Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am pricipit...dar daca-s un fel de placinta cu brinza dulce..eu nu servesc din astea! Eu sint cu multi pictici pe creieras!
Dar am retinut faza cu cartea...se mai gaseste? Este chiar bestiala?

Macar Catrina sta pe counter...Luca ar dori sa ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Dana bafta la gasit gradi.Gata vacanta?
Andries multa sanatate.Hai capul sus ca va fi bine.
Dana hai ca ti-l imprumut pe barbatul meu...ii spuneam ca ar trebui sa facem si noi un pic de ordine la noi in casa ca e ca la nebuni (nici chiar asa)...si raspuns , a pai la noi e okay, parfum, stai sa vezi la altii.
Papadic multam de adresa ptr retete.Am sa fac si eu una caci tare imi e dor de ceva dulce.
Vorba Oliviei, Mielul sta pe countertop...a mea ar experimenta sariturile de la inaltime, sau aruncatul cu farfurii, sau alte indeletniciri de acest fel.Chiar ai copii cuminti Papa.
A sa nu uit Dea, alias Roxi concediu placut.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara a schimbul 3! Rad ca turbata pe infundate sa nu trezesc copilul...sunteti durere, se vede ca au trecut vacantele si verva e pe val!
Papa...m-ai rupt cu gemul si vibratoarele!!
Mihaela, incerc sa-mi inchipui bietul copil in short si cu caciula, Doamne, s-au tzicnit neamurile noastre, oare??
Liliana, Gabi-s io, Roberta este doar un nick pe care l-am ales eu cand am ramas gravida si eram sigura ca o sa fac o fata frumoasa pe care sa o cheme Roberta Maria. Si daca ma tot alintati asa frumos, m-am obisnuit, acusi nu mai raspund la Gabi.
Andries, multa sanatate, intra mai des pe aici, ca o sa vezi cum te faci sanatoasa! Terapie prin ras!

Si perle noi de la Matei, in ciclul "conversatii cu generatia iulie-august 2004":
"Matei, numara pana la 5"
"5. Bravoooo".
"Matei, ce vrei, o surioara sau un fratior?" (nu intrati in amanunte, ca-s SF-uri)
"O soarie cu cuc".

Sau- trecem strada si Diktatoru': Nu aishi, mamiiiiii....(urlete), hai mamiiii debra". Eu..."Debra?!" Si m-a dus de mana pana la trecerea de pietoni sa trecem pe zebra.
Si nu stiu daca am voie, dar trebuie sa va spun ca al meu copil injura. Statea pe oala si mi-a zis senin (cu 4 martori in jurul meu): "Mama mea, mama mea, du-te pana mea". No comment...nu l-am invatat eu!
O seara buna!

Mergi la inceput

Liliana...stai linistita sa vezi cum arata casa mea...de cind a venit ..Duracellul..noroc ca nu-s in Ro..si nu suna /vine nimeni!Furtuna asta...merge si arunca tot ce-i sta in cale..nu am reusit sa inteleg ..di ce domne'

Am uitat Dana..spor la gasit gradi...si eu zic ca este mai bine asa..macar citeva ore...

Mergi la inceput

Gabi..aka Robi...spune drept cine a invatat cupilu' sa injure!Oricum a fost din categoria usoara! Si stai linistita ..dupa Luca ..cuc am si io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Mai ce imi place de Matei....el vrea o surioara cu cuc. stai sa inceapa sa te intrebe cum a venit pe lume si alte cele sa vezi ce explicatii ii dai atunci.Si vezi ca stie baiatul pe unde se trece strada, tu de ce ii inveti ce nu e bine. Mai invata si oul pe gaina...deci mami Gabi strada se trece numai pe debra.Pupam Gabita.
Olivia asa zic si eu ca noroc ca nu vine nimeni in vizita...asa ca tot ca la nebuni este.Dar si daca se anunta cineva in 10 minute e luna casa...hehehe.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Ce v-a apucat frate cu bunatatzurile, ca salivez la greu si e 2 noaptea. Poienitze, alivenci si mancaruri periculoase. Oricum, arata marfa in poze, si boala asta cu gatitul se ia.

Din seria de dialoguri inedite si care - dupa parerea mea - arata toate la fel :

Noi il pregatim pe Andy pentru sederea in Romania. Ca sa nu ne facem de ras, il invatzam ce sa raspunda la interviurile pe care o sa le dea la rude.

Cum te cheama?
Raspunde prompt: Any (adica Andy)
Cati ani ai?
Two
Bravo! Dar de unde vii tu?
Bazdei tu iu (canta Happy Birthday, a ramas cu fixatia asta de la ziua lui, si de cate ori poarta o discutzie nu ezita sa bage si momentul muzical)
Din Londra? (ceea ce e total eronat, dar hai sa simplificam lucrurile!)
Pauza
Atunci de unde? Din England? Zii :British
Bitish No-no-no-no. Coft Ghin (Croft Green, asta fiind strada perpendiculara cu strada noastra).
Cine te iubeste pe tine?
Mamy, Ady, Buni, Bubi, Dra'osh. Cinci.Doi tei doi
Cu ce te duci in Romania?
Mania?
Cu avionul? Plane?
Plane? Plane? Vvvvvv (ne arata avioane)
Sau cu masina?
Beshina? Audi oshu!

A propos, de multe ori zice p sau b in loc de "m". Vi se intampla?
"pinc" in loc de "mic"
"panky" in loc de "monkey"
"Beshina" in loc de "mashina"

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Poze recente si nu prea mic
Andreas

Mergi la inceput

Gata! M-am hotarat sa fac poienitze
Ma duc a cukcare acum, dar cand ma voi scula ... am sa sperii pe toata lumea. S-au asezat panze de paianjen in bucataria mea.

Cu sotztii... Trebuie pusi la punkt domnle. Cat priveste soacrele, eu sunt cea mai mare fana a lor.
Fosta soacra este ultima persoana pe care as dori sa o vad in fatza ochilor. E he hei! A fost dragoste la prima vedere!

Andreas

Mergi la inceput

Acum chiar ca ma duc. Vroiam doar sa va spun una din categoria copiilor obraznici.
Andy ma ciupeste de tzatze in locuri publice, si zbiara: tzitzi! tzitzi! Apoi ranjeste dobitoceste. Chiar nu stiu de unde a luat-o frate pe-asta!

Nu mai pot nici lenjeria intima sa mi-a las la vedere, ca e jale: tzi tzi tzi tzi! hi hihihi tiihihi. God help us!

Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,moamaa ce plooouaaa cred ca ma intorc cu barca acasa!!!
Eu am vrut sa fiu harnica si sa vin la munci mai devreme(din motive de intarzieri la teza de doctorat)dar astia s-au apucat sa schimbe toata instalatie pentru caldura si erau in plin proces de taieri de tzevi si calorifere asa ca mi-am prelungit concediul pana pe 1 septembrie!Azi am un examen si sper sa scap repede ca stau cam cu inima in gat ca mandra mea este doar cu bona si ploua afara deci fac puricei in casa!!Doamne ajuta,sper sa nu planga prea tare!!
Din categoria "filozof la 2 ani",datorita faptului ca tripletzii presteaza aceleasi activitati in acelasi timp:baut apa,mancat si desigur pishulit la tufanica,Maria mea imi zice acasa stand pe olitza"la mine pishu iese pe la funduletz iar la Matei pe la duduitza!"No coment
pupici si week-end placut
Week-end

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput