Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 25
ramsan spune:
Dolores tine-o tot asa...
mamica
Crema mea este inca la cuptor si mai are de stat doar un pic...
Ramona
29+
Rares
Ramona
dolores spune:
ramsan...a iesit buna....![]()

marcelac multumesc pentru reteta...daca striam ca se face asa rapid...
dolores
26+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!
m_monique spune:
mi-ati facut pofta cu crema de zahar ars. n-am mai mancat de vreo 2 ani, ca am fost la dieta.
maine cred ca am sa fac si eu, ca deja ii e pofta si sotului meu.
23 + cu 
Nunta noastra
alexandra_25 spune:
Buna seara fetelor......nu am mai avut timp sa intru.....aseara am fost obosita...azi m-am ocupat de treburi gospodaresti...mai am tras si un pui de somn la amiaza...acum am facut
....si m-am gandit sa va scriu si eu......]
In primul rand ma bucur ca ....Cristina...ne-a dat un semn de viata si ca e totul ok...si eu deja imi faceam griji.....dar ma bucur ca sunteti bine si ca va bucurati de o vacanta minunata.....
Ingerasa...ma bucur ca e bine bebele....si e in grafic...tot asa....
Lavinia....chiar sunt socata...la 27 de ani....din ce cauza se intampla asa ceva....incredibil....dureros...
Aka...nici noi nu stim inca ce nume ii vom pune....
Miro....sper sa iti rezolvi concediu.....cred ca ai nevoie de timp de odihna....nu te lasa.....multumim de anuntul cu documentarul....si eu abia astept sa-l vad....

Dandusa....ma bucur ca esti bine si ca ai fost numai plecata....nu stiam de ce nu ne mai scrii...si eu am probleme cu acidul dar nu chiar asa.....cred ca nu se poate evita....cateodata am impresia ca voi scoate flacari pe gura asa de rau ma arde...
Danita...nu iti face probleme cu durerile de coloana....pe mine deja de o luna ma doare asa....noaptea ma intoarce sotul meu de pe o parte pe alta....iar dimineata imi trebuie cam 10 minute pana imi pun toate in miscare.....
Ktrinel...felicitari pentru rezultatele la eco....e grasunica printesa.....vad ca suntem aproape una de alta la DPN....
tu un pic mai repede ca mine........
Chris80......vad ca vorbeai de dotarile din maternitati...pai eu o sa trebuiasca sa imi duc radiator de acasa....ca in noiembrie o sa fie crancen de frig in spital...si iti dai seama ca nu este la noi in maternitate nici macar ecograf?....asa ca ce sa ma astept la alte chestii.....groaznic....
Aelita....si pe mine m-a apucat zilele astea o groaza...ma gandeam daca o sa stiu sa-mi ingrijesc bebele.....apoi mama m-a linistit si am noroc cu ea(stam la ai mei) si va fi alaturi de mine si ma va invata....dar v-am spus eu ca am citit undeva ca nici nu iti dai seama dupa ce nasti si tii bebele in brate de unde stii atatea....instinctul matern...
Mai asizuca...ce gospodina esti tu.....numai bunatati faci....![]()
Si eu am fost azi gospodina....am facut salata de vinete si salata de ardei copti si gogosi.....
Madaluta...eu chiar nu inteleg...ce are mangaiatul burticii cu contractiile....ca doar o mangai nu dai in ea...????offf medicii astia....
Cleo tu tot pe drumuri esti....ce frumos gest cu catelul...distractie placuta la nunta.....si FA O PAUZA....
Dolores..ce tare e aparatul ala....iti dai seama sa il auzi pe bebe de fiecare data cand vrei....
Vai ce am ramas in urma........asa-mi trebuie daca nu mi-am facut timp sa va citesc....nu?
Cleo...pe langa ca nici nu iti iei o pauza...nici nu mananci....sa vezi ce bataita o sa iei tu......ai grija de tine....
Fetelor....m-ati innebunit cu crema de zahar ars.........
....unde mai fac eu la ora asta......
Gata am terminat si de citit....sper ca nu am omis pe nimeni....am vazut ca nu mi-ati dus lipsa.....
....iar sunt rea....
....
Am venit si eu cand voi va pregatiti de nani....eu mai stau un pic...ma uit si eu la festivalul de la Mamaia......va 

....pe toate burticutele si bebeii vostrii.........
alexandra
28 + cu 
poze
bamboletta spune:
![]()
![]()
Alexandra -tot DC-ul o sa pape crema de zahar ars
dupa cum se vede 

Cum nu ti-a dus nimeni lipsa 
uite multi pupici ca sa-ti treaca 

Ramsan- eu mi-am facut crema si am lasat-o la racit intre timp am fost intr-o vizeta la socri
dar cand m-am intors direct pe crema am sarit ![]()

Ma bucur ca m-ai vin si alte burtici la intalnire
,acum sa speram ca nu o sa ploua 
v-am pupat ma duc la somnic
na ma mai uit un pic la tv ![]()
bamboletta
28+
bebelina Antonia
"poze"
alexandra_25 spune:
Bamboletta...pofta buna.......si distractie placuta maine la intalnirea burticilor din iasi......somn usor.....
Dandusica...maine e ziua ta.......chefuiesti?....
....
Bagati si voi in mailul comun o portie de budinca.....
.....![]()
![]()
alexandra
28 + cu 
poze
ramsan spune:
Buna seara!
Am papat deja doua portii de crema de zahar ars, dar am zis ca trebuie sa ma opresc sa nu cumva sa cresca glicemia prea tare, ca altfel dau in diabet, nu?
Bunutza si se face super easy... Dolores tu la a cata portie esti? Despre Bambo stiu sigur ca in seara asta nu se lasa mai prejos decat mine si va trece de a treia portie..
Iesencelor v-am pregatit cate ceva pentru maine... deci "surprise" ![]()
Ramona
29+
Rares
Ramona
alexandra_25 spune:
Fetelor am albumul cleopatrei stratan.....vreti sa-l trimit in mailul comun??????
alexandra
28 + cu 
poze
alexandra_25 spune:
Vad ca sunt singura care bantuie pe aici.....eu nu am somn....dar daca nu am cu cine sa vb ma duc sa ma bag si eu in patuc.....poate vine mos ene pe la gene.......
Noapte Buna.....mamici cu burtici.....sa aveti numai vise frumoase.....
alexandra
28 + cu 
poze
danita spune:
pupici la mamici si la burtici !
mi se inchid ochii dar bebe e vioi de numa .....cre ca se da cu trotinetaaaaaa ..........
pupici maiiiiii
D
BeBelusca