prichindei martie-aprilie 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 22
rp spune:
Rrox, bine ati venit din vacanta. Ma bucur ca a fost frumos si ca fetele au fost cuminti. Multumesc ca ai intrebat de noi, grija ta imi da o stare de bine.
Danuta,
sa-ti treaca raul. Cam ca tine m-am simtit si eu la Mara. Acum e total diferit, mi-e greata tot timpul si am insomnii de parca as fi in luna a 9-a. Imi pare bine a fost un concediu frumos, iar progresele lui Mihai m-au impresionat profund.
Sa va povestesc experienta noastra vis-a-vis de muscat, lovit etc. M-a muscat in draci pina a invatat sa dea pup, dupa aceea doar ocazional, cind o dor foarte tare dintii. De lovit lovea de bucurie si ca nu-si putea coordona miscarile bine, de-mi tragea cite una din dragoste de vedeam stele verzi. De fiecare data ii spuneam ca nu e frumos, nu asa se face ci mai-mai (cu diacritice
) si ii aratam cum sa mingiie. Cam in doua sapt. nu ma mai lovea nici pe mine, nici vreun copil prin parc (acum ii mingiie si ii imbratiseaza si alearga dupa baieti).
Ligia, Cristi s-a necajit mult timp cu matreata, la un moment dat nici Nizoralul nu a mai avut efect. Acum foloseste Ducray (se gaseste la farmacie), recomandat de dermatolog, si nu mai are probleme.
Scuze, scriu pe bucati.
Marutza, iubirea noastra
roxana
11s si
marutza (22.03.2005)
rrox3 spune:
Danuta multumesc!
Adevarul e ca eu am ajuns pe DC ca sa obtin si sa ofer informatii. Ma bucur cand pot explica ceva cuiva si unui copilas ii poate fi mai bine sau o mamica poate fi mai linistita. Nu va spun tot felul de chestii ca sa ma dau rotunda pe aici (chiar sunt rotunda ![]()
- la propriu). De asemenea mi-a fost de mare ajutor rapiditatea cu care te informezi aici pe DC cand ai o problema. Acum, desigur, am ramas pe DC si datorita relatiilor virtuale dezvoltate, mi-ati lipsi foarte tare daca n-as putea sa mai comunicam aici.
![]()
Ligia eu am ratat filmuletul cu micul dansator.
Te rog, mai posteaza linkul odata! 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rp spune:
Andrruzza, Pisicuta, multa sanatate baietilor vostri.
Simonela,
si sanatate si voua. Bona voastra m-a enervat la culme. Dar cum isi inchipuia ca se creste un copil? Stind relaxata la telenovele? Si sa nu mai vina fara sa anunte e super jenant. Poate daca stiati ca la ultima familie a stat doar o luna erati cit de cit pusi in garda. Va doresc ca data viitoare sa fie cu mai mult noroc.
Fug ca s-a trezit Marushka. Intru mai pe seara.
Marutza, iubirea noastra
roxana
11s si
marutza (22.03.2005)
ligia13 spune:
rp, aseara vroiam sa vad pozele voastre, dar nu am mai apucat , ca nu gaseam linkul. Am apucat azi, desi sunt la serviciu![]()
rp, Marutza este o dragalasha zimbitoare. Suuper! Ce mi-au placut jucariile ei de apa!
Pupam si pe bb mic de 4,7 cm

rrox, filmuletul cu Radu dansatorul este acesta:
http://s99.photobucket.com/albums/l311/ligia13/?action=view¤t=100_1015.flv&refPage=&imgAnch=imgAnch3
Cand pui poze din vacantza?(nu vreau sa devin stresanta, doar sa te impulsionezi sa pui ca sa scapi de mine
)
Edit: multumesc mult la toata lumea referitor la sfaturile pt matreaza! O sa incerc Nizoral si daca nu merge la ce ma reorientez. Mi-am notat tot ce ati spus!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
mamacita spune:
Wow,ce mandra sunt ca scrieti atat!N-am apucat sa citesc de dimineata,dar acum recuperez.M-am plimbat pe alte topicuri,poate va intereseaza,ca tot suntem formatoarele generatiei de maine
:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82793&whichpage=1
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
rp,ai vazut de ce am ales solutia mai costisitoare,dar mai rapida,de a-mi lua un comp nou?!Ca nu au reusit sa mi-l repare pe ala!!!Si ghici ce?Dupa o intrerupere de curent,Renel-ul a reusit sa-mi strice si compul nou,in sensul ca nu mai am sonor si mi-e groaza sa-l duc la reparat!
Sper sa-ti treaca repede starile de rau,ma bucur ca vestile sunt imbucuratoare si pupam bebe mic!
danuta,ceea ce-i bine sau rau in educatia unui copil este foarte greu de apreciat,depinde de curentul caruia apartine psihologul sfatuitor.De exemplu,in abordarea tulburarilor de somn erau cam sase lideri de idei si creatori de scoala numai in State,deci iti dai seama cam in ce dificultate eram in optiuni!Asa ca in alegerea lor intervine factorul modelator:cunoasterea propriului copil,a sti ce i se poate aplica si ce nu.Asa ca imi cer scuze daca am folosit expresia "e bine sa",e doar un mod generic de exprimare,rezultat in urma lecturilor mele limitate.Nu poti cuprinde tot...![]()
pisi,multa sanatate;nu cumva si cresterea secretiei nazale nu este un semn de reactie alergica la ceva?Pe un teren atopic,chiar si elementele[detritusuri]rezultate din fragmentarile bacteriene de catre mecanismele de aparare ale organismului pot declansa reactii anafilactice.Sper ca m-ai inteles.Deci ar putea sa reactioneze bine la un antialergic,ce-i dati voi[Romergan,Claritine etc].
andruzza,si Alex a avut episoade diareice cu multe scaune moi,dar nu apoase[cam 4-5/zi]la ultimele 4 eruptii dentare[adica la molari],de facea si rash,in ciuda cremelor noastre.Cu putin regim se remiteau[si chiar putin de tot].Niciodata nu persistau mai mult de 2-3 zile.Copro-alea-alea
negative toate.Sanatate!
Adevarul e ca eu am ajuns pe DC ca sa obtin si sa ofer informatii. Ma bucur cand pot explica ceva cuiva si unui copilas ii poate fi mai bine sau o mamica poate fi mai linistita. Nu va spun tot felul de chestii ca sa ma dau rotunda pe aici (chiar sunt rotunda - la propriu). De asemenea mi-a fost de mare ajutor rapiditatea cu care te informezi aici pe DC cand ai o problema. Acum, desigur, am ramas pe DC si datorita relatiilor virtuale dezvoltate, mi-ati lipsi foarte tare daca n-as putea sa mai comunicam aici.Si eu,rrox,din aceleasi necesitati ma aflu aici si cu aceeasi atitudine.Nu consider ca le stiu pe toate sau ca nu mai am ce invata,de aceea ma stimuleaza discutiile interesante,nu invariabilul"ce am mai facut azi"![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
danuta_t spune:
Aoleu
, cred ca eu sunt la categoria "ce-am mai facut azi"
, ca sfaturi nu pot sa dau. N-am nici experienta, nici pregatirea necesara. Dar norocul meu ca al meu "cobai" e un prichindel zdravanoc
si-mi permit sa am lacune mari in domeniu. Dar incerc sa tin pasul si sa-nvat de la voi.
Si mie imi plac dezbaterile, mai ales cele legate de comportamentul si educatia prichindeilor.
Sanatate tuturor piticutilor 
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
danuta_t spune:
Mamacita, faina chestia cu formatoarele generatiei de maine.
Acum un sfat pentru mamicile de baieti (ups ... tocmai ma laudam ca n-am): am vazut un sfarsit de emisiune super interesant despre educatia baietilor (adica cliseele folosite in educatia lor - de genul tu esti baiat, n-ai voie sa plangi, te smiorcai ca o fata, etc, etc). Se baza pe cartea lui William Pollack - Real Boys - rescuing our sons from the myths of the boyhood. Am cautat pe net, am mai gasit vreo 2 titluri in aceeasi serie. Ideea de baza este ca folosind anumite clisee in educatia baietilor, vor ajunge niste persoane care vor provoca suferinta lor (pentru ca trebuie sa-si ascunda durerea, teama, iubirea), iubitelor lor (lipsa de intelegere, prea putina comunicare) si societatii (prin violenta). De-a dreptul m-a speriat. Poate va intereseaza s-o cititi. Cred ca e foarte utila tuturor "formatoarelor de generatii" 
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
laura72 spune:
buna seara dragele mele,
noi avem ceva la calculator,face o gramada de fite.deabia am reusit sa-l pacalesc sa va citesc dupa ce dau mai multe cautari,dar de scris nu pot ca ori nu ma logheaza,ori ma logheaza dar cand se intoarce la forum nu ma mai recunoaste.acum am intrat la seviciu la fina sa va salut.
noi cu burtica suntem bine,de 3 zile are scaune bune.cate zile trebuie sa ii dau Biotics?ii dau de luni,nu l-am intrerupt de teama sa nu fie prea putin
am gasit si pliculete,iar acum avem un pic de muci.cu vremea asta ciudata nu prea am nimerit-o cu imbracatul,iar noaptea se dezveleste.
Ligia ,Raresionut multumim ca v-ati amintit de noi.
Ligia pt matreata la mine a mers cu succes aspirina netamponata 10 tb la 200ml de sampon dizolvata in el.cu head-en sholder nu am reusit.si noi tot 6 dinti si nu se mai vede nimic
Raresionut nu esti singura ca si noi ne-am
Mamacita eu i-m dat kiwi din decembrie,dupa ce i-am facut VVR la sfatul pediatrei,la inceput doar fara samburi.cel mai mult ii place simplu dar si cu banana ,in nici un caz cu branza.cereale ii pun o lingura ca atare in piureul de fructe sa fie mai solid,dar si ca o masa la castronel cu lapte.ii mai pun si la piureul de dovlecei cand e prea apos.
Andruzza,Pisi,Simonela,Danuta multa sanatate.
Daria ne este dor de tine.
cam atat ,nu mai pot scrie ,dar va citesc,si sunt la curent cu toate filmele si pozele,.multe sarutari protagonistilor.
multi
la toata lumea si un weekwend frumos.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
mamacita spune:
danuta,ai vazut ca ti-ai raspuns singura,prin mesajul consecutiv?!Nu ma refeream la dat sfaturi,la"intelepte"
si cine n-are sa stea pe locul lui/ei,ci la mesaje goale de continut.Dupa cum vezi,si tu ai lucruri importante si interesante de impartasit,departe de modelul"acum inchid capacul borcanului"
[alt exemplu de banalitate n-am gasit
].
Eu am citit carti de genul aceleia pe vremea imemorabila cand ma interesa sa inteleg barbatii,ca acum mi-a trecut
;glumesc,subiectul este foarte si vesnic actual si este exact la ce va trimisesem cu gandul prin topicul gasit.
Alexandru,soarele nostru