prichindei martie-aprilie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Zuzu, daca tu te plangi de Bubu, eu ce sa mai zic de Rares...cu 76 cm si 10 kg, si ca nu vrea altceva decat carne...de dimineata si pana seara..., iar la pasta de dinti...ii place nenedent.
Pupici Sofilinei ursulinei ca sa aiba un somnic usor....
Zuzu, mamacita, rrox, multumesc pentru sustinerea ...morala.
Mamacita, eu la capitolul cereale- fructe, prefer cerealele numai in lapte si fructele de sine statatoare....ca ce sa va spun Maria sa, Rares....nu-i plac merele si bananele si nici branza de vaci in orice forma de prezentare, ca daca ar fi dupa capul lui le-ar manca numai cu ...carne.
Si multumesc tuturor care mi-au raspuns la intrebarea privind administrarea vigantolului, ca am aflat lucruri care nu le stiam...ei, lasa, ca ma duc eu la doamna doctor sa intrebam cateva lucruri....
Ligia, nu cred ca trebuie sa te alarmezi la capitolul dintisori, or sa iasa ei....dar cu rabdare.
Pisi, sanatate lui Matei si un ...stomacel linistit.
Danuta, intr-adevar un concediu pe cinste si felicitari pentru vocabularul lui Mihai.Cum merge sarcina, ce vesti ne mai dai de bebita?

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Deci...multumesc ptr.raspunsurile cu cerealele rrox,ligia,zuzu.si raresionut
La strigarea de dinti avem 8 dinti si 4 masele,cum ne stiti[ne mai tragem si noi sufletul],iar la dimensiuni 84 cm si 12,5 kg la nudul gol-stagneaza in greutate de vreo 5 luni!!!Dar n-a scazut,ceea ce este bine.
ligia,ai intuit exact tinta oalelor sparte,cat despre sporul de sefie pe luna[ca bine mai suna in urechi],este egal cu banii obtinuti intr-o zi plina la cabinet,deci prefer sa muncesc cinstit[vorba vine,ca acum e la negru cu CIC_ul]decat sa ma prefac in tap/capra ispasitoare
Iar cu bona te inseli:n-am iertat-o,ia lectii de geometrie cot la cot cu Alexut,vad ca am reusit s-o fac sa inteleaga diferenta dintre cilindru si cerc

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

gata, culcat "barbat umflatel" mincacios si cacacios .
Pana elibereaza sotul baia sa fac si eu un dus , incerc sa ma scriu cate ceva.
Mai intai, dragele mele prietene virtuale , ca tot ne mai permitem cate o intrebare off-topic ajutati-ma si pe mine, ce sa fac sa scap de matreatza.Am fost la nunta si inainte de nunta , m-am dus la coafor si da-i cu spuma si da-i cu gel si da-i cu fixativ si acusi am capul plin, e jale, ma maninca de mor si am coji de 1 cm patrat in tot capul. De obicei am probleme cu matreatza, dar parca acum e exagerat!

mamacita, deci bani nu, responsabilitate cat china si avantaje unde?Doar te numesti sefa si poti face pe sefa?!
hehe, deci bona ia lectii acuma. F bine, asha-i trebuie

raresionut cred ca problemele de cuplu apar in toate cuplurile, mai rar sau mai des, dar cine se lauda ca nu are inseamna ca e mult de prea putin timp casatorita. Sper sa treceti peste ele cu calm si rabdare, ca Rares merita 2 parinti fericiti!
Ref la dinti, teama mea e ca nu cumva intarzierea asta de crestere a distilor sa nu ascunda un rahitism sau o lipsa de calciu.

simonela, mai da bona aia ce se astepta? Eu chiar nu inteleg femeile astea.. in fine pe de alta parte, nici eu inainte sa fiu mamica nu stiam ce ma asteapta
Sanatate multa va doresc!

danutza, wow ce progrese a facut Mihai. Felicitari! Si ce concediu reusit ati avut. Ma bucur pt voi, il meritati . Cat despre aruncatul in apa, ce parinti curajosi... Noi nu am avut curajul asta, si cand l-a rasturnat un val pe Raduc , tare suparat a fost!

zuzu, lasa mai, daca asha e felul lui, mai nemancacios si barbat bine, ce ai cu el?!
Imi place semnatura ta!

rrox, de unde iei legume Iglo? Noi folosim cu succes (dar numai iarna) Bonduelle si uneori Greens.

andruzza, cum a fost la doctor? Sau numai la nalize ati fost? Sunteti ok?

pisi, imi pare rau ca Matei acrobatul a vomat. Acum este in regula?
Cu CIC-ul asha e legea, numa daca nashti dupa facultate iei banii. Ce nesimtiti!(scuzati)

Mai am restantza la vazut poze, sa vad acum ce pot face!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Doar te numesti sefa si poti face pe sefa?! Da,ligia,exact asa,dar multi sufera daca nu sunt si ei sefii macar unei persoane,macar ai sotului/soatei
Uitasem sa raspund la intrebarea legata de leg.congelate:Bonduelle,Greens,Dujardin si a mai aparut una poloneza cu legume asortate exact ca pentru supele noastre.
ligia,ai dreptate,unele bone nu stiu,altele nu mai stiu cu ce"se mananca"un copil mic,iar altele au avut bafta de copii carora nu le auzi gura,ca exista si modelul asta,iar cand nu e al tau,parca mai stresat stai.Darmite cu o gheonoaie inabordabila ca mine pe cap!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

laura, pe unde sunteti? Am vazut aseara la televizor ca la Tulcea ploua tare, erau strazile pline de apa! Cum mai pe acolo?

Fetelor, chiar nu stie nimeni nimic de Daria?!

referitor la comentariile la incidentul soacrei la bancPost mi sa- confirmat ca nu numai mie mi se pare ca pensionarii sunt f dificili! Rox, cred ca ai dreptate cu motivele care face uneori chiar rai!

danna_j, suna interesant ceea ce spui despre Belgia. Cel putin suna f civilizat. Dar sunt aproape convinsa ca sunt mai putine locuri decat aici unde tre sa astepti ca fraierul ca alea se misca ca ochiul mortului, sau unde stai la o inbulzeala , de te imping toti de parca ar vrea sa te bage pe gaura aia de la ghiseu.

Mergi la inceput

doar 2 seturi de poze am apucat sa vad, si fug ca s-a eliberat baia

Simonela, Adrada e o scumpica si pupacioasa(baietii astia nu stau la pupat cand sunt mici, lasa ca cresc ei).

gegea, am vazut pozele cu carliontzata studiind cartilcele cu tati. Ce cuminti sunt ei!
Si am admirat si florile din albumul coltisor de rai! Unde sunt facute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

ligia,
incearca Nizoral sampon.Sper sa ajute.Eventual daca cu asta nu tine,intreaba si tu un dermatolog ca altceva n-am idee.(sau vesnicul head&shoulders)

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Mamacita sigur ca si Simonela a cautat info,dar am vrut sa vad daca este sau nu normal sa apara asa de tarziu intoleranta si apoi m-am gandit sa si scriu restul de info.Iar cu morcovii cred ca erau alterati,dar eu cu talentu-mi de mare gospodina nu mi-am dat seama decat dupa ce Matei a avut scaun prost de la supa si am inceput sa ma gandesc ce anume nu a fost bun si cand am bagat nasul in morcovi deja fermentau.Eu ii dau cerealele semi lichide in canita,iar fructele separat bucati.

Zuzu noi avem pasta de dinti cu flour de la Vademecum ca si pediatrii de la Alexandrescu si pediatra noastra ne-au zis sa ii dam pasta cu flour,asa ca ne conformam.Si Matei tot numai singur se "spala",daca ma bag eu urla.Pasta ii pun extrem de putina,numai un varf si il intind pe toata suprafata periutei.Noi avem 8 dinti si un colt de masea.

Rrox si noi tot periuta Oral B Stages avem

Ligianesimtit este putin spus.Si se mai intreaba de ce sunt atatia copii abandonati.Si in plus nici nu faciliteaza adoptiile ca le este mai bine in centre nemancati,batuti,neiubiti sau pe strada unde ajunge cei mai multi

Multumim de urarile de sanatate:Mamacita,Rares Ionut,Ligia.Din pacate vomatul s-a lasat cu scaun apos,verzui si cu mucozitati si acum suntem pe antibiotic si dieta ca nu am mai tinut de mult.in rest toate bune si frumoase cum ar fi:o mare durere de cap,o menstruatie care isi face de cap si un sot mai indaratnic.Mmmm...cred ca stau bine!

ps:in carrefou este iar competiti Pamper la care strangi inimioare daca achizitionezi produse pampers,Nestle si Fisher Price.Noi suntem tare incantati.De anul trecut avem girafa pe care Matei o iubeste tare mult

O seara placuta la toata lumea!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

roxx, thx!

ligia, da am fost astazi la control la Medicover. Din pacate nu sunt bine, azi au revenit scaunele apoase, fiind ij contuinuare la regim. Am trecut pe Enterol, furazolid si restul. pentru analize luni ducem proba.

Azi la clinica ne-am masurat si cantarit: 87,5cm si 11kg. Iar pasta de dinti Nenedent-baby.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

BUNA SEARA MAMICI
Ne mai primiti si pe noi aici?
Am lipsit cam mult.De cand am avut probleme cu bona,Dora sta 1 saptamana la bunici ,1 saptamana la Bucuresti.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput