prichindei martie-aprilie 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 23
rrox3 spune:
Ligia e bestial Raducu dansand!
Am ras cu lacrimi
Da-i
de la mine, te rog! Mi-a placut si cum rade si isi arata burtica hotoman
Mai, dar coasa aia motorizata pare sa necesite tot atata efort ca si cea clasica... mi se pare?
Am ales deja niste poze pentru album, mai trebuie sa le micsorez si sa le incarc pe yahoo. Cred ca maine puteti vedea albumul, sper doar sa nu va plictisiti ca am ales cam multe poze... [oops]
Danuta foarte bun sfatul!
Pacat ca n-am baieti sa-i educ
mai stii, poate aplic pe nepoti
Serios, ar fi minunat daca noi femeile ne-am face un bine din postura de mamici si ne-am educa barbatii in spirit egalitarist (intre sexe) refuzand sa mai perpetuam vechea istorie cu suprematia barbatului (pe care, sa nu uitam, ne-o predica si popa in biserica exact cand ne uneste in sfanta taina a casatoriei!!!)
Rp Multumesc
. Ma bucur c-am reusit sa-ti dau si cea mai mica stare de bine, o sa incerc sa recidivez
Bravo pentru bebe mic!
Ma bucur ca-i bine si placenta s-a "cumintit"
Bafta cu computerul!
Am un raspuns si pentru tine si pentru Mamacita: din pacate in service-uri sunt numai oameni care n-au reusit mai mult in domeniul computerelor si de obicei stiu doar sa asambleze un computer si sa-i puna un sistem de operare. In mod uzual sunt oameni care au invatat asta dupa ureche, unul de la altul, nestudiind prea mult ce si cum. Iar laptopul e inca un mare secret pentru ei, chiar daca la computere normale se mai descurca schimband cate ceva.
Mamacita mi-ai placut cu capacul borcanului!
Asa e! Ai dreptate!
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
hmm... se vede ca a inceput weekend-ul, n-ati mai scris nimic... da' eu am facut albumul
Se numeste "Thassos Grecia august 2006". Vizionare placuta!
poze cu noi
rrox3 spune:
Rp Noapte buna! Lasa insomniile! ![]()
poze cu noi
danuta_t spune:
Ah, da' ? De capacul borcanului era vorba
? OK atunci, ca si-asa nu prea ma dau in vant dupa bucatarie. Bine ca nu se referea la "ce-a mai facut prichindelul meu", ca aici, eu mai dau raportul, dar nu ca sa ma laud, ci ca sa va bucurati si voi alaturi de mine, asa cum si eu ma bucur alaturi de voi pentru toti prichindeii.
Rp, ma bucur ca s-a cumintit si placenta. Sa-nteleg ca ai convins-o si pe Marutza sa nu-ti sara in brate ?
Rezultatul de la eco de azi : 8 sapt si 3 zile (dupa masuratori 8 sapt si 5 zile). Un samburel de 20,5 mm. Am revazut pozele lui Mihai din burtica, prima lui poza era tot la 8 sapt si 3 zile, dar avea cu 1 mm mai putin. Ce coincidenta. I-am auzit si inimioara. Mi s-a parut asa de emotionant totul. Si se vede ca avem deja experienta in eco, n-am mai avut nevoie de explicatii pe poza ca sa stiu unde-i capul, unde-i piciorusul. Cicatricea de la cezariana este OK si ea, are 11 mm.
L-am intrebat pr dr, asa din curiozitate, daca se poate si 3 cezariene. Ce credeti ca mi-a raspuns ? Ca se poate ... dar la tigani ! I-am povestit lui mama, nu va spun ce figura socata mi-a facut si ea ca ma pot gandi la o asemenea intrebare.
Rrox, ma apuc de vizionat.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
danuta_t spune:
Rrox, am vizionat pozele. Ce sa-ti spun, ai avut o vacanta super reusita: familie frumoasa intr-un peisaj frumos. Mie mi se pare ca Ioana seamana cu tine. Tare dragalasa cum stramba ea din nasuc cand rade. Iar Mariuca, ce zambet larg are, o vezi si e imposibil sa nu zambesti la fel. Dar mi se pare ca mai un pic si o ajunge pe Ioana la nr de dinti
. Rasaritul si pescarusul la ospat sunt foarte "artistice". Si succes in cariera celui de-al treilea fotograf, bataie mare pe aparate sau inca sunt mai multe decat capetele din familie
?
danuta_t spune:
Noapte buna si vise placute, vad ca am monopolizat forumul si monologhez de zor
.
rrox3 spune:
Danuta stai linistita, inca dialoghezi, ca am mai aparut si eu pe la computer
Multumim pentru aprecieri!
Ioana seamana partial cu mine, partial cu tati. Si Mariuca are vreo 3 incisivi lipsa la apel, dar e pe cale sa se rezolve problema, ies doi dintre ei in tandem
Are aparatul ei de fotografiat, nu ne batem.
Felicitari pentru bebe mic de 20,5 mm.!!!
Emotionant sa auzi o inimioara atat de micuta!
Medicul insa spune prostii, e perfect posibil sa ai 3 cezariene. In Arabia Saudita se practica si 4-5. Daca respecti o distanta intre ele e absolut OK, nu stiu de unde i-a venit ideea cu tiganii. E adevarat ca pe vremea comunistilor nu erau permise decat doua, se credea ca nu e sigura o a treia sarcina intr-un uter decupat deja de doua ori. Acum s-a depasit faza asta.
Mai urmeaza sa depasesca si faza cu o data cezariana, dupa numai cezariene. In lumea civilizata e depasita deja, la noi inca nu 
Noapte buna!
poze cu noi
Ana71 spune:
Buna,
Dar ati scris ceva, nu gluma, in ultimul timp (si ma bucura tare mult chestia asta)!
Tocmai am admirat pozele lui Rrox! Superbe!!! Si peisajele (mi-ai facut un dor de excursii, vacanta...) dar si personajele. Aveti 2 fete minunate! Ioana, in continuare mi se pare ca aduce tare mult cu Eva (ti-am mai spus, in unele poze are o expresie care automat ma face sa ma gandesc la Eva- tare as fi curioasa sa o vad in realitate, poate vom reusi si noi sa ne intalnim o data) iar Mariuca este o domnisoara in toata regula. Se vede ca ati avut o vacanta pe cinste! Dar tu de ce nu apari in nici o poza?
Noi am cam avut probleme, dupa ce marti eram convinsa ca am rezolvat cu diareea Evei si totul parea normal, marti seara l-au apucat pe Victor niste crampe (saracu' statea chircit in pat de durere, se vedea pe fata lui cand il apucau durerile si cand il lasau). N-au cedat nici la debridat, nici la No-spa, asa ca l-am sunat pe pediatrul lui de la Gr. Alexandrescu si mi-a zis sa-i pun un supozitor cu Novocalmin in fund, pentru o actiune locala (nu va spun ce munca de lamurire am dus cu el-nu-i mai pusesem supozitor de multa vreme, dar pana la urma, exasperat de durere m-a lasat). Si si-a facut efectul (eu am folosit pana acum novocalminul doar cand febra era prea mare si nu scadea la altceva, nu-l probasem pana acum pe durere-fara febra)repede si foarte bine. Dar marti noaptea m-am trezit ca Eva a avut un scaun apos si foarte mult si mi-a si vomat laptele Humana HN. Asa ca miercuri dimineata am fost cu ei la Gr. Alexandrescu si i-a bagat pe regim (cel putin pe Eva pe regim drastic, doar cu mucilagiu de orez in prima zi). Ne-am cam chinuit, initial nu vroia sa-l accepte, dar pana la urma l-a acceptat. I-a dat ca si antibiotic gentamicina fiole, dar nu injectabil ci sa le bea. Mi s-a parut cam ciudat (desi mai auzisem la o prietena ca la fel i-a recomandat pediatrul) , am intrebat si o farmacista -amica si mi-a zis ca a mai intalnit prescriptii de-astea si ca e OK. Adevarul este ca nu reuseam sa-i dau furazolidonul (Eva spre deosebire de Victor, chiar daca reusesti sa-i dai un medicament, daca simte un gust ciudat il vomita) si asa cum mi-a zis si dr. nu prea ai o gama prea larga de antibiotice, pentru diaree, sa le dai la copilasii mici ce nu pot inghiti capsule. Si faptul ca diareea a recidivat (chiar pe regim) l-a convins ca e bine sa ia antibiotic. Si eu ma gandeam ca ar putea fi de la masele (patisem si cu Victor) dar dr. mi-a zis ca daca scaunele sunt urat mirositoare, apoase, se aud zgomote in intestin nu e cazul sa ne mai gandim la dinti. Mi-e mila de ea, a mai slabit putin si dupa 2 zile in care a predominat mucilagiul de orez, acum a razbit-o o foame...
Andruzza, Pisicuta, multa sanatate copilasilor!
si sa le treaca repede!
Rp, ma bucur ca sunteti bine!De ce i-a dat Marutzei sa repete coprocultura? II iesise ceva sau au recidivat si la voi scaunele dese?
Simonela, off... ce experienta cu bona! Adevarul este ca e o mare loterie chestia asta cu bonele. O familie de prieteni au gasit o buna super OK, erau disperati pentru ca ii lasase fosta bona "cu ochii in soare" si au gasit-o (printr-o agentie), in graba, pe tipa asta. O au de mai bine de 2 ani, se comporta f. bine cu copiii (2), rezonabila ca salariu, sta uneori si noaptea cu copiii (cand ei sunt plecati in delagatii), le face mancare. Iar o alta familie de prieteni, au tot cautat, au oferit sume exagerate (dupa parerea mea) si tot nu prea au fost multumiti ( si pe buna dreptate). Pana la urma, privind pozitiv, e mai bine ca s-a razgandit de-acum si nu prea a avut timp fetita sa se acomodeze cu ea. Multa sanatate si sa scape repede de intoleranta aia!
Aaaa si vroiam sa va intreb ceva: ii tot caut lui Victor pantofi pentru scoala (ceva relativ elegant -adica sa mearga la costum, macar in prima zi
), comozi si care sa se incalte usor (inca il enerveaza sireturile). Am incercat la Leonardo (btw au niste reduceri super, am cumparat incaltaminte pentru amandoi copii, foarte frumoase si de calitate la niste preturi bune- dar pantofi pentru el nu am gasit), la Unirea, la Plazza. Parca mai demult zicea cineva de Sir, dar or avea si numere mai mari? Adevarul e ca Victor ma mosteneste pe mine (nu ne place sa umblam prin magazine) si numai cand aude ca trebuie sa mergem dupa pantofi, imi face capul tandari cu protestele lui. Asa ca daca ati vazut pe undeva, din intamplare, spuneti-ne si noua..
Mai revin maine (daca nu-mi taie astia net-ul ca am uitat sa-l platesc) ca tot vreau sa va intreb ceva legat de timiditatea copilasilor vostri, dar acum mi-e atat de somn....
raresionut spune:
Rrox
,se vede ca ati avut o vacanta super....cu doua domnisoare atat de dragute si ascultatoare....no comment.....si ce mi-a placut mie cel mai mult( cu exceptia peisajelor), au fost lipezimea apei de mare si faptul ca nu era aglomerata plaja....uite inca un motiv ca la anul sa nu ratez Grecia.
Danuta, chiar imi place modul tau....cand "nu ai de zis nimic"....dar imi place enorm relatarea ta cu privire la cei "20,5 mm"....
Ana, off dar cum s-au intamplat toate odata? Imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu Victor si Eva, multa sanatate.
Ligia, e bine ca ai pus link-ul cu marele dansator, ca si noi il ratasem....se vede ca are stofa, oare cui ii seamana?
Rp, pupici
si pentru .....bebita...4,7 cm.
Iar pentru mamicile care inca mai au greturi, am vazut un articol destul de interesant in revista Superbebe" din septembrie. Sper sa va poata ajuta, caci eu la capitolul acesta ...a fost totul ok.
Mamacita, si eu sunt de acord, ca in lumea "civilizata si moderna a mileniului III" sa putem sa ne debarasam de unele conceptii invechite si sunt perfect de acord cu tine.....iar la noi "lupta" a inceput cu bunicile cand am inceput sa-i cumpar lui Rares hainute de culoare rosie....si pentru ca ele nu intelegeau decat asocierea alabastru, bleu/ baietei, nu am facut altceva decat sa le motivez....cu acesata e copilul meu , il imbrac cum vreau eu.....nu de alta , dar conceptiile nu se pot schimba asa peste noapte....si mai ales intr-o societate rigida....
Si, inca, ceva, te felicit , chiar cu riscul de a ma repeta , pentru ca esti printre putinele mamici - medic, care au ales sa-si "sacrifice" o cariera .....in detrimentul a ceea ce starneste toata admiratia mea....calitatea de mama.

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
mamacita spune:
quote:
Originally posted by danuta_t
Ah, da' ? De capacul borcanului era vorba? OK atunci, ca si-asa nu prea ma dau in vant dupa bucatarie. Bine ca nu se referea la "ce-a mai facut prichindelul meu", ca aici, eu mai dau raportul, dar nu ca sa ma laud, ci ca sa va bucurati si voi alaturi de mine, asa cum si eu ma bucur alaturi de voi pentru toti prichindeii.
L-am intrebat pr dr, asa din curiozitate, daca se poate si 3 cezariene. Ce credeti ca mi-a raspuns ? Ca se poate ... dar la tigani ! I-am povestit lui mama, nu va spun ce figura socata mi-a facut si ea ca ma pot gandi la o asemenea intrebare.
Rrox, ma apuc de vizionat.
danuta,doar asta este topicul,nu?"Ce-a mai facut prichindelul meu?"

Si ba da,se pot face si 3 cezariene,nu numai la tigani,dar cam depinde de varsta mamicii.de obicei este bine sa te opresti la 2,dar am avut multe paciente blonde cu 3 cezariene.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png