Aspirante optimiste > 20 ani ( 4 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

oana, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. Intr-adevar, avind experienta asta negativa, e mai bine sa mergi la Bucuresti, daca nu e prea departe de tine.
Ai programare la vreun doctor din Bucuresti cit de curind? Tu esti oricum tinerica, o sa vezi ca pina la urma o sa fie bine. Sint convinsa de asta.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CHIQUI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Te omoara cu zile dr astia ...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Oanabbb prin cate ai trecut saracuta de tine
De asta ma feresc si eu - sa nu ajung pe mana doctorilor ca e jale. Aici in Germania nu prea am avut probleme cu doctorii, dar nici probleme mari de sanatate. Dar in Romania o singura data am ajuns la urgente cu o criza de alergie. Eu eram umflata si abia mai puteam respira, ce sa mai zic de stat in picioare pe hol - si doctoritele de garda stateau in camera lor si povesteau de ceva oale Zepter. Imi venea sa le strang de gat, dar nu aveam putere Dupa vreo 15 min i-am zis mamei care era cu mine ca nu mai suport sa stau acolo si mai bine ma duc acasa sa stau sub dus rece care ma mai ajutase si alta data cat de cat. Puteam sa mor acolo si ele povesteau Pana la urma dupa scandal a iesit una si mi-a dat o injectie, dar eu pe acolo eu nu am mai calcat.

Asa ca Oana te inteleg si sper sa nu mai ai nevoie de personaje din astea. Eu nu stiu cum dorm bine noaptea cand stiu ca se joaca asa cu viata omului fara sa le pese Daca nu te simti mai bine suie-te fara intarziere in masina si mergi la Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Oana imi pare rau de cele prin care ai trecut. Capul sus si mergi inainte acum ca va fi bine! Dar cum ti-au spus si restul fetelor poate totusi, ar fi bine sa vii sa te vada un doctor la Buc.

Te pup si tin pumnii sa fie bine.

Cat despre mine tocmai ce mi-am facut injectia cu pregnyl ca am niste frumuseti de foliculi pe ovare (am crezut ca ovulatia mea a fost vineri/sambata dar ieri la eco s-a vazut altceva)si ma pregatesc pentru prima IA din viata mea joi. Am emotii - o data ca sper sa fie totul ok cu gigeii lui barbati-miu ca n-a mai facut o spermograma de mai bine de un an si in al doilea rand ca taaaaare mi-as mai dori sa se prinda ceva.

Va pup pe toate. Zozelooooooo, unde esti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Doamne Oanabbb prin cate ai trecut!!!Acum este tarziu dar in locul sotului tau daca zici ca este cunoscut acolo ii sapam unul cate unul...Mama lor de doctori!!!Pai se joaca asa cu viata noastra?Tu stii ca malpraxisul este foarte functional in afara sii tocmai de aceea medici sunt foarte atenti(aia care isi dau seama ca nu au ce cauta in meseria asta se duc acasa frumusel)decat sa plateasca sute de mii de euro omului pe care l-au nenorocit!
Mai bine atentionezi si pe ceilalti din jur sa nu o pateasca......
Exemplu:cumnata mea insarcinata in 5 luni,avea o doctorita de la Puls care ii supraveghease sarcina de la inceput!Numai DD de sus a pus-o sa mearga la o morfologie fetala la Dr.Herghelegiu sa afle sexul...medicul a innebunit cand a vazut,colul era deschis la cea mai mica miscare putea pierde sarcina!Va dati seama disperata a fugit la doctorita ei care cu 2 zile inainte ii facuse eco..totul era in ordine!Iar doctorita i-a spus ca nu ii poate face serclaj ca ea nu mai lucreaza in spital si ca nu are ce sa-i faca!Va dati voi seama?Ce medici exista in tara asta?In mainile cui ne lasam?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

AAAAAA si va dati voi seama ce pregatiri ii facuse,o sa nastem amandoua,o sa ai rezerva ta bla,bla cand ea nici nu mai lucra intr-un spital!!!!Dar sa trecem peste ..Sa ne de-a DD acum niste bbei frumosi si mancaciosi cum este si nepotica mea(acum 2 ani)!
Miramar iti tinem pumnii sa prinda ochisori luna asta si sa ne povestesti si noua!Si eu voi face HSG in septembrie si dupa asta prima IA!Multa bafta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am o intrebare fetelor : cam de la cate zile de la conceptie este posibil sa simti simpyttomele de sarcina?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetelor,belea cu dr astia,dar asta e!

MIRAMAR bafta multa la IA.CRED CA SI EU AS MURI DE EMOTII....

CORINUK sotul meu nu a facut nimik pt ca l.am rugat eu...el nu are voie sa se implice in scandaluri...si nu am vrut ca din cauza mea sa aiba probleme...si probabil ca in afara de un scandal ca oricare altul din romania...nu ar fi iesit nimic altceva.

SELINA se pare ca nu avem ce face...situatia este tolerata in spitale asa cum e ...iar noi nu vom schimba repede nimic.

FETELE...eu l.am cautat pe dr ala care mi.a facut eco si este in oras.problema ca azi e sarbatoare cu cruce rosie si nu lucreaza.
asa ca m.a programat maine...asta e dr bun ,adica la eco le vede bine...si vine in oras periodic....
si mi.am facut test de sarcina...a iesit negativ...ma gandeam ca in eventualitatea unei extrauterine...poate ar fi iesit pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Multumesc de urari. Apropos voi cele care ati mai facut IA, dupa trebuie sa stai la pat??? Voi ce stiti - eu pentru siguranta mi-am luat liber toata ziua de la birou dar ....am ceva treaba joi si parca as veni totusi daca termin mai repede. Totusi nu vreau sa risc. Voi ce spuneti??

Mergi la inceput