Aspirante optimiste > 20 ani ( 4 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

neata!

offf cat de scumpe si de grijulii sunteti!
CHIQUI ...io ca eu...da tie ti.a venit sau nu?ai facut test?

CORINUK,TURTIRICA ,CARMEN...SANGERARILE S.AU REDUS AZI f tare ...nici cheaguri nu am mai avut dimineata...in schimb am o durere f puternica in tot abdomenul inca de aseara...
daca durerea persista am sa merg la eco dupa amiaza.

e suspect insa cum de la invazia de ieri cand schimbam 2 tampoane intr.o ora...acu abia mai picura...

DAR HAI SA MAI LASAM PROBLEMELE....gravidutze noi,ceva?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Sa nu ma bateti prea tare, dar nu am mai avut rabdare si am facut testul si bineinteles ca era numai o liniuta amarata. Azi ziua 26. Maine sau poimaine vine si la mine invazia.
De dimineata cand am vazut ca e vreme asa urata si ploua ingrozitor, am stiut ca o sa am ghinion. Poate a fost prea repede si am facut si un test mai ieftin
Chestia e ca ma simt asa ciudat - am permanent un gust asa ciudat in gura si simt o presiune in partea de jos a abdomenului Ce sa zic acuma - o sa mai exersam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Oana, du-te totusi la un dr>>>

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Si io sunt de parere ca totusi ar trbui sa te duci la un dr.oanabbb!Este cel mai bine.Ma bucur ca te simti mai bine si nu mai ai cheagurile acelea.Cred ca stiu ce este in sufletul tau dar noi suntem puternice si mergem inainte.Supararile ne mai opresc din drum dar niciodata nu ne doboara!Oruce ar fi noi stim ca nu ne vom opri decat la un bb!Hai susu si de la capat!!!Te-am pupacit!

Mergi la inceput

nu sunt o persoana iresponsabila...nici una nebuna...
dar traiesc cu ferma convingere ca daca voi merge la mine in oras la un dr...e ca si cum as intreba un neavizat complet ce am...

de ce?poveste...am fost o data ..demult...insarcinata.
sarcina obtinuta cu mare greutate.pe atunci nu stiam de forum...
la 7 sapt au inceput sangerarile...ei spuneau ca nu.i nici o problema...totul e ok!,,cum ok?,,urlam io?
ii spuneau sotului meu ca sunt nebuna ca ma stresez si fac rau copilului.nu mi.au dat nici un trat de sustinere...nimic.
am fost la tone de eco...,,sarcina e f bine pozitionata...nu o pierzi!,, dar eu de la zi la alta sangeram mai tare si nu ma mai puteam tine pe picioare...nu mai puteam nici vorbi...

urlam la eco...de ce nu.i bate inima...iar ei spuneau ca e inca mica...eu ziceam ca am sigur 8,9 sapt...ei ca am 5...

si asa mai mult moarta decat vie ,am mai dus.o vro 2 zile pana cand un mi.a zis cineva ca e in oras un f bun dr la eco...m.am dus la el si fara sa zic io nimic mi.a zis ca sunt inconstienta..<auzi io inconstienta,care facusem 100 eco>.ca sarcina e oprita din ev de 4 sapt si ca deja aproape se reabsorbise si ca probabil sunt in prag de septicemie.concluzia...chiuretaj ACUM.

Era intre craciun si revelion...nu era nici un dr...pana la urma il aduce barbata.miu pe cel mai bun din oras de acasa...ii da o caruta d bani..cam cat pt 2 cezariene si.l implora sa aiba grija ca nu avem copii si ne dorim atat de mult...

a avut grija intr.adevar...mi.a facut 3 chiuretaje in 5 zile,era sa mor din cauza infectiei...,de atunci nu mi,.a mai venit cm nici pana acum fara pastile..si au trecut aproape 2 ani...nu am mai ramas..etc

si asta a fost la cel mai bun!oare ce imi poate face unu mediocru?

Mergi la inceput

aaaaaaa,ca sa nu mai zic ca mi.au facut o injectie in spital si mi.a nimerit o ramificatie a nervului...m.a carat sotul in brate 2 luni pt ca nu puteam merge deloc...si acum simt cand sar sau cand alerg durere...asa ca NO WAY!nu mer la criminalii astia...astept sa vaz daca se mai intampla ceva anormal pun fundu in masina si la bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Doamne, Oana... m-a ingrozit ceea ce ai povestit. Offf, draga mea...prin cate a trebuit sa treci... O sa ramai curand, si de data asta va fi bie, o sa vezi! si ai dreptate, trebuie sa fugi de medicii aia cat vezi cu ochii, mai bine naveta la Bucuresti, decat la asemenea criminali! Ai grija de tine, scumpica

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Doamne Oana, ce chin... Dar din ce oras esti? (daca vrei sa spui)

Mergi la inceput

CHIQUI cred ca pot vorbi mult mai liber asa...plus ca e un oras mic unde toata lumea se cunoaste cu toata lumea...nu as vrea ca cineva citind sa stie toate detaliile vietii mele,mai ales ca sunt atat de multi rautaciosi...si ar mai fi si o chestie legata de serviciul sotului caruia nu i s.ar permite sa se afle povesti despre viata lui...el e oarecum asa,nu vreau sa spun altfel,dar e o persoana mai cunoscuta si de cand stie de forum m.a rugat sa nu se afle detalii..

asa ca sper sa ma intelegeti...de atat de multe ori ma mananca sa va trimit poze ,dar nu pot....imi pare tare rau...

iti pot spune ca la buc merg la CF2 LA dr gherasie.si pana acum e ok.

EDIT si am uitat sa va spun ca asta iarna in dec mi.au SPUS CA SUNT SUSPECTA DE CANCER DE COL.era sa pic din picioare...am plecat la buc...si mi.a facut o cauterizare...nu aveam nimic...ASTIA SUNT DR DE AICI...

Mergi la inceput

Stai linistita, sper sa nu te superi ca te-am intrebat!

Mergi la inceput