora il scoate pe Tudor afara ??? La sase dimineata ? Io plec pe la 8 de acasa si intr-adevar este mai racoare, dar nu de strampi pe sub blugi, asta sigur !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

V-am spus, motivul pentru care ezit sa o confrunt direct si sa-i fac faze nasoale, este pentru ca stiu ca s-ar supara Cosmin. Si nu mi-ar place sa se intample chestia asta. dar cred ca tot adun pana o sa explodez o data, cu orice riscuri.

Il scoate afara la 9 jumate-10. Da, e adevarat, diminetile sunt racoroase, mai ales aici, dar avand in vedere ca spre amiaza se incalzeste bine de tot, nici mie nu mi se pare ca e cazul de strampi+blugi+ghete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

mitzule lui tudor ii trebe o cura cu catrina. asta cum are senzatia ca are ceva in plus pe ea se dezbraca la pielea goala. acu e tot nuda pin casa. ca deh era prea mult un tricou si-un pampers in cond in care iost in trening si sosete

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput