prichindei martie-aprilie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Rrox, superbe pozele. Fetele sint tare dragalase, iar peisajele fascinante (golfurile mi-au placut cel mai mult). Asa increteste si Mara nasul cind ride. Din pacate ai mare dreptate cu ce se intimpla in service-urile din Bucuresti. Multumesc ca te-ai gindit la mine aseara.

Revin dupa ce ii dau Marei sa manince.

Marutza, iubirea noastra

roxana 11s si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Multumesc tuturor pt raspunsuri la intrebarile mele

Rox,
ti-am mai zis si repet:ai doua minuni de fetiteIar fotograful,desi nu apare in poze,e tare priceputWow,o informaticiana cu vocatii artistice

mamacita,
m-ai intaratatTocmai ce in ultimele 2 saptamani am shopinguit pt copiluti.Cum am avut ceva timp fiindca Sofia face nani(dupa ce ieri a stat treaza all day long,si a dormit doar vreo 2 h cumulat),am facut un album cu ultimele noutati vestimentare toamna-iarna din garderoba lui Bubu aici
Am avut si noi pana ieri o vreme oribila,uneori ziua cu maxima de 13 grade.De ieri s-a incalzit insa brusc,la 23 maxim ziua.
De obicei cand e mai racoare il imbrac cu body(nelipsit),bluza si geaca subtirica(cea turcoaz sau cea orange).Asta pe la 17-19 grade.Cand e mai frig mai adaugam un pulovaras.La te,mperaturi sub 10 grade evident vom apela la geaca nou achizitionata.
Cam asta e.Ia arata-ne si noua achizitiile noi

pisi,
bravo lui Mateiut!M-am gandit la voi sa stii

ligia,
ma trecura transpiratiile.Pupam Raducu scump

rp,
ma bucur sa te citesc din nou.Am vazut o Marutza tare tare dulceNe primiti in petit?

danuta,
batonasele de care vorbeam eu sunt de genul asteia.Am inteles ca asa ceva nu a aparut inca in Ro.pacat ,caci sunt bune pt rontait,ca desert sau intre mese.

Am mai vazut poze cu Rares cel cu genele superbe.vad ca ati petrecut de minune intr-o asa atmosfera relaxanta.

Fug,s-a trezit ursulina

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Danuta, bravo pentru simburel.Ce frumos ca i-ai ascultat inimioara! Asa e, ne iubim numai pe covor sau pe canapea, nu o mai ridic decit cind e neaparat nevoie, si s-a obisnuit cu programul.

Ana, multa sanatate puilor tai. Uff, parca tot timpul ii loveste pe amindoi odata. Imi pare tare rau ca ati avut probleme. La prima coprocultura a iesit infectie cu E. coli enteropatogen, cind am ajuns la medic deja se reparase si a zis ca mai rau ii face daca ii da tratament, ca se elibereaza niste toxine in organism sub antibiotic, si mai bine sa repetam analiza, fiind foarte probabil se se fi autoeliminat. Vineri insa avea din nou diaree, nu stiu daca din aceeasi cauza. Multumesc pentru gindurile bune.

Pentru ca am ajuns la capitolul multumiri, va pup dragele mele Mamacita, Ligia, Danuta, Rrox, Ana, Alina (Raresionut e OK daca iti spun asa?), Pisicuta, Zuzu (da) si va multumesc pentru felicitari si pentru cuvintele frumoase.

Scriu pe bucati pentru ca sint batrina si n-am putere sa o iau de la capat daca pierd mesajul.

Marutza, iubirea noastra

Mergi la inceput

Ligia, va pup si pe voi si pe Raducu si imi pare tare rau ca ati tras asa o sperietura.

Pisicuta, bravo lui Matei ca a papat singurel. Intrebare: mai mesteca daca maninca singur? Mara, de incintare ca maninca singurica, hapaie si inghite cu totul si trebuie sa fiu atenta sa ii pasez bine mincarea cu furculita.

Si eu i-am cautat Marei pantaloni pentru toamna, in special ceva raiati sau blugi. In Cora n-am gasit nimic si astazi am fost in Plaza. Nici aici nu am gasit mare lucru: in "Z" erau numai roz si un soi de violet la sectiunea fete, la baieti erau culori mai omenesti dar nu prea mi-au placut modelele; pina la urma i-am luat niste pantalonasi sport din Zara si doua perechi de pantaloni de treining din Gima. Bine ca ati spus ca nu mai gasesc incaltari Hokide, trebuie sa-i luam de urgenta pantofi si chiar ma gindeam sa mergem la Orchestra.

Marutza, iubirea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Gata, am scapat si eu de vinetele alea, le-am indesat in congelator.
Intre timp am primit si o vizita inopinanta a finutului nostru care m-a uimit la maxim. Tocmai a implinit 2 ani (chiar urma sa-l vizitam cand reveneau fetele in Bucuresti) si arata de minim 3!! In plus vorbeste extraordinar de bine. Are vocabular foarte bogat, vorbeste numai in propozitii si nu-i tace gurita un minut macar Nu-l mai vazusem de aproximativ jumatate de an si m-a lasat masca. Noroc ca-i cumparasem deja cadoul si am putut sa i-l dau

Rp si Zuzu Multumesc! O sa ma uflu de tot in pene dupa atatea laude

Rp gasesti la Orchestra pantofiori si ghetute foarte dragute numai ca nu Hokide.

Ligia am uitat sa-ti scriu... m-ai speriat cu inecatul asta, sper sa nu mai patiti asa ceva! Din fericire maimutele mele nu s-au inecat niciodata asa rau incat sa nu se desnece singure tusind... brr..

Zuzu imi plac hainutele, sapcaliile si ghetutele! Sa le poarte sanatos!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rrox,ce rabdare ai cu vinetele si zacusca,chiar ca ai multe fatete interesante[ca sa nu spun ca esti multilateral dezvoltata,ca se poate interpreta,si mie mi-ai parut chiar ok];si eu am,sa le mananc,pot sa hapai 2 borcane odata!
ligia,nu pot sa inteleg cum s-a inecat asa rau,dar bine ca ati scapat!Alexutu,apropo si de intrebarea lui rp,mai este furat uneori de peisaj si inghite bucatoaie nemestecate,face grimase caraghioase[daca esti relaxat sa le privesti]si apoi,daca ii mai dau si doua palmute mici intre omoplati,gata,s-a dus dumicatul la vale[sper ca am fost coerenta].
zuzu,"iote" mie nu mi-a dat prin cap sa pozez ce=am in sacose,dar la cererea publicului se rezolva.Toate achizitiile sunt frumoase si utile si sa le poarte sanatos tun,dar mie mi-au placut sacoul si ghetele muuult de tot.Interesanta ideea cu sepcuta de iarna,ori eram eu prea zombi si nu le-am vazut,ori nu au fost la noi in magazine,ca m-ar tenta,cu "brizoiul"de toamna-iarna de la noi...
Revin,dar ma duc sa fac o inspectie in frigider caci,desi nu sunt pofticioasa de fel,zacusca imi place la nebunie si mi s-a facut foame

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Hi!

Eu sunt tare suparata!Ma suna mama azi sa imi zica ca tatal meu imi mai da o sansa.O sa ma reabilitez in ochii lui daca reusesc sa ma angajez.Si apoi se apuc sa ma invete ca sa nu scriu in CV ca am copil,ca sa vorbesc cu o colega de a mea care este din acelasi oras cu mine sa ma angajeze unde lucreaza ea si alte sfaturi de bine evident.Si mie nu imi venea sa cred ceea ce auzeam.In primul rand poate ca nu vreau sa ma reconciliez cu tata,adica dupa ce m-am chinuit,cand imi e bine si cu salariu sa ma impac cu el?!Si in plus nici nu se gandesc la Matei,de fapt nici macar la mine,ci doar la ei.Ce se presupune ca fac cu el,unde sa il duc?Si oricum chiar daca ma angajez o sa zica ca vai eu lucrez si Bogdan nu si il intretin eu,ca el nu e in stare.Pur si simpul mi-a stricat ziua.Ma scuzati pentru offtopic!

Ana parca tu te mirai ca ti-au recomandat gentamicina ca sa o administrezi pe gura si am vrut sa iti zic in mesajul trecut ca asa o administrau si la spital:"de baut"

Rp Matei mesteca si e tare dragut cum isi dozeaza singur cand sa bage din nou lingurita in gura.Oricum si eu am grija sa nu fie bucatele prea mari,ca i-am dat o data si nu le putea lua cu furculita,ii cadeau si el se enerva si nu mai manca.Mai lua cu mana dar era confuz ca stia ca trebuie sa manance cu furculita.Si am renuntat,ii fac bucati mai mici pana invata bine sa manace cu lingurita/furculita si apoi trece si la bucatoaie.Marei cea nerabdatoare.

Multumesc tuturor pentru aprecieri legate de mancatul singurel si pentru cele de sanatate.

Zuzu am vazut hainutele care sunt tare dragute.Cel mai mult mi-au placut ghetutele si jeans-ii

Noi nu am facut inca cumparaturi pentru iarna/toamna.Oricum mai avem niste hainute primite care ne erau mari si care cred ca ne vor veni acum.Am vazut in Carrefour niste bocancei foarte frumosi si care nu erau decat 700 si cred ca ii vom cumpara pentru toamana/iarna.O sa ii mai luam un trening,niste bluzite si caciula cu urechi cam ca a lu Bubu.Noi trebuie in schimb sa ne schimbam hainele de casa pentru toamna/iarna ca i-au ramas toate mici.Nu stiti de unde as putea sa ii iau bluzite si pantalonasi de bumbac pentru casa dar care sa nu fie foarte scumpe?Adica sa nu fie mai mult de 100 perechea de pantalonasi sau o bluzita?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Compu nostru a fost virusat,am achizitionat un virus care ne-a sters tot de pe hard intr-o clipa,cu tot cu antivirusul nostru.Din pacate nu am putut recupera chiar tot ce aveam pe hard ,se pare ca avem bad-uri ,dupa spusele sotului eu nu ma pricep.
Am vazut ca s-a scris la greu,nu pot sa nu ma bucur,dar si sa ma intristez de lipsa anumitor persoane,in special a DARIEI careia ii simt lipsa pe topic si citesc cu deosebita placere intotdeauna postarile ei,sper sa revii si sa ne mai incanti cu povestiri despre voi care sunteti niste oameni deosebiti si despre Brien care ne-a uimit cu inteligenta lui.

Am dus-o azi pe Alicia la bunici,o lasam pana luni.Chiar aveam nevoie de un respiro ca eram cam stresata in ultimul timp.Cateodata simt ca nu mai am rabdare cu ea.Ieri de exemplu nu a vrut nici cum sa mai stea in scaunul de masina,istericale a facut.plans cu suspine ,am luat-o in brate si ti-ai gasit sa stea ,nu era bine nici la mine in brate ea vroia in fata la sofer,noroc ca am mers cam 15 min doar,la intoarcere acelasi shou.Asa ca azi am mers pe jos cu caruciorul la buni,ne-a luat mai mult de 1 ora drumul dar a fost bine,am luat si aer trecand prin 3 parcuri,a mai alergat si dupa porumbei.
Am trecut si noi printr-o perioada mai kkcioasa,dar nu mai mult de 4 scaune moi pe zi,oricum ciudat ca noi eram la 1 scaun pe zi de obicei.Am tinut si ceva regim,dar nu prea mananca orez gatit ,doar cereale si humanan hn facut gros cu lingurita .
II mai curge putin nasul,eu a dou-a zi nu mai aveam nimic a fost ceva trecator.
Sa ne laudam putin ,ne-am imbogatit si noi vocabularul,spune cum fac o multime de animale si repeta dupa noi pocit cum poate ea ,e tare comica.O cheama Aicia,cand o intreb sau Bea Apa (de la Bianca),cand o intreb cat se face fetita de mare zice Tita maieee(fetita mare)si arata cu mana in sus.
Zilele astea a invatat sa se invarte ,fara sa-i fi aratat si se invarte pana ameteste si cade,pentru ea e foarte amuzant.
Incercam sa mancam singure fara reusita,nu nimereste gura sau duce lingura goala ,dar mancam cu ajutor de la mami care coordoneaza miscarile mainii cam jumatate de portie ,dupa care se plictiseste si mananca cu atragerea atentiei la altceva restul de papa.Am o dilema insa nu stiu daca e stangace sau dreptace,le foloseste pe ambele ,dar parca e mai indemanatica cu stanga si o foloseste mai des.
Avem stangace in familie bunica (mama sotului) si sora(are 14 ani,dar e inalta 1,74cm si pare mai mare, sa raspund la o intrebare,ups nu mai stiu cine a pus intrebarea).

Multa sanatate bolnaviorilor,se pare ca diareea face ravagii pe la noi,ce-o mai fii si asta!
ANA,RP,ANDDRRUZZA,PISICUTA SA SE FACA BINE PUIUTII!

revin,sa nu se stearga mesajul

CARMEN SI ALICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by mamacita

zuzu,"iote" mie nu mi-a dat prin cap sa pozez ce=am in sacose,

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mamacita,
nu stiu pe unde tineti voi hainele,dar noi sigur le tinem in sifonierBascuta maron e de toamna mai rece,nu neaparat de iarna.Mi se pare super mai ales cand bate tare vantul:protejeaza urechiusele.

Fiindca tot a venit vorba de hainute,mie mi-a facut placere sa va arat si voua ce am luat noi pt toamna/iarna.Pe cine nu intereseaza sa nu se uite Fiind topic de prichindei,de ce n-am vorbi si de moda pt prichindei?

Roxx,pisi,mamacita,
ma bucur ca v-au placut.Rox,sa stii ca nici eu nu agreez hainutele roz la fetite neaparat.Mai precis asocierea roz=fetita,albastru,bleu=baietel.Ce am roz pt Sofia sunt primiteImi place sa-i imbrac in toate culorile.
Pupici,mai revin cand imi da liber sefa!

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

ma, dar nu poti sa citesti si sa pleci, ca te provoaca cineva la vorba: mamacita de exemplu! Pai tocmai am comandat lui tati sa ii aduca un hanorac gros cu fermoar in fata, geaca, treining am primit unul cadou e bleumarin si e de bumbac100%, azi i-am cumparat de la Leonardo(vedeti ca sunt reduceri si la copii e avantajos) o pereche de papuci italieni piele si fata si captuseala 390 mii lei vechi, avem niste cizme primite de anul trecut cadou dar plinge cind il incalt(sunt lungi si din aceasta cauza incomode la mers).
Roxx: la orchestra la iasi sunt modele foarte dragute de ghete la 690 miilei aduse recent mi-a spus vinzatoare pe orange si bleumarin.
Pisi: nu ai pe nimeni in IAsi? aici hainele de casa sunt ieftine. la magazinul mamicilor care face pt export au la reduceri orice produs 20 miilei in special tricouri, body-uri, chiloti si 80 mii produse cal a II-a absolut de toate:pantaloni, bluze. au si produse scumpe bineinteles.si in Siraj au treining 250 mii din bumbac material bun.
Nu inteleg de ce nu beneficiezi de CIC. ai fost sa vezi conform noii legi daca ai dreptul? si vezi ce faci cu alocatia ca din 2007 e 2 mil pina implineste copilul 2 ani si totusi e dreptul tau!!!
In rest noi suntem ok, vrem sa fim independenti. Vrea sa manicen singur, sa urce scarile singur, se supara daca nuii dau sandalele lui preferate, se supara daca vreau sa il dezbrac. incepe sa faca figuri!
Noi ne pregatim ca vine tati si vrem sa il surprindem cu mai multe chestii( de la progrese ale fiului pina la luminari parfumate, intelegeti voi!....)si luni la cresa, miercuri tati apoi la mare. Nici eu nu stiu cite vreau sa fac dar incerc.

Mergi la inceput