Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 30
danita spune:
pe aici ati fost ? :
www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=70643" target="_blank">despre alaptat
lectura placuta !
BeBelusca
marcelac spune:
iertare fetelor dar am intampinat doua piedici, una ca inca nu am reushit sa facem reteaua acasa, asha ca mutam firu de net de pe un comp pe celalalt in functie de negocieri si desigur pozele sunt descarcate pe celalalt comp... si a doua ca nu am avut timp sa mut si sa ma loghez de acolo pentru ca azi am avut parte de o duminica frumoasa impreuna cu iubitul meu si abia de foarte putzin timp am ajuns acasa.
Asa ca mai iertatzi-ma pana maine si pun si eu burtik pictata la locul ei.
ANUNT IMPORTANT PT CLUJENCE
Intalnire maine, la ora 16 la Terasa Atena din Observator (langa cantina studentzeasca) cu continuare de la ora 17.00 la gimnastica si cursuri la PROVITA. Program pana la ora 19.00.
Inscrise deocamdata: oana, marcela si simo. Asteptam si alte burtici de Cluj!
Noapte buna, ne vedem maine
marcela
25+
ramsan spune:
Buna dimineata burtici!
Dar ce poze am facut noi... sunt foarte faine.. ce mai mandreti de burtici avem noi... ce vom mai regreta noi perioada asta si mai ales semnalele morse din burtik ![]()
Bambo imi pare bine ca ti-a placut surpriza "In pantec" - vreau sa-ti spun ca am incercat aseara sa ii arat sotului meu secvente de la final (cele ale nasterii propriu-zise) si mi-a spus ca inchid ca el nu poate sa vada asa ceva si ca lesina... auzi la el 
Sper sa iti fie de folos legislatia pe care ti-am dat-o... poate gasiti o alta alternativa, mai stii?
Lavinia ne pare rau ca nu ai putut fi si tu alaturi de noi sa stam la taclale, dar se vor mai ivi ocazii cu siguranta... Ti-am pregatit si tie o "surpriza" pe CD; asteapta sa ajunga cumva la tine dar nu stiu cum...
Va urez sa aveti o saptamana frumoasa ca voi

Ramona
29+
Rares
Ramona
marcelac spune:
'Neatza!
intru sa deschid capitol nou si intre timp atasez si poze
si apoi va zic cum nu am dormit...
marcela
25+