prichindei martie-aprilie 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 24
mamacita spune:
Scuze,pg.curenta nu pot s-o citesc acum,dar revin.Pupici
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ninocikap spune:
scuze ca am aparut brusc acum o saptamana si am disparut la fel de brusc..am plecat la tara marti si exact in diminatza aia mi s-a luat curentul si nu venise nici la 3.30 cand am plecat.
acum sunt de servici la bucatarie asa ca revin mai tarziu. desi sincer mi-e cam greu... am ramas in urma rau de tot. dar o sa va scriu cateva randuri despre noi.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
andrruzza spune:

roxx, am vazut azi noapte pozele vostre de vacanta. Faine de tot! Asa cum am mai spus de nenumarate ori, ai doua copile superbe. Chiar asa, tu de ce nu apari deloc?
Noroc ca ti-am zarit mana intr-o poza pe feribot(cred ca e mana ta), altfel te intrebam daca ai fost si tu in vacanta
Intradevar, poza cu pescarushul este grozava!
Ana, vad ca ati patit-o si voi cu diareea ca si noi. Dar momentan Rares e bine, ieri doar 2 scaune tari, azi inca nimic. Cat despre regim, eu i-am tinut regim, dar nu asa drastic. A mancat pilaf de orez cu carnita de pui, cereale de orez cu roscove, carnita cu dovlecel, putin morcov si orez. Tot cautand informatii zilele astea am dat de un site - ideea e ca Academia Americana de Pediatrie e de acord ca se poate da si altceva decat regimul clasic ptr diaree(http://www.babycenter.com/refcap/toddler/toddlerills/todconstipation/12205.html). Ce ne-a mai spus noua pediatra cand am fost la Medicover: despre morcov ca nu trebuie consumat in timpul regimului decat putin, fiert si pasat, contine multa fibra si este ceva mai greu de digerat. Sanatate multa! Da, sunt magazine de incaltaminte pentru copii in Sir, nu stiu daca si marimi pentru Victor, dar poti incerca.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
danuta_t spune:
Mai, eu sunt sarita rau de pe fix si superdependenta de DC.
L-am trimis pe sot cu Mihai sa faca piata, cumparaturi, sa inspecteze constructia pe motiv ca eu fac mancare. Cand colo, citesc de zor, tot la cap.107 am ramas, dar e pe gata.
Simonela, am vazut si eu micuta dansatoare dansand dansuri populare. Pupici.
Andruzza (parca) ridica pb olitei. La fel ca voi, ma gandisem sa o folosim pe la 18 luni (nici la cresa nu-i pun mai devreme), dar uite ca de o saptamana o folosim pentru ca ne anunta cu cateva minute ca vrea sa faca. Asa ca am considerat ca e pregatit.
AncaMicaela, nu stiu la care mesaj faci referire de zici ca n-a fucntionat, dar toate am recunoscut la un moment dat ca nu primim intotdeauna raspunsurile pe care le vrem/asteptam. Uite ca functioneaza smecheria cu pozele, mi-a placut mult cum pozeaza Ema pe tobogan. Si m-am mirat si eu ce bucatele mari papa ea.
Pisicuta, pupici lui Matei cel destept. Mi se pare perfect normal sa reactionezi astfel la progresele lui. Ce daca toti fac sau vor face respectivul lucru. Bucuria vine cred eu mai mult din faptul ca esti spectator principal al acestor evolutii ale piticutului.
Laura72, superbe pozele din delta, felicitari fotografului. Poza "acum le cant" e teribila.
Raresionut, l-am admirat si pe Rares in pozele de la Neptun si de la munte. Da blond mai e ! Pe cine seamana ?
Rrox, mamacita, si eu stiam ca se pot si 3 si 4 cezariene. Cautasem mai demult distanta minima necesara intre cezariene si gasisem un forum american in care erau multe care facusera chiar si 3 sau 4 cezariene (una cu 4 le avusese in 4 ani consecutivi - nici nu vreau sa ma gandesc cum te poti ocupa de copii in conditiile respective).
Dr meu sunt sigura ca n-a zis in necunostinta de cauza, este renumit ca fiind bun si scump. Dar e tare glumet, mie imi place tare de el, imi ia stressul cu mana. Si te primeste tot timpul cu gura pana la urechi, e imposibil sa nu-i raspunzi. Dar cum zicea Mamacita, conteaza si varsta. Cred ca a fost modul lui diplomat de a se exprima, ca doar nu putea sa ma intrebe ca la aproape 35 de ani m-apuc eu sa torn plod dupa plod ? Doream doar sa stiu daca a mai avut cazuri si daca au fost OK. Daca l-as intreba din nou peste vreo 2-3 ani, sunt sigura ca mi-ar raspunde altfel.
Gata, acum chiar ca opresc calculatorul, sa fac si eu mancare pe ziua de azi.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
ligia13 spune:
Intru pe fuga , ca am zi cam grea! Am fost si la Carrefour toata familia , i-am luat lui Radu o geaca groasa , ca vad ca vremea asta nu glumeste. L-am imbracat zilele astea (cand temp au fost chiar si la prinz de 10-11 grade) cu geaca mai subtire, in fine,cu n bluze si pulovere pe dedesupt. Am exagerat un pic , dar cum trecerea era asha brusca nu vroiam surprize.
I-am mai luat si un pulover de la un targ de haine care e zilele astea in Brasov si cam atata ca speram ca pleaca tati saptamana viitoare in delegatie, dar s-a anulat. Asha ca maine mai dau o fuga la targ ca avea haine faine tare, de calitate .
A alergat ca bezmeticul prin tot Carrefourul, cred ca ne-au luat aia la ochi. Nu a stricat nimic, doar ii placea sa alerge si sa tipe si sa zimbeasca la toata lumea. Am fost la 8:30 de-aia ne permiteam, ca nu prea era lume!
Acasa pana l-am hranit, pana l-am culcat s-a facut 12:30. Apoi am facut mancare , curatenie. Sunt deja obosita si nu am terminat, mai am de luat praful.
Am patit si una nepatita, i-am facut cartof frantuzesti, cu iaurt in loc de smantana. Cred ca prima bucatica a fost cam calda, dar s-a inecat tare, desi erau tare mici bucatelele,ca bobul de maZare. Saracul a si vomat, ne-am speriat tare, l-am intors cu capul in jos, l-am scuturat, l-as trins asha cum stiam eu in grate, apasand usor sub coaste, si-a revenit, dar greu. Respira , dar si plingea, si tot se forta sa vomite. Uff ce ma speriasem. Mi s-a parut un veac!
rrox, Ioana este o dra atata de dragalasha si de frumoasa ca eu m-am indragostit! Parca a intrecut-o pe Mariuca la frumusete
Si da, acum parca seamana mai mult cu tine.
Frumoase pozele de vacanta si peisajele si protagosnistele.
Dar mai rrox, chiar ne sufoci, se poate chiar asha sa apari in toate pozele?
Mi-a placut palaria Ioanei . Ce figura e Mariuca fara dinti![]()
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
pisicuta si matei spune:
Eu sunt tare mandara ca azi Matei a mancat tot din farfurie singur singurel si nici macar nu s-a murdarit.Evident ca a murdarit pe langa el,dar progresam![]()
.
In rest a facut si temperatura,aseara 37 cu 8 si azi 38 cu 2.M-am uitat eu nitel in gatutul lui si cred ca este putin rosu
.Macar nu a mai avut nici un scauna de alalteieri si cred ca antibioticul va actiona si la raceala.
Rrox primul lucru pe care il pot spune este:pacat ca sunt atat de putin poze,as fi vrut mai multe.
.Foarte frumos rasaritul si gofuletele,iar de cele cu pescarusii ce sa mai zic.Evident ca toate sunt eclipsate de poze cu fetitele tale frumoase foc
.Evident ca nu am gresit cand am ales sa o curtam pe Ioana
.multumim pentru urarile de sanatate
Rp ma bucur ca s-a lipit la loc placenta si ca bb mic mic se simte bine
.multumim pentru urarile de sanatate
Danuta tare faza cu chelneritele.Si eu am patit-o in parc,dar erau un copilas nitel mai mare de vreo 2 ani si de fiecare data in curca pe tobogan imi mai dadea cate una peste fund
.
la bb tai.
Mamacita nici nu m-am gandit la asta.Dar nu i-am dat nimic nou,decat antibioticul dar este amoxacilina din care i-am mai dat si nu a avut probleme.Ar fi culmea sa imi faca si la antibiotic vreo reactie
Laura multumim de urari,bine ca George a scapat de burtica,sper sa ii treaca si mucozitatile repede repede.
Ana si noi tot pe regim drastic numai cu mucilagiu am fost si acum are 2 zile de cand nu mai are scaun
.Multa sanatate amandurora.
Ligia
lu' Raducu,sper sa este ok.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
mamacita spune:
Am si citit,dar am vazut si poze,si cu ele voi incepe:rrox,felicitari!Mi s-a umplut sufletul de vacanta,de inocenta si zambete!Minunate fete,peisajele frumoase[eu 10 ani am fost in fiecare an in concediu in grecia,asa ca le cam stiu pe dinafara
]dar eclipsate de ele,iar voi insist ca sunteti foarte cutezatori.stiu ca merita,dar unele persoane isi asuma un risc mai mare[si nu e cazul tau de "in necunostinta de cauza"
},altele sunt mai fricoase[ca mine
,care pana la Varna sau Brasov si mi s-a parut o distanta imensa de parcurs cu alintatura mamii
]].
Azi am fost la un mall mic,nou deschis,la care mergem noi in zile ploioase,cum a fost azi
.Deosebirea este ca n-am mai fost singuri,ci cu o prietena ginecoloaga,cu doi ani mai mare ca mine,mama singura,cu baietelul ei cu 2 luni mai mic,dar la fel de bine dezvoltat ca Alex,Stefan.Nu va spun ce distractie pe capul lor ca noi ne-am pus mintea si i-am cocotat pe toboganele uriase gonflabile,ne-am tarat prin tuneluri si ne-am balacit in bile...Pacat ca n-avea cine sa ne imortalizeze
!Oricum,a fost excelent,sper sa repetam cat de curand figura,chit ca"babelor"de noi ne sarisera toate articulatiile din loc!
Apropos de imbracaminte,ca sigur vom discuta acum,la schimbarea de sezon,despre subiectul asta,la noi azi erau 14 grade!I-am pus maieu-body[am grija intotdeauna sa aiba mijlocul acoperit],un bluzon cu maneca lunga si o bluza de trening cu gluga,peste bandana de blugi.Aveam si o jacheta subtirica la mine,dar stiam ca mergem cu masina si ne jucam in loc acoperit[unde,btw,era asa cald,ca l-am lasat la maieu!].Multe treninguri,bluzoane si jachete ii vin din primavara,ca nu stiu daca a trecut luna sa nu-i cumparam ceva,parinti obsedati
,si ne-am mai desteptat si noi,i le luam un nr.mai mare,nu fixe ca in primele 10 luni
I-am achizitionat si o pereche de ghetute superbe de piele,turcesti,of course,ca la noi asta este de baza.Dibuisem un magazin care comercializa Hokide si in Cta,am apucat sa-i iau o pereche de sandalute in iulie,apoi aflu ca la Hokide li s-a spus ca nu le mai furnizeaza marfa,pe motiv ca toata merge la export!
Asa o fi?!I-am mai comandat la Quelle acum vreo luna[si mi-au venit deja]o salopeta matlasata set cu jacheta,ca acelea de schior,si 2 caciulite tip cosmonaut,ca nu stiu daca ma voi mai intelege si iatna asta la fel de bine cu samuraiul sa tina fularul.Iar la noi asta e capitaal,la vanturile care bat...Calitatea buna,dragute,dar nu mai vreaau sa-i mai iau altceva ca au boala sa nu fie 100%din bbc,tot baga captuseli sintetice si nu-mi cinvine sa se incinga.Eu n-am nici o problema cu sinteticele,sotul meu insa cum poarta alteva decat bbc,cum face urticarie.Alex ma mosteneste,din fericire[si ptr mine,caci ce ador eu la sintetice e ca majoritatea se spala f usor si nu au nevoie de calcat
].dar nu vreau sa exagerez.
Fug sa ma culc putin,ca v-am facut capul calendar.
A,si va provoc la discutie:ce-ati mai cumparat ptr.prichindei si cum ii imbracati in perioada asta de tranzitie meteo,instabila si periculoasa.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
pisi,nu neaparat la medicamente,poate fi si ceva alimentar sau deloc,eu doar ti-am zis sa ai in vedere si cauza asta.Si da,atb actioneaza si la gat...
Alexandru,soarele nostru
rrox3 spune:
Va multumesc Ana, Raresionut, Andruzza si Ligia!!
, sunteti tare dragute (ca de obicei
)
Eu nu apar in nici o poza in primul rand fiindca eu am fost fotograful.
Singura poza facuta de sotul meu (cea in care mi-a ochit Andruzza mana
) dintre cele postate e cea cu fetele pe feribot in drum spre Thassos. Mai aveam vreo 3-4 poze in care sunt si eu, dar eu am ales pentru album poze dragute, si alea 3-4 nu se incadrau la categoria asta. Plus ca in majoritatea sunt in costum de baie si nu vreau sa va sperii
Asa ca la albumul asta nu ma vedeti, dar nu va ingrijorati, mai fac eu albume si cu mine ![]()
Ana Multa sanatate piticilor, sa treaca iute!
Si mie mi-ar placea sa ne intalnim. Poate facem o strigare totusi intr-un weekend, intr-un parc sa ne vedem, cine stie poate mai sunt doritoare ![]()
Raresionut apa era intr-adevar extrem de limpede, dar nu prea se vede asta bine in poze. Nu mi-a dat prin cap sa iau aparatul cu mine in apa sa pozez pestisori. Data viitoare! Oameni nu erau foarte multi, dar tine cont ca noi mergeam devreme la plaja. Cam la ora pranzului se ocupau 80-90% din sezlonguri.
Nino bine ai revenit, din nou!
Scrie-ne despre voi!
Danuta felicitari pentru olita! A venit sigur momentul daca va anunta. 
Ligia Spor la treaba, harnicuto!
Eu azi sunt gospodina.
Am fost la piata, am cumparat o gramada de vinete si acum le coc de zor. Ce sa fac, imi place la nebunie zacusca... Am gasit insa si fructe de catina la piata. Pana acum nu vezusem. Voi stiti cum se prepara cu miere si cat tin? As vrea sa le dau copiilor. Am inteles ca le pisez si le amestec cu miere, dar nu sunt prea sigura cat le pot pastra asa.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Cat am scis eu un raspuns intre doua vinete, au mai aparut doua...
Multumim Pisi si Mamacita ! 
Mamacita deci d-aia n-am mai gasit eu ghetute hokide la Orchestra!! Ma miram eu! I-am luat unele frantuzesti de piele intoarsa foarte frumoase, dar m-au costat 1,2 milioane... hokide erau simtitor mai ieftine... Asta e, ii trebuiau fetei ghetute. I le-am luat 21 in loc de 20 cat poarta acum, sa-i vina si la primavara. Cu ocazia asta m-am ales si cu un card Orchestra care imi da 10% reducere la orice produs de acum incolo. Asta fiindca am lasat vreo 4 mil. pe acolo, ca in afara de ghetute Ioanei, i-am luat si Mariucai pantofi pentru scoala si un fel de tenisi- espadrile pentru sala de sport si trening nou... gaura in buget. Si mai avem de cautat si camasi si dresuri Mariucai pentru scoala si de luat caiete...
Pe Ioana deocamdata o imbraca mama, dar stiu ca-i pune o gramada de hainute pe ea, acolo fiind si zona subcarpatica, e chiar frig. Bine ca i-am dus multe hainute groase.
Pisi Felicitari lui Matei pentru papat singurel!
Eu inca nu i-am prea dat ocazia Ioanei sa manance singurica decat cu manuta (la asta se descurca cu brio chiar cu bucati mari). Urmeaza sa-i dau si lingurita pe mana sa exerseze... numai cand ma gandesc ma apuca durerea da cap
Multi
lui Matei sa-l lase febra si mucii in pace!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi