Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 29
Mirona spune:
seara buna,
am mai tras si o tura de somn, poate poate imi mai revin - dar sunt de-a dreptul disperarea in persoana - sigur culmea va fi inatalnirea de maine cu sefu.
deic - ignorati-ma in continuare - imi voi reveni intr-un final.
am ramas datoare cu cateva raspunsuri:
Cleo- cred ca tu ma intrebai. Reportajul In pantec este pe National geographic.
Alex canapeaua o vom duce inapoi. Asteptam o alta - la fel, dar pe dreapta abia pe 13 septembrie. Luni rezolvam si actele.
Iesencele super pozele. Mi-au placut burticile si atmosfera. Se vede ca v-ati simtit bine. 
hormonela si eu am cautat pozele cu burtika pictata - ne mai tii mult pe jar? 
pe toate ... ma duc sa-mi tund sotul si apoi mergem la inca un concert de opereta in aer liber. Au fost inca 2 in acest w/e in Parcul Rozelor. Super.
Miro
29+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Donia spune:
Dandusa, La multi ani si din partea mea, sa fii fericita impreuna cu sotul tau, iar fetita sa va aduca si mai multa bucurie! Sper ca ati petrecut frumos.
Chris, tu scriai ca impachetezi, nu? Iti tin si eu isonul, impachetez de cateva zile bune si parca nu am ajuns nici la jumatate. Dar ne descurcam noi, nu? Spor la treaba!
Mirona, sper sa te intorci mai relaxata de la opereta. Fain, sa asculti in parc... suna a vacanta!
O sa ma uit si eu la poze mai pe seara, acum ma intorc la treaba.
Azi n-ati mai mancat nimic bun? ![]()
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
asiza spune:

Iesencelor,
, frumoase burticoase!!!!
Miro, maine capul sus si incearca sa nu te enervezi foarte tare, de dragul micutei Karina!!! Decat sa fii mereu asa stresata, ia-ti concediu si ai terminat povestea cu firma! 
Donia, eu am mancat buuun, buuun: lapte de pasare, a facut bunica mea! ![]()
Miraco, de unde esti?
Aelita, si eu am mainile mele sa fac curatenie, dar las' sa nu huzureasca ei si noi sa facem totul in casa...la treaba cu ei...
Madaluta, te-as ajuta cu nume de baietei, dar zau ca abia l-am gasit si pe al baietelului nostru...si asta datorita inspiratiei de moment a sotului...Bine ca ai scapat de musafiri! Pupici!
Aka, felicitari pentru rezultatele la eco!!!!
Va anunt oficial si cu disperare ca mi s-au umflat rau gleznele astazi!!!!! Of, of, am crezut ca scap de asta...ce e de facut? (in afara de stat cu picioarele pe pereti!) Haideti cu sfaturi, Alex, Miro, Roxana si care mai ziceati ca aveti labe de urs!!! 
Pupici pe burtici!!!!!
Oana
23+ cu
Denis Cristian
miraco spune:
Mai burticoaselor iesence, ce frumos a fost la intalnire...Ce cumintele stateau ele la suculet...Dar cineva trebuie certat
, ii dam si bataita...ca am vazut eu ceva acolo pe masa si nu mi-a fost greu sa ghicesc ale cui erau.Asa-i lauriciule
?(mi-ai facut pofta...dar nu mai vreaaaaaaaau)
Mie chiar mi-ati facut pofta de crema de zahar ars...
Am fiert laptele si cred ca ma pun pe treaba...(ca doar am glicemia micuta
)
Cleo,gata nunta?Era nunta de zi sau cum?
Burticile cu ochelari, cu miopie mai exact, spuneti-mi si mie daca v-ati facut consultatia aceea care spune daca putem naste normal sau prin cezariana.Am inteles ca este vorba de un "examen de fund de ochi"si nu stiu in ce consta.M-am hotarat sa merg saptamana asta sa vedem...Voi ati fost?
In seara asta iesim in oras la berica.E festivalul berii doar...merg cateva guri din berea lui tati,ca-i mai buna a lui
Miraco
24+ si "dulceata lu'mami"
burtika
miraco spune:
asizasunt din tg-jiu...Si te-as ruga sa va duceti mai repejor sa faceti gimnastica, sa veniti sa ne povestiti si noua ca tare as vrea si eu sa ma mai misc dar mi-e cam frica...Dar daca-mi spui tu ce si cum...
sa vezi ce balerina face mamica![]()
Miraco
24+ si "dulceata lu'mami"
burtika
dinzo spune:
Miraco, esti din Tg-Jiu?????
Si eu tot de acolo sunt si am dat intamplator peste tine pt ca eu sunt o mamica de ian/feb 2007
Poate vb pe mess mai multe. La ce medic esti, unde ai facut eco.....
Te pup si astept sa mai vb
mihaela 16s+3z 
alexandra_25 spune:
Buna seara fetelor.....aka...felicitari pentru rezultatele de la eco....
Bamboletta...am vazut si eu
......ce frumoase sunt burticile.....cred ca a-ti avut ce vorbii.....si ce frumos ca aveti cd-ul ala.......
Referitor la faza cu intristatul...zici ca asta
m-a facut sa nimeresc chiar acolo....dimineata am tras si o tura de plans din cauza asta.....dar mai m-au incurajat si fetele...si de maine merg la servici si uit eu....nu mai am timp sa ma gandesc la prostii....
Miro.....tu tot
....ai?....lasa ca vor trece...sper sa intre toate lucrurile in normal....Am uitat sa te rog ceva....vad ca nimeni nu ma ajuta.....daca ai chef...daca nu...nu ma supar...nu pot sa trimit muzica in gmail.....atasez dar nu trimite....vroiam sa va trimit albumul Cleopatrei Stratan....
Asizuca...ce sa zic eu ca de la 4 luni ma confrunt cu asa ceva.....of...of...pai mare lucru nu ai ce sa faci....am mai auzit ca sa stai cu ele in apa asa dezmortita....dar la mine efect are ca de 3 luni dorm cu ele mai sus decat capul....dar sa gasesti ceva mai tare..nu perna....si dimineata sunt mai dezumflate dar dupa cateva ore sunt la loc....mai rau e ca nu mai imi incap in pantofi....
Eu va 

...pe toate si ma duc sa-mi pregatesc hainutele....maine nu stiu daca o sa va mai pot scrie...
...ca merg la mine la birou si acolo nu prea am timp...dar sper macar sa trag cu ochiul...
alexandra
29 + cu 
poze
m_monique spune:
si mie mi se mai umfla picioarele daca stau mult pe scaun si cu ele in jos.
o colega care are varice mi-a spus sa incerc sa la sprijin pe ceva. asa ca sub birou am pus o cutie pe care imi tin picioarele.
23 + cu 
Nunta noastra
asiza spune:
Miraco, de maine mergem toate burticoasele clujence la gimnastica...povestim tot, iti dai seama...da' in primul rand trebuie sa ai avizul medicului sa mergi/practici gimnastica pentru gravide...daca totul e ok la sarcina ta, atunci poti sa-i dai bataie!...uite ca ai mai gasit pe cineva de la tine din oras...dinzo...
Alex, mersi de raspuns...nu cred ca o sa-mi iasa treaba cu dormitul cu picioarele mai sus de nivelul capului...da' incercam...
Marcelaaaaa, pe unde esti? Ti-am trimis PM? Confirmi de primire???? 
Oana
23+ cu
Denis Cristian
asiza spune:
quote:
Originally posted by m_monique
si mie mi se mai umfla picioarele daca stau mult pe scaun si cu ele in jos.
o colega care are varice mi-a spus sa incerc sa la sprijin pe ceva. asa ca sub birou am pus o cutie pe care imi tin picioarele.23 + cu
Nunta noastra
Si eu stau mult in fata calculatorului pe scaun...o sa incerc si eu...imi bag mingea aia mare, de gimnastica, sub birou si sprijin picioarele pe ea...ca-i si mai moale!!! Sa vedem...mersi de pont!

Oana
23+ cu
Denis Cristian