prichindei martie-aprilie 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 21
pisicuta si matei spune:
Noi pe langa ca avem problema cu burtica Matei este cum si mucos
.A dormit foarte prost,cu multe treziri ca nici nu putea sa respire si avea si crampe.A plans pe la 23 aproape 30 min si eu nu mai reuseam sa il calmez,il durea rau de rau de tot burtica si eram si singura ca sotul meu era plecat cu niste treaba si m-am speriat nitel.Se innrosise tot si se chinuia sa vomite,nasol ce mai.Si a mai avut o criza pe la 1,dar atunci i-am dat debridat si s-a mai linistit.
Andrruzza imi pare rau sa aud ca Rares a recidivat.MUlta sanatate
Ionela r bine ai revenit.Am vizionat pozicile din vacanta si Dora este o scumpa,imi plac obrajiorii ei grasuti.Se pare ca i-a placut la mare,am vazut ca a urmat si cura de imfrumusetare![]()
Danuta si Matei bate in tot ceea ce prinde,este adevarat ca nu ne loveste si nici pe ceilalti copii,inca
.Dar eu sunt de acceasi parere cu Rrox.Noi ii mai zicem,evident in gluma "vrei bataita la fundulet?" si el stie ca noi glumim,uneori chiar rade si fuge ca sa ma duc dupa el si sa il gadil si nu cred ca aceste cuvinte ii vor induce lui un comportament agresiv.Mai are in schib obiceiul de a ciupi si eu zic: "Au,ma doare" si a invatat,cand il doare ceva zice si el au.Iau uneori incepe sa ne ciupa (ca sa ne jucam) si daca nu zicem nimic zice el "au"
.in concluzie
eu nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.
Gegea,Simonela,Rrox multumim 
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
raresionut spune:
Pisi, chiar imi pare rau pentru ce vi s-a intamplata aseara, si eu daca as fi fost in locul tau m-as fi speriat. Va doresc multa sanatate.
NU faceti azi o vizita la medic?
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Andruzza, si pentru Rares multa sanatate....si 

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
pisicuta si matei spune:
Tocmai am vazut pozici frumoase frumoase cu doua domisoare cu mult mai frumoase:Daria carliontata si Maruta tunsulica 
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
Multumim Rares Ionut.Am fost ieri la medic si suntem pe antibiotic,cum am zis in mesajul anterior
.Tu cum mai stai cu moralul?
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
rrox3 spune:
Pisi
lui Matei, sa nu-l mai supere burtica si sa-l paraseasca mucii!
Raresionut felicitari pentru reconciliere! 
Andruzza sper ca astazi Rares e mai bine! 
Mamacita multumim de info despre Daria, ma gandeam eu ca asta trebuie sa fie, dar nu eram sigura.
Daria te asteptam cu drag si ne e dor de Brien si ispravile lui!
Hai nu ne lipsi de prezenta voastra aici, sau... ne motivezi pe toate sa navalim pe mess-ul tau
Din fericire lumea nu se sfarseste cand dispare toleranta si intotdeuna or sa existe persoane care prefera s-o ia de la capat altfel decat sa schimbe ceva. Si daca ma gandesc la nevoia pe care o simtim fiecare din noi si datorita careia am ajuns sa scriem pe DC, nu gasesc o unica nevoie care sa ne uneasca. Gasesc ceva mai multe si cred ca mamicile care ne-au parasit pur si simplu sunt unite de o anume nevoie, nevoie pe care noi de aici nu o simtim, sau o simtim in masura mai mica. Se vede asta din postarile lor, nu mai insist pe subiect.
tuturor!
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
andrruzza spune:
pisi, raresionut, roxx, thx! Astazi e bine, capiez daca peste 3 zile iar incepe cu scaune apoase! Deocamdata ii dau doar Enterol, iar luni dupa ce duce la analiza, trecem si la restul medicamentelor. Dna dr. ieri era 90% convinsa ca diareea asta se datoreaza eruptiilor dentare. Sa vedem cum ies analizele si de data asta.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
rp spune:
Va pup pe toate, dragele mele.
Eu iar am avut laptopul in service, e al 4-lea la care mergem si de fiecare data jura ca l-au reparat
. Parca ultima firma mi-a parut mai serioasa, oricum n-am crezut ca incompetenta poate sa ajunga pe asa inalte culmi.
Noi am fost marti la doctor, sint bine, s-a lipit la loc placenta, minunea mica are 4,7cm si e super miscatoare.
Am fost si cu Mara la pediatru si ne-a pus sa repetam coprocultura si sa facem si urocultura. Am masurat-o si are 11kg si 81cm. Am intrebat si daca e cazul sa-i dau ceva naturist pentru cresterea imunitatii si a zis ca nu e cazul daca nu merge in colectivitate. Cam atit despre noi.
Marutza, iubirea noastra
roxana
11s si
marutza (22.03.2005)
danuta_t spune:
Wow, multumesc mult pentru raspunsurile legate de lovit. Tocmai ca nu gasisem niciunde ca faza ar fi normala in cresterea lor, si nici nu prea am vazut alti copii prin parc facand asta, ma gandeam ca poate o fi de la cresa sau cine stie ce. M-au linistit mult raspunsurile voastre.
Andruzza, nu m-am ingrijorat nici eu pana acum o saptamana, cand a inceput sa bata toba pe burtica mea. Iar in urmatoarea perioada asta chiar va fi de neacceptat, asa ca trebuie sa iau masuri urgentisssimo.
Gegea, pai atunci eu sunt o fericita, vanatai nu ne-a facut.
Ligia, tare faza de la piata, dar cam nasoala.
Am uitat sa va povestesc ca la mare, Mihai le palmuia pe chelnerite peste fund. Na' cum sa mai reactionez si la asta ?
Ii explic ca doare, ca mama plange (ma prefac), dar nu prea merge sa-l pacalesc. Si in fond, de ce sa fac pe plangacioasa ? Si citisem ca nici nu-i bine ca atunci cand fac ceva rau sa apelezi la emotiile lor (sub forma faci asta, mama se supara, plange sau chestii de-astea) - trebuie sa reiau paragraful din "Copii sunt din rai". De bube nu-ntelege, ca n-a facut pana acum. Voi incerca sa oprim jocul cateva minute atunci cand va face din nou asta.
In schimb am vazut ca are efect plansul. Am fost la finuta noastra (8 luni), Mihai a inceput sa arunce jucariile prin aer in fata ei, apoi sa loveasca podeaua, radeau in hohote amandoi, si noi la fel, pana cand Mihai a traznit-o si pe ea. Fetita a inceput sa planga si atunci a inceput si Mihai sa planga. Nu stiam de care sa-mi fie mila mai tare. Imi dau seama Rroxcate dreptate ai cu fratiorul/surioara mai mic/mica.
Rrox, am abuzat si eu de mess-ul Dariei, sper sa revina cat mai repede.
Am apucat sa mai citesc din cap. 107, vin si eu cu un suport tardiv pentru:
- strigarea lui Rrox: eu nu cred ca e vreo dictatura militara pe forum. Poate deranjeaza faptul ca unele mamici (aici intri si tu
) sunt foarte bine documentate si deci atunci cand e nevoie, corecteaza anumite informatii (cum ai facut de ex. cu Vigantolul si fluorul in paginile precedente). Dar daca asta este judecata ca o dictatura, eu as considera judecata/reactia respectiva ca fiind lipsita de maturitate. Sau ceva orgolii pe la mijloc. Mare pacat ca a provocat aceasta reactie in lant care a dus apoi la scindarea forumului. Ar trebui sa profitam toate de varietatea de personalitati su cunostinte care s-au strans aici si sa invatam cate ceva. E greu, cum spunea Mamacita la un moment dat, faptul ca scriem si nu vorbim tete a tete e un lucru care poate da nastere la foarte multe interpretari negative, din pacate.
Totusi, imi lipsesc si mie postarile celor care au ales sa scrie in alta parte
.
Iar listuta, da, eu o consider utila si sper sa ramana prezenta, eu una adeseori ma uit peste ea, sa nu ma-nsel de vreun nume sau sa vad si diferentele de varsta cand il mai compar pe Mihai (ca 2-3 luni conteaza la varsta lor). Plus link-urile speciale ale Alessiei.
- Daria, mai povesteste despre Brien, nu cred ca te poate acuza careva de exagerare, s-a vazut demult ca Brien este peste media varstei lui, si pentru asta nu pot decat sa-i felicit parintii, care clar, stiu sa foloseasca si sa puna in valoare capacitatile lui.
Poate totusi ti s-a parut doar, tocmai pentru ca tu lucrand in domeniul educatiei copiilor, mai mult ca sigur ca ai dat de mame super laudaroase si exagerate in ceea ce priveste talentul copiilor lor si poate ti-e teama sa nu fii pusa in aceeasi categorie. Revino cat mai repede.
Am vazut ca sunt la moda fimuletele:
- l-am admirat pe Raducu al Ligiei, cum da el din fundulet cand danseaza. Am ras cu sotul de numa'.
- am admirat si toate cele 10 filmulete doveditoare
ale lui Brien al Dariei. Ne-am minunat tare cu sotul meu. Culorile le deosebeste si Mihai, dar am impresia ca doar cand e vorba de inelele de suprapus. Cel mai mult mi-a placut cum imita Brien calul.
Gata, ca iar m-am intins de numa'.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
andrruzza spune:
danuta, bate toba pe burtica? Pai il saluta pe bebe mic![]()
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"