prichindei martie-aprilie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

danuta,duble felicitari ptr.progrese si ptr.faptul ca nu v-ati stresat in concediu [pe mine recunosc ca inca ma streseaza"gura patrata",deci nici nu pot considera ca ma odihnesc in asemenea conditii!
pisi,indigestie de la morcovi?!Sanatate micutului incercat!
Si Andradei sa-i dispara si mai repede de 2 ani intoleranta!Vad ca pisi si-a facut temele,dar cred ca si Simonela,imediat ce a aflat a dat o cautare,nu?Trist sa vezi prichindei chinuiti...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Fetele,
va multumesc tuturor celor care ne-au admiratsi complimentat
Este intradevar un sentiment extraordinar de a avea asa doua sufletele adorabile.Este si f greu,dar merita.

raresionut,
strang pumnii tare sa treaca aceasta stare si sa rezolvati (prin comunicare cred ca e cea mai buna solutie)micile divergente prin care trece probabil orice cupluCapul sus!

mamacita,
multumim mult de linkuri.N-am avut timp sa aprofundez,dar o voi face cu siguranta.Eu kiwi nu i-am mai dat de ceva timp lui Bubu,iar cand i-am dat a fost fara seminte.Voi mai incerca in viitorul apropiat,desi gustul nu -i prea surade.

simonela,
si noua ne-a iesit o f usoara intoleranta la lactoza cand i-am fauct analizele lui Bubu sa vedem ce e cu pestele.Dr a zis ca e ok,nu trebuie regim sau restrictii moemntan.Bubu a papat si el de la inceput laptic si n-au fost ptobleme.La fel si mai tarziu cu alte lactate.Sper sa fie bine pt Andrada!

AS vrea sa mai scriu dar sunt in pioneze.Revin cand ma mai recuperez.
Pupici tuturor

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

]zuzu:Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina
Eu i-am dat kiwi,ptr.ca e usor acrisor,cu banana si grau cu miere.Apropos,am mai pus intrebarea si in trecut,dar poate acum,ca sunt "pufuletii"mai mari,le dati altfel:cerealele puse in fructe,pentru consistenta,cum le adaugati?ca atare sau dizolvate?
Pe langa desertul amintit,azi am avut nelipsita supa pasata si cartofi frantuzesti[la cererea dea publicului]cu rosii[ieri au fost cu carne de vacuta si nectarina pe post de dsert].

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am apucat sa vad cateva poze frumoase cu Andrada si Mihai in albumul Simonelei. Niste frumosi amandoi, mi-au inseninat ziua Am remarcat si setul de nisip al Andradei, Ioana are unul la fel, difera doar desenul de pe galetusa, la noi e Winnie

Am vazut-o si pe Ema Ancai Micaela, o zambareata si jumatate, tare dragalasa

Rp ti-am admirat dulceata de fetita in pozele de la mare Ce device-uri plutitoare frumoase are! Si ce-i mai place sa le foloseasca! Si ei i-am remarcat maimutica mica portocalie, si mie mi-a placut, asa ca i-am luat-o Ioanei Imi place sa am copilasi, pot sa-mi cumpar jucarele, am pretext Acum cateva zile mi-am luat o broasca haioasa foc de plus de la Orchestra, am profitat ca Ioana a recunoscut-o imediat si a zis "boasca", asa ca "i-am luat-o"

Raresionut am vizionat si blondul tau cel nazdravan Si pentru tine, sa-ti treaca supararile!

Andruzza foarte frumos muntele vostru! Si pozele si, bineinteles, Rares! Tu chiar ca arati ca o liceeanca! Felicitari! Sunteti o familie foarte frumoasa!

tuturor! Astazi imi fac de cap, mergem la film

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Zuzu imi place semnatura

Mamacita cerealele in fructe le pun ca atare. Se dizolva.

Danuta nu-i obligatoriu sa-i dai vigantolette. Eu prefer sa-i dau Ioanei vigantol si zymafluor separat. La mare, de exemplu nu i-am mai dat vigantol, dar fluor da. In plus vigantolul i-l dau la o masa cu lapte si fluorul nu trebuie asociat cu lactate, asa ca il primeste la masa de pranz. Si mai e un avantaj, daca uit o data sa-i dau ceva, macar nu le uit pe amandoua
Suna super vacanta voastra!! Eu n-am avut curajul sa testez daca Ioana mai are reflexul de apnee, nu i-am dat drumul in apa Trebuie sa fi fost super distractie pentru Mihai!

Editez ca am scris cu picioarele...

poze cu noi

Mergi la inceput

mamacita,
eu i-am dat mereu lui Bubu cel putin o masa de sine statatoare:cereale cu fructe.Intai am preparat cerealele si apoi am adaugat fructele.Nu am avut nici o problema cu scaunul or so something.
Numai cand ii adaug in iaurtel alaturi de fructe, folosesc cerealele ca atare.

Iata si meniul nostru,ca tot veni vorba
10.30(atunci s-a trezit)-150 lapte
11.15-3 biscuiti Alete si un iaurtel

acum-deci 17.oo-legume(broccoli,conopida,porumb,morcov-de la iglo)cu piept de pui(fiert)
20-cereale vollkorn cu banana si mar(eventual si piersica)

gustari-batonase cu fructe si imbogatite cu fier sau calciu-de la Hipp,Nestle(sunt si in Ro?)
Mentionam ca papam legume cu succesLe mai "condimentez"cu patrunjel si "8 verdeturi"(de alea verzi,congelate,tot de la prietenul iglo).La sfarsit si putina smantanica de gust si linge musiu farfuria!

Ca tot sunt aici:

-ce pasta de dinti folositi?Bubu nu vrea decat singur sa -si perieze dintii si uneori nu-i pun si pasta ca o lipaie(desi poate fi inghitita).Apropo de dinti,mai e cineva ca noi,doar cu 8 dintisori?(4 sus,4 jos)Ne chinuie rau caninii si maselutele dar nu se mai arata odata!
-ce marca de legume congelate folositi?(eu va zisei,iglo,si mai gasesc si ccongelate bio,dar doar un sortiment:fasole verde,mazare,morcov,conopida).
Parca vroiam sa va mai intreb ceva dar acum nu-mi mai amintesc.

Pupici

Mergi la inceput

Zuzu pasta de dinti Nenedent, singura fara fluor si inghitibila la o adica. O spal intai eu si dupa se spala singura foarte fericita, mai mult rontzaie periuta (asta e Oral B Stages).
Legume folosesc si eu tot Iglo.
Avem 7 dintisori (al 7-lea ne-a iesit in Grecia ) si doua maselute.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Vai cat ati mai scris . Imi place cand e miscare pe aici!
Noi suntem bine, dar ne chinuim cu o maselutza care sta sa crape, dar stau sa crape si nervii nostri, ca suntem obositi si muscati

Noi suntem cel mai in urma la dinti, chiar sunt usor in panica, numai 6 dinti iesiti, atat. Sa vedem ce se mai intimpla, ca vacantza, lene , etc , inca nu i-am facut nici o analiza.
De spalat pe dinti folosim Nenedent cu periutza tot de la nenedent, un strop mic de pasta pun, pe care evident o suge cu placere.

Acum apropo de cereale. Radu maninca cereale fara fructe in general, le savureaza mai cu placere, dar ii fac uneori piure de fructe si daca e f zemos nu-l maninca si atunci il ingrosh cu cereale sau de cele mai multe ori cu brinzica de vaci!

Si legat de vigantol, la noi doc ne-a recomandat asha. Pana la un an Vigantol continuu. Pana la 2 ani flor vigantolete tot continuu, noi fiind in zona asta de munte unde vara tine de luni pana joi , daca nu esti atent ai pierdut-o , iar apoi daca retin bine, pana la 4 ani dar vara numai flor. Mai intreb asta!

mamacita, ma bucur tare mult ca bona s-a dat pe brazda. Doamne ajuta la o lunga colaborare. Oricum inteleg ca si tu "te-ai dat" pe brazda si cum nu prea ai avut multe alegeri ai preferat sa o impusionezi pe asta, sa o ierti ca nu stie figurile geometrice, etc.
Cat despre sefie, ce sa zic. Eu nu's genul de om care ma arunc cu capul inainte, dar evident ca orice om cred imi place ideea de avansa si de ce nu de a castiga mai multi bani! Sper sa nu te superi pe mine, dar ma intrebam daca promovarea asta , dupa cum te plingeai nu e cumva o actiune de genul : " sa tzi se sparga tzie oalele in cap"!Ca daca as avea o mica urma de indoiala ca e asha, eu m-as retrage urgent!
(Scuze de discutia off-topic, dara daca tot si-a dat toata lumea cu parerea, m-am bagat si eu)
Nu pot sa nu admir ce frumos papa el Alexut 3 feluri de mancare!

Radu de obicei maninca ciorba si felul doi, sau numai felul doi. Desert nu mai poate niciodata.
O zi obisnuita la el e cam asha:
la 7 250 ml lapte
la 9 - paine cu cascaval/brinza topita/urda cu rosii si ardei sau paine cu unt si gem sau gris/orez/cereale cu lapte
la 11 un fruct sau 2 biscuiti (asta de obicei in parc)
la 13-14 ciorbitza de legume/ghivechi cu carnitza (cel mai des) si alte combinatii de legume, carne/ou,smantana, ulei de masline
la 16-17 un iart simplu , gol sau cu paine daca in ziua aia a mincat mai putin la prinz sau daca nu prea a mincat paine
(Uneori papa iaurtul la 11 dim , depinde tot asha cat maninca dimineatza)
pe la 18 un castronel de piure de fructe cu brinza de vaci sau bucatele de fructe
la 9 - 250 ml de lapte.

Dupa parerea mea maninca cam des, si cam mult dupa amiaza , dar avind in vedere ca e vorba de fructe cred ca totusi bine.

Haideti ca am scris deja un roman, dar sper ca am atins toate subiectele deschise

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Deci io il bag pe Bubu la ingrasat ca nu mai tineCand vaz la voi cat papa prichindeii(Raduc,Alexut par igzampl)pai nu ma mai mir ca pufilosul meu e cam slabut.Sau sa zic"barbat bine"?
Multumim de raspunsuri,ligia si rocs

Apropo de asta,mi-am adus aminte ce mai vroiam sa intreb.O strigare a inaltimii si greutatii se poate pliz?
Am vazut ca a inceput carmenduta(careia ii uram mult succes cu schimbarile,sa decurga totul cat mai usor).
Noi avem 83 cm si 10,5 kg.Mie mi se pare totusi cam putin,desi Bubu papa bine,si,cum va spuneam ,rontaie si intre mese .

gata,mi-am facut de cap,dar a dormit Sofilina.La noapte iar suntem zombi pana la 1-2 cand adoarme mamzel

Mergi la inceput

Zuzu pasta de dinti Nenedent, singura fara fluor si inghitibila la o adica. O spal intai eu si dupa se spala singura foarte fericita, mai mult rontzaie periuta (asta e Oral B Stages). SI EU TOT CA rrox
revin,ca ma duc sa culc alexut,barbat voinic[daca altii sunt bine]

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput