Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Neata burticute!
Ne cafelim impreuna sau voi ati renuntat?(ca eu de cand zic sa-mi iau decofeinizata...dar am mai incercat si parca nu miroase la fel)
Mai burticoaselor dar am vazut ca ati sarbatorit fara mine.Le frelicit si eu burticile care au mai adaugat un anisor ...si pe amaliacu maritisul ei...hi-hi.Cleo,uite dar n-ai de ce sa-ti faci griji in privinta maritisului,nu schimba cu nimik relatia vostra niste acte...doar numele tau.(doar ca in rochita de mireasa se viseaza orice fetita de mica)
Hmm...azi avem iar de sarbatorit...Dandusa,sa ai o viata lunga si frumoasa alaturi de iubitul tau sotior de Crinuta si de fratiorul care trebuie planificat si el...
Ieri am salivat la crema de zahar ars...azi vom saliva la tortul Dandusei? Nu am varza dar maine merg la piata si sigur voi incerca varza calita cu paste ca tare mi-au facut pofta ardelencele noastre.N-am mancat niciodata...si parca ar fi timpul Pana una alta fug sa fierb niste paste sa le bag la cuptor cu branza si ou...ca deja rontaie cineva in gol prin stomac
Dolores vreau si eu PM cu site-ul ala de cumparaturi...(ca m-am trezit de la 5 si ma tot gandesc sa fac si eu listuta si sa incep cumparaturile...cred ca-s singura care nu a luat nimik,doar am mai primit cate ceva

Miraco24+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

asiza,retinut! tava normala!
Dia,si eu,daca ma pun pe ras in hohote,cand misca ea ciudat,se potoleste! probabil o zgudui tare cu rasul:)

asa e fetelor,la mamicile din septembrie,primii nascuti,si devreme toti,sunt baietei! parca babele ziceau ca fetele se nasc mai devreme..

asiza,ma dai pe spate cu atatea mancaruri !! esti chiar vrednica !!

la curatenie nu il pun sa ma ajute deocamdata,ca am maniile mele,si inca pot,nu ridic,nu mut..adica m-am potolit sa mut canapeaua si patul in dormitor si toate noptierele pe care le luam pe sus si tot ce ce se misca atunci cand aspir si spal pe jos,asa cum faceam de obicei.mut doar scaunele si mesele.in rest,le muta el daca e acasa,daca nu aman aspiratul pe sub ele.restul casei,nu necesita efort mare.
azi planuisem curatenia in camera copilului,ca de cand am terminat zugraveala,am facut atunci curat dupa ,dar am depozitat acolo toate tampeniile,jumate sunt sigur de aruncat,toate insirate.Dar ne-a cuprins lenea dupa mers la cumparaturi..si nu am facut nimic amandoi.Poate azi..

madaluta,aoleu mama ce doctorita!!! de faza cu sa nu mai mangai burta nu am auzit!! si daca te uiti in toate pozele aisa vezi acest gest! cat despre reactia ei cu operatia...s-a comportat ca o tanti de la piatza.trebuie sa ii zici ca nu tu te-ai modernizat,ci medicina ,din care credeai ca face si ea parte..
Stai linistita si nu o mai asculta! In curand vine medicul tau si te lamureste.Important e ca esti bine,si tu si bebe !
dolores,si tu esti vrednicuta cu crema !
alexandra, probabil ai citit despre Andreeac,si pe mine m-a impresionat foarte tare cazul ei,si am plans mult..am citi cand eram insarcinata.cand s.a intamplat cu ea,inca nu eram pe forum.intr-adevrar si pe mine m-au izbit mesajele ei ...
Nue cazul sa intram in panica!
Am si eu momente,dar pur lucide si realiste in care ma gandesc ca se poate intampla ceva,dar fara sa intru in panica,doar i-am spus sotului ca in cazul in care ramane vreodata singur cu copilul sa citeasca tot ce se poate in materie si sa nu il lase pe mana si sfaturile altora.Atat,nu intru in panica,o iau ca pe un risc oarecare,nu putem sa ne speriem de drobul de sare...

haha feteloooooooor,ati facut toate crema de zahar ars ????hai,ca o zi merge,nu osa dam in diabet..bagati azi si apoi GATA:) ne cumintim :)
cred ca si mama lui dolores intra pe DC pe furis,ca a facut si ea crema!!!!

dandusA,LA MULTI ANI !
miRACO
,HAI LA CAFEA! EU CU UNA FARA COFEINA!nu simt diferenta,ba la un moment dat mis eparea ca ma invioraem cam tare :)

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

dandusa - sa ne traieshti, sa ne veseleshti, sa fi iubita si sa itzi fie bine! LA MULTI ANI!

aka - trecut nr. tel. la listutza, ashteptam sa se mai inscrie fete si actualizam lista postata pe mailul comun.

marcela 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza gravidutele mele preferate

sunt inca intr-un butoi renumit - nu mai detaliez ca va apuca si pe voi - de aceea scriu "prea rar".

Imi beau cafelutza alaturi de voi - cu cofeina - si daca se poate mai tare - pentru tensiunea mea.

buey - ce pofta mi-ati facut zilele astea cu crema de zahar ars - ideea e ca am sunat-o pe mama - am cerut reteta, dar lenea e cucoana mare. Azi nu am lapte, ieri nu aveam oua. Poate trag o fuga ... dar asteptam o matusa din Germania azi pe la noi - ceea ce cred ca-mi va da peste cap planurile cu crema - ca sigur voi primi tot felul de cioco - si ajunge cu dulciurile pentru o singura zi.

Sunt morcovita rau fetelor - am cumparat o canapelutza de o persoana pentru camera Karinei - si cea din magazin avea speteza pe dreapta si se potrivea la fix in camera - dar avea culorile neadecvate. Mai aveau una in depozit pe culorile dorite de noi - o vedem - ok culorile, o luam, doar ca era impachetata si nu ne-am dat seama ca e pe invers. Ne-o aduc acasa, o suim noi 4 etaje si cand s-o montam - are speteaza pe stanga.
Nu se potriveste in nici un alt colt al camerei - mai ales ca restul e deja proiectat si pus la locul lui.
Doamne - ca daca e sa-ti mearga rau pe o parte ... iti merge rau pe toate.

Sper sa nu ma tina mult, ca mi-e deja ciuda cand vad cum trec paginile pe la voi ... si eu ....
la toate.

speciali la dandusa noastra draga, si sa ti se implineasca dorintele cele mai fierbinti. Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si papacios. Ai grija de tine si sa ne pove cum ai petrecut azi.

Miro29+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata mamici cu burtici.......azi am dormit asa de bine.....de abia m-am trezit....
Va multumesc pentru mesajele voastre....parca m-au mai linistit...si intradevar era mai bine daca nu citeam......
Uite ca avem azi o sarbatorita.....Dandusica..........un sincer "La Multi Ani "....sa ai parte numai de fericire alaturi de sotiorul tau si bebele care o sa vina.....
Acum ma chinui sa trimit piesele Cleopatrei....nu stiu de ce merge asa de greu.....lasa ca reusesc eu pana la urma....
Miro...dar ce se intampla cu tine.....nu vrei sa ne spui?.....si cu patul....nu il mai puteti schimba?.....uite aici cativa ....sa-ti treaca....

alexandra 28 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSICA,sa ne traiesti,sa ai bb sanatos si o nastere usoara,si muuuulta fericire!!!!!!!!!

Adina 28+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

:Gataaaaa, au plecat si ultimii musafiri!!!!In sfarsit....De maine ne putem apuca si noi de renovari si amenajari in camera lui bb(inca nu i-am gasit un nume).
Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns si mi-au dat sfaturi. In concluzie: nu voi mai mangaia burtica asa des, dar nici nu voi renunta definitiv .Si seara voi lua si cate 2 utrogestan, k am vazut k nici nu dauneaza, dar poate totusi are efect.
Dandusa : la multi ani, si multa sanatate.Sa traiesti cat iti doresti si sa iti doresti cat traiesti....
alexandra_25: abia astept sa trimiti albumul Cleopatrei...imi place la nebunie de ea.
D-zeu sa o odihneasca pe AndreeaC.Si eu am fost foarte socata la aflarea vestii , mai ales k eram in acea noapte internata in Polizu, acolo unde s-a si intamplat tragedia.
Ieri mi-ati facut si mie pofta de ceva dulce facut in casa...dar eu NU am facut crema de zahar ars,na....Nu prea pot manca ceva foarte dulce si am facut cea mai simpla prajitura cu struguri.Pt fetele care mai au probleme cu greturile si arsurile puteti incerca urmatoarea reteta , caci este f."racoritoare":4-5 oua, o cana de zahar, o cana de faina, putina margarina sau unt putin bicarbonat sau praf de copt si struguri.Se amesteca toate ingredientele iar boabele de struguri se pun deasupra si se da la cuptor.cand e gata se pudreaza cu zahar.Merge cu orice alte fructe( depinde de preferinte....Si e delicioasa...
Am vazut in farmacie pompa pt san cu biberon.Asa v-ati luat si voi?Am gasit si pe net, dar nu am putut posta linkul k e reclama.Dati search pe google si veti gasi. costa in jur de 750.000. Cum vi se pare? e buna, e scumpa? merita?
Si vreau sa va mai rog ceva: Daca stiti nume de baieti, rar intalnite, mai spunet-mi si mie.Noi inca nu i-am gasit un nume bebicului nostru, dar eu vreau un nume extrem de rar....E o prostie ce vreau, darcand mi se pune pata, nu imi trece cu una cu doua....

Madalina 24+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna fetelor,
acum am ajuns si eu acasa. am fost la cumparaturi. am luat aparat de aer conditionat, acum la final de sezon.
va fi foarte util anul viitor.

23 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna fetelor!
Da... am fost la intalnire unde s-au prezentat la apel urmatoarele burtici bebeloase: subsemnata, Roxana (bamboletta), Laura, si Dana (avdanaarhire)... ne-am simtit foarte bine cu toate ca vremea nu prea a tinut cu noi... iar pozici vor aparea sigur pe yahoo.photos ca am facut cateva insa nu prea sunt cu motz la Teiul lui Eminescu pentru ca a plouat

Suntem asha de hazlii cand vorbim toate aceeasi limba si ne preocupa cam aceleasi lucruri, nu?

DANDUSA o mie de ani sa traiesti, sa fii sanatoasa, sa-ti fie bine bebelina si sa o nasti usor, sa fii iubita si ...alte asemenea urari de bine din partea mea

Dolores vom da sigur in diabet dupa atata crema extra-dulce de zahar ars... iar celor carora le-am facut pofta le spun ca v-ar da mama dar nu mai are ca s-a epuizat stocu'

Ramona 29+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

madaluta eu am dat pe pompa de san tip seringa, 525.0000..pupicei

miraco trimis PM

dandusa sa fii fericita, sa fii o mamica buna, sa ai un bebe sanatos, cuminte si frumos ca mami si ca tati si Dumnezeu sa va aiba in grija lui mereu

dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput