Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 28
dandusa spune:
MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARI!!!
Sinteti nemaipomenit de dragute si daca as putea sa va vad pe toate astazi sa bem ceva in cinstea mea....,ar fi super.M-ati surprins placut ...toate si va multumesc mult.Azi ma simt minunat.M-am trezit in imbratisari si mingieri...,sotul meu ma rasfata de zor ,ma pupa si incerca sa ma stringa de drag dar sa nu ma trezesc ca era 7 dimineata si ar fi vrut sa ma mai lase sa dorm.Apoi am primit o groaza de telefoanesi ca niciodata anul acesta am ramas placut surprinsa sa vad cita lume stie de ziua mea si cite urari de bine am primit...si nu s-a terminat ziua...![]()
Sotul meu este la terasa pentru jumatate de zi si trebuie sa apara...,simt nevoia sa fiu cu el si numai cu el,mi-a promis ca vom petrece ce-a mai frumoasa aniversare de ziua mea ,amindoi undeava intr-un loc frumos.
Crinuta mea ,mincau-ar mama de fetita cuminte,da din picioaruse si sigur stie ca este ziua lui mamai ei...,vrea si ea sa-mi ureze in felul ei ca ma iubeste mult...,azi de ziua mea
La anul am sa-mi doresc mult o paetrecere super cu muuuulti prieteni dragi ca avem...,slava domnului....o groaza si vom fi si cu printesa pe ring
,dar anul asta ...am fost asa ocupati amindoi ,ca simt nevoia sa-mi vad sotul mai des si de aceea vreau sa petrec aceasta zi cu cel mai minunat om din lume,cu sotul meu.
Mi-e dor de petrecerile pe care le dadeam odat' si erau...in fiecare an si de ziua mea si de ziua fratelui meu...,ne organizam impreauna petrecerile ,ne faceam surprize care mai de care...si nu scapam nici o ocazie sa petrecem...,acum el este la multi km departare...,cu sufletul alaturi si-mi lipseste enorm de mult ,poate la anul...de ziua mea...,cine stie vom putea sarbatori alaturi de el.
M-au luat emotiile si pling de fericire ca sint sanatoasa,fericita si implinita,ca am un sot de milioane ,ca-mi siteti atit de aproape de suflet ,ca am atitia prieteni dragi in jur,ca toti ai nostrii sint sanatosi ,ca avem ce pune pe masa si atunci ...restul chiar nu mai conteaza.Astea sint lucrurile importante din viata unui om si daca le are...,atunci este FERICIT!
dandusa 30 + si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa
alexandra_25 spune:
Fetelor am fost plecata....dar am incercat dimineata si nu am reusit nici macar o piesa sa trimit....am incercat sa trimit de pe contul meu de gmail pe ala al nostru comun....nu prin atasament a-ti trimis si voi????????........
Dandusica.....toate sunt pentru ca le meriti...nu?.....distractie placuta....

.......
alexandra
28 + cu 
poze
m_monique spune:
dandusa, la multi ani! sarcina usoara in continuare, nastere usoara si o fetita harnica, cuminte si ascultatoare.
miraco eu inca mai beau cafea. nu in fiecare zi si nu cafea tare. recunosc ca nici mie nu-mi place cafeaua fara cofeina.
23 + cu 
Nunta noastra
m_monique spune:
fetelor, mai devreme m-am uitat la mamici de septembrie-octombrie si a aparut prima fetita.
23 + cu 
Nunta noastra
m_monique spune:
madaluta un nume care l-am intalnit destul de rar este Inocentiu.
poti sa te uiti si pe site-ul nou-nascuti
23 + cu 
Nunta noastra
danita spune:
Madaluta, eu m-am hotarat ( aprox 90% ca niciodata nu e sigur
) citind pe siteuri "traducerea" numelui
uite iti dau si eu niste sugestii : Andrean , Octavian, Darius, Mihnea, Severus, Vicentiu, Dorian, Laurian .... cred ca sunt mai rarutze !
nu ati reusit sa imi faceti pofta cu crema de zahar ars ! sac ! eu am papat cioco de casa ........daca as avea o tona as manca ! ![]()
pupici de duminici
la toate burticile
D 26 fix fix 
BeBelusca
aka spune:
Dandusa
multa sanatate, fericire, si tot ce va doriti alaturi de Crinuta si de cei dragi
.
Am fost ieri la doctor si am vazut bebelusha. Avem 631g si 20cm, ne-am dublat in greutate fata de data trecuta. Am baut si eu cafelutza cu voi astazi. Am facut mancare si o prajiturica, iar acum trebuie sa ma apuc de calcat.
Am si musafiri deci multe
. Fetele din Bucuresti noi cand incepem sa facem gimnastica pentru gravidutze si unde?
Va pup pe toate
.
Monica
24+
Cleomoni spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI DANDUSCA! Sa fii sanatoasa, iubita pana la adanci batraneti la fel de sexy si sa ai parte de o sarcina usoara, nastere usoara si un bb sanatos, apoi mai vedem noi daca ne duielam![]()
Fatelor ma duc sa vad ce face catelul la dr ca azi il iau sper ca saracutul crede ca l-am abandonat.
La nunta a fost super dar va scriu mai tarziu pupici la toate!
Cleo 27+ saptamani 
bamboletta spune:
Salutare burtici 
Am fost la intalnirea burticilor
a fost frumos mai ales ca am primit un cadou CD-ul In pantec
multi pupici Ramsan 

l-am si vazut deja mi-a placut f mult 
Am fi vrut noi sa facem poze si in parc dar a cam plouat,poate data viitoare ![]()
Poze de la intalnire am pus in albumul nou intalnire iesence ![]()
Dandusa -

sa fii iubita fericita si sarcina usoara in continuare 
Alexandra25 -mi s-a facut pielea de gaina
,eu mai bine evit povestile triste fac si eu ca lavinia mai bine citesc niste bancuri
nu are rost sa intristez ce va fi va fi
Madalina -uite un nume mai deosebit zic
eu asa ar fi trebuit sa ma cheme pe mine daca eram baiat
GERARD,alt nume ar mai fi BERNARD ![]()
Marcelac -am cautat pozele cu burtica desenata ,nu le-ai pus inca? 
ma duc la patut poate trag un pui de somn ca nu prea am dormit bine azi noapte
v-am pupat 
bamboletta
28+
bebelina Antonia
"poze"