Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, asa va invidiez cand va aud cu copii asa vorbareti. pupi la toti

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Ioana, si tu tragi cu teza de doctorat? Chiar ma intrebam de ce te-ai intors asa repede la servici...Eu lucrez de acasa, tot la teza. Greu merge frate! Si mi-am propus sa o termin de scris pana prin octombrie (ca daca cumva nasc mai iute), dar nu stiu daca reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bonsoar !!
Mei, da ce cuminti ati fost astazi, se vede ca s-a racorit si ca a fost frumos, probabil ati profitat si ati stat mai mult pe afara !
Am lipsit oleaca la apel si vaz ca ati pus de petrecere aseara, cu bunatati si vinuletz ... apoi sa va fie de bine, ca tare fromos si apetisant arata alivanca aia !! Miine trec si eu la operatiunea "poienita", ca azi nu am avut timp !
Si ca sa nu vorbesc prea mult singura paici, va doresc numai bine si o duminica minunata miine ! Cu soare - ca vad ca acum se pune de ploaie cu tunete si fulgere !
Pupici multi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Philip: destul am stat cu frica in san ca n-o sa scoata un cuvintel! Varsta asta se pare este ca este ideala pentru "perle" scoase, asa ca fiti pe faza. Trebuie sa avem si noi de ce rade.

Mitzura, pe ce tema e teza ta, vezi sa nu copiezi din filozofiile piticilor.

Mei, sa nu-mi ziceti ca s-a facut frig in Romania, ca de-abia am terminat de impachetat bagajul lui Andreas, si am pus numai tzinute despuiate, daca voi tot ziceti ca e canicula!

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Poze recente si nu prea mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Ioana si Adela spor la teza.
Irrinuca cu cine merge Andreas in Romania, cu bunica?
Fetele unde sunteti?La iarba verde?Pai daca ploua...cum sunteti in deplasare...sau paziti copii sa nu faca nebunii?
Pup toate mamicile si piticotii.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor! iar am lipsit o droaie si viitorul suna putin incurajator, saptamana cealalta iar o sterg intr-o delegatie de o saptamana...

Sunt haiosi copilasii cum vorbesc ei acum...asa e si Serbanica... Irinuca, si Serban mai spune p in loc de m, adica jucaria "Mac" adica o ratzusca e "Pacă" si broastele sunt "batzele"

Serbanica a fost 10 zile la munte cu socrumio. A invatat o droaie. In ungureste si in romaneste, m-a terminat, nu mi-a venit sa cred! Dar fiindca mereu il intrebam cum te cheama si cati ani ai, una dupa alta el raspunde la
- cum te cheama?
- El: doi
Alaltaieri m-am dezbracat de fusta si a venit dupa mine, eram in ciorapi... si mi-a zis "cul mic" era sa lesin...dupa care zice: "putza mica" nu mi-a venit sa cred...nici nu am curajul sa-l intreb pe socrumio de unde stie copilul chestiile astea...

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

duminica placuta sa avem !
unde sunteti toate oare?
v-am pupat

ps: Papa merci de retetele cu aipioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

De doua zile Codrut nu doarme dupa-amiaza mai mult de 45 minute.Nu stiu ce are! Urmarea fireasca este ca spre seara nu te mai intelegi cu el!
Am vazut ca ati vorbit de prajituri.Mi-ati facut o poftaaaa...Mi-am propus si eu pt. saptamana viitoare sa produc un tort de ciocolata deosebit de bun! Sper sa si reusesc sa-l fac
Va doresc duminica placuta!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

neata si de la noi
papa, merci de ideile cu poienitza si crema cremelor, le-am facut pe amandoua ieri si sunt super. vin acusi si niste poze cu poiana si mandrutul cu ochelari de soare
am luat dvd cu facutul la olita si sta pe oala (ceea ce e o realizare) numai ca nu face nik. mama zice ca asta-i inceputul...eu stiu...
azi fac o ciorba de burta si dupa-amiaza iesim la hiking ac n-am mai facut-o de mult.
la noi e racoare seara, poti mirosi toamna...nici nu-mi vine a crede...si n-am avut si noi un concediu adevarat (adica lung)
pup si o saptamana minunata de maine

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

oleacade poze

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput