Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 26
alexandra_25 spune:
uitati ce am gasit.....un raspuns la intrebarea voastra....daca e bine ca simtiti intepaturi sau miscari prea jos....."Daca simti miscari ritmice jos, in pelvis, nu va speriati - fatul sughite fiindca a inghitit prea mult lichid amniotic "....deci nu va mai faceti probleme....noi o sa avem bebei sanatosi si papciosi...
alexandra
28 + cu 
poze
alexandra_25 spune:
sunt de groaza......nu am somn si macar daca m-as forta sa dorm decat sa-mi fac ganduri negre.....m-am apucat sa citesc gandurile mamicilor care au nascut....."s-a mai nascut o stea" si dau acolo de un articol facut in memoria unei mamici de ianuarie-februarie care a murit la nastere....fetelor mi s-a facut pielea de gaina....nu mai pot de frica.....de ce s-a intamplat asta....sunt si fragmente din raspunsurile ei de pe forum si erau chiar cu o zi inainte de a muri....nu avea nimic grav....
Offffff.......acum nu mai pot sa dorm deloc....
alexandra
28 + cu 
poze
Lavinia_P spune:
alexandra,
mai bine citeste niste bancuri sau intra pe metacafe.com.
eu stiam de andreea c.S-a intamplat ca lichidul amniotic a trecut in sangele matern.Se intampla o data la 5000 de cazuri.
e soarta.. sa fim optimiste..panica si gandurile negre nu ne vor ajuta.
Hai la somn!
dolores spune:
ramsan..am mancat 2 portii....am venit la mama si ghici ce facea...crema de zahar ars...hahhahahahaha
alex pune in mail albumul
dolores
26+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!
dolores spune:
evita pe cat posibil sa mai citesti asa ceva...e groaznic ce s-a intamplat dar nu faci decat rau..tot ce banuiesti ca nu iti face bine...evita
quote:
Originally posted by alexandra_25
sunt de groaza......nu am somn si macar daca m-as forta sa dorm decat sa-mi fac ganduri negre.....m-am apucat sa citesc gandurile mamicilor care au nascut....."s-a mai nascut o stea" si dau acolo de un articol facut in memoria unei mamici de ianuarie-februarie care a murit la nastere....fetelor mi s-a facut pielea de gaina....nu mai pot de frica.....de ce s-a intamplat asta....sunt si fragmente din raspunsurile ei de pe forum si erau chiar cu o zi inainte de a muri....nu avea nimic grav....
Offffff.......acum nu mai pot sa dorm deloc....
alexandra28 + cu
poze
dolores
26+
David Cristianwww.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!
marcelac spune:
da, alexandra - pune Cleopatra Stratan in mailul 3 de la gmail sa putem descarca, eu vreau f tare.
mai fetelor ma innebunitzi cu crema aia, pana la urma ma apuc si eu de inca una... ![]()
cat ce am incheiat sesiunea desenat-foto cu tati si o sa vedetzi rezultatele maine ca acum fug la somn ca de nu adorm cu capul pe tastatura
vise frumoase!
marcela
25+
Donia spune:
asiza, multumesc pentru reteta, o sa iasa foarte buna.
Cand am nascut eu in Brasov exista o pompa electrica in dotarea spitalului. Nu am vazut-o, nu am folosit-o, presupun ca era un model medical si mai vechi, nu ceva sofisticat si nou. Dar mergea, imi povesteau cateva mamici ca au avut nevoie sa o foloseasca. De aia m-am gandit ca poate au si alte spitale.
Vad ca mai toata lumea a mancat azi crema de zahar ars! Sa va fie de bine, eu ma bucur ca nu-mi place si ca nu mi-ati facut pofta. Eu am mancat azi clatite, facute de sot! Delicioase...!
Va las ca trebuie sa fug la fetita. O zi buna va doresc maine, mai aveti putin si va treziti.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
asiza spune:
Buna dimineata, gravidutze!!!!
Nici macar duminica nu am somn...sunt fresh de la 6.00 dimineata
...
In primul rand...
, 

pentru Dandusica!!! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familie!
...Sa ne spui cum ai petrecut si ce-ai primit!!!
Revin...
Oana
23+ cu
Denis Cristian
asiza spune:
Sa va fie de bine la toate burticoasele de pe DC care-ati mancat crema de zahar ars...ca m-ati innebunit ieri!!!! ![]()
Dandusa, ma intrebai cum ma mai simt...iata concluzia: eu INCA ma simt, multumesc de intrebare...
...nu incep sa ma plang ca ma gandesc la Adina, saracuta, si iarasi imi dau seama ca de fapt n-am nimic serios...doar mici probleme de sarcina...Multumesc pentru felicitari si te org sa nu uiti sa-mi dai si mie lista aia cu analize, dupa ce mergi la medicul de familie, ok? Pupici de la mine pentru tine si de la Denis pentru Crinuta 
Iesencelor, sa va distrati la intalnire si sa aduceti poze proaspete....cu motz!!!
Alex, zici ca-s gospodina..pai nu prea am de ales, daca nu vrem sa murim de foame sau sa mancam numai junk food...ca la mama acasa n-aveam nicio treaba, insa cand am plecat in uk...si mi se facea cateodata doooor de mancarica noastra, indata sunam la mama si cu ea la tel, sa vezi ce papa buna faceam...si uite-asa am invatat sa fac de mancare...acuma stam singurei, iar mama e plecata din tara ca sa ne bazam pe ea ca ne cheama la masa, asa ca iar n-am incotro...
....si eu am citit povestea acelei mamici care a murit la nastere si am plans in hohote, dar sper sa fie totul bine cu noi! Nu trebuie sa gandim negativ...cred ca la toate ne e putin frica! Uite, inca un 
Ia uite la burticoase...era 2 noaptea si ele inca bantuiau pe forum!!!
..n-ati avut somn...sa fi fost ceva in aer????
Pupici muuulti la toate...
Oana
23+ cu
Denis Cristian
doradora spune:
buna dimineata tuturor
ieri a fost o zi lunga, mai urmeaza azi una, iar dupa ce terminam cu bricostore mai am de golit apt. incredibil cate chestii pot sta la un loc intr-un spatiu atat de mic!
am fost la finuta, e la elias. desi nu e cel mai nou spital, nici cel mai renovat, sectia de pediatrie se prezinta onorabil si au in dotare si pompa electrica. bine, e amplasata pe un hol pe unde trece toata lumea, dar cel putin exista. aia mica e bine, mananca bine, spunea mama ei ca e f buna mancarea pe care o dau bebeilor, supe si nu stiu ce orez. in rest le dau lapte praf, pt cine nu are in bagaj.
sa va odihniti, sa va relaxati si cand va e bine in varful patului sau pe la o terasa, sa va ganditi si la noi, care la ora asta reprezentam clasa muncitoare!
chris
24+
alexandra