Aspirante optimiste > 20 ani ( 4 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

SI EU VREAU SA FIU MAMIIII!!!!!!!!!Azi am vazut o fetita superba,avea vreo 6-7 luni,veselia intruchipata, si Doamne ce chef mi-am facut de copii...visez deja de 5 ani si cine stie poate voi mai visa toata viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CARMEN daca vrei sa ma crezi ca nici nu ma pot gandi la asa ceva...
pur si simplu refuz.nu mi.am putut cumpara un test azi!nu pot!
am stat prea mult prin spitale...am trecut prin prea multe ca sa se intample acum si asta...

sper sa.mi pot lua inima i n dinti maine si sa imi cumpar un test...
ma gandesc ca la eco nu s.ar vedea nimic inca,nu?

dar sper sa se termine cu bine...ca nu pot sa ma gandesc la nimic acu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Bine ai venit Brabe si sa fie bebe.
Vad ca suntem in aceeasi tara ...

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu sunt Z20 , am dureri de sani si sunt umflati , cateva dureri de burta usoare , si de spate, pot fi si de la ciclu , care ar trebui sa vina pe 5 sept.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brabe spune:

buna irlandeza. eu sunt in co. carlow.
si eu sper sa fie cu ca tare mult il mai dorim.
rabdare, rabdare si iar rabdare.... imi tot zic , ca tare as mai face un test. dar mie frica sa nu fiu dezamagita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Brabe , bine ai venit, si iti urez sedere cat mai scurta. Vreau sa te intreb ceva. vad ca tot vorbiti de avort menstrual, ai fost la vreun control dupa CM si ti-a spus medicul? am patit si eu asa in una din luni dupa 4 de incercari,cand mi-a intarziat 2 zile dupa care cand mi-a venit au fost niste dureri groaznice, asta dupa o noapte in care a m petrecut la o nunta. Se poate sa fi fost un avort menstrual? E adevarat ca mi-am facut atunci un test dar exact in ziua in care trebuia sa-mi vina dupa care nu mi-am mai facut ca l-am vazut negativ si nu m-am mai agitat. Probabil daca era un Clear Blue se vedea ceva, dar oricum era destul de devreme.
va pup pe toate si o zi buna buna.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

oanabbb sunt alaturi de tine... sper sa nu fie nimic grav....
Brabe bine ai venit si sedere cat mai scurta pe aici...

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

brabe si selina, bine ati venit si multa bafta va doresc. Stiu si eu ce greu trec ultimele zile de asteptare, dar va doresc sa fie cu doua liniute.
oana, cum te mai simti?
irlandeza, si eu sint ziua 20 ca si tine, dar eu n-am absolut nici un simptom, asa ca banuiesc ca nu s-a prins la mine nici luna asta. Oare simptomele astea cind ar trebui sa se instaleze?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

'Neata!Ma uit asa ...la noi ca toate avem semne care ne induc in...eroare!Este natural cand ne dorim asa de mult un BB dar poate ne vede si pe noi odata DD!
Carmen Marieta sper ca de acum vei fii mult mai relaxata si veti putea presta la BB mai cu spor!Nu-ti face probleme...prioritatea no.1 este sa iasa BB!Oanabbb cu te mai simti?Da-ne un semn de viata!
Eu sunt mai retrasa mai nou ptr ca simt ca nu mai pot vorbi despre lucrul asta!Nu stiu ce am..astept sa treaca timpul mai repede sa vina uratii pe 5 septembrie ca sa ma pot apuca de analize,HSG!
Va pup dulce!Sa aveti o zii usoara!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salut!
Selina, eu zic sa mai astepti cateva zile!
Oana, ai fost la dr?
Marietabucura-te de perioada linistita si spor la!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput