Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 24
marcelac spune:
ca tot nu mai ziceti nimic, fug si eu ca ma ashteapta tati sa picteze burtik si sa facem poze... pana maine sunt pe site, promit!
o seara frumoasa tuturor si o duminica linishtita maine!
pup
marcela
25+
bamboletta spune:
Am pus crema de zahar ars la cuptor 
acuma astept 

sa vedem ce-o iesi ![]()
bamboletta
28+
bebelina Antonia
"poze"
m_monique spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Aaaaa..si ce mi-a mai zis : k trebuia sa continui tratamentul de sustinere cu utrogestan pana la sfarsitul sarcinii, dar dc l-am intrerupt nu mai are rost sa il reiau k nu mai are nici un efect.Voi mai luati Utogestan si acum?chiar sa nu mai aiba efect dc il reiau?Dar eu stiam k organismul are nevoie de progesteron doar la inceputul sarcinii...si nu stiu ce sa mai cred, sau ce sa fac....Of abia astept sa se intoarca doctorita mea si sa ma lamureasca ea k sunt cam in ceata.Ii multumesc lui D-zeu totusi k nu mi s-a scurtat sau deschis colul.
Madalina24+
cuburtika aferenta,
eu inca mai iau utrogestan. pana la 19 sapt. am luat 4/zi. pana la 21 sapt. am luat 3/zi si de atunci iau 2/zi.
cand am fost la control la 21 sapt. doctorul mi-a spus sa iau utrogestan cat mai am, chiar daca nu mai are acelasi efect ca la inceputul sarcinii, ca totusi im face bine.
23 + cu 
Nunta noastra
m_monique spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Aaaaa..si ce mi-a mai zis : k trebuia sa continui tratamentul de sustinere cu utrogestan pana la sfarsitul sarcinii, dar dc l-am intrerupt nu mai are rost sa il reiau k nu mai are nici un efect.Voi mai luati Utogestan si acum?chiar sa nu mai aiba efect dc il reiau?Dar eu stiam k organismul are nevoie de progesteron doar la inceputul sarcinii...si nu stiu ce sa mai cred, sau ce sa fac....Of abia astept sa se intoarca doctorita mea si sa ma lamureasca ea k sunt cam in ceata.Ii multumesc lui D-zeu totusi k nu mi s-a scurtat sau deschis colul.
Madalina24+
cuburtika aferenta,
eu inca mai iau utrogestan. pana la 19 sapt. am luat 4/zi. pana la 21 sapt. am luat 3/zi si de atunci iau 2/zi.
cand am fost la control la 21 sapt. doctorul mi-a spus sa iau utrogestan cat mai am, chiar daca nu mai are acelasi efect ca la inceputul sarcinii, ca totusi im face bine.
23 + cu 
Nunta noastra
m_monique spune:
dolores, unde-ti comanzi pompa pt. san?
colegele care au nascut au spus ca e foarte utila.
23 + cu 
Nunta noastra
dolores spune:
de pe acelasi site de und emi-am luat si termometru digital si aspiratorul nazal pentru bebe...pomba costa 525.000 si e tip seringa...sora mea a folosit stilul asta si a fost super multumita...site-ul il gasesti in mail-ul comun....
quote:
Originally posted by m_monique
dolores, unde-ti comanzi pompa pt. san?
colegele care au nascut au spus ca e foarte utila.23 + cu
Nunta noastra
dolores
26+
David Cristianwww.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!
ramsan spune:
Deci nu prea pot sa stau departe de comp si de forum... asa ca am pus deja crema de zahar ars la cuptor si intre timp (adik vreo 50 de minute) mai stau si eu de vorba cu voi.
Marcelina m-ai ghicit... si eu imi doresc ca bebe Rares sa aiba ochii lui taica-su albastri ca doar de la ei mi se trage toata povestea de acum in trei...ca m-a bagat in boale toata cand i-am vazut... 
Si sa stii ca stau la panda si vad eu cand mai esti la serv pe net cu orele... si iti trimit mesajul asta inapoi..ok?
Bambo (adik Roxana) ai fost ceva mai harnicutza decat mine cu crema aia (ca de obicei) te pupez si ne vedem maine... aaaa si mai vin Lavinia, Laurici si Dana... sunt asteptate si celelalte iesence cu burtici bebeloase 
Dolores cum stai cu crema...?
Venim la tine sa te mobilizam?
Ramona
29+
Rares
Ramona
dandusa spune:
ASIZA,te pup,esti o draguta si de aceea vreau sa-ti multumesc pentru grija.Ai mare dreptate,dar de data asta ..chiar trebuia sa merg.Eu ma simt super bine in comparatie cu fetele care au probleme saracutele si nu vreau sa ma pling....,ma mai doare si pe mine spatele ,mi se umfla picioarele si miinile dar unele fte de aici ...,au mai mare drepate sa se plinga decit mine ,asa ca profit si eu de starea mea si ma mai misc de colo,colo.Tu cum te mai simti?Imi pare rau ,dar nu am reusit sa citesc tot din urma....,stiu ca in capitolul anterior ma rugai sa fac publica lista de analize pe care urmeaza sa le fac..,asa am sa fac,dar nu le am deocamdata.Pe 12 Septembrie merg la medicul de familie si urmeaza sa mi le dea si tot atunci imi va face si vaccinul.As vrea sa te felicit si eu pentru baietel...,nu am fost pe faza cind ai aflat vestea cea mare si pentru nume ...,te superi ...,nu te superi...,sa stii ca mi-ai dat o idee super in caz ca la urmatoarea eco...vede ceva intre picioare nenea dr.
Imi place mult numele DENIS.Pupici multi de la mine si de la Crinuta.
CLEO,mersi mult de indrumare.MALOX luam si eu inainte cind mai aveam probleme cu stomacul si sincer nu stiam ca este recomandat in sarcina.Mie mi-a spus doar de DICARBOCALM si se pare ca nu prea are efect.Pupici multi lui bb
MADALUTA ,sa stii ca nasa mea este in 38 saptamini si ia Utrogestan + altele.Deci sincer nu stiu cum sa te sfatuiesc dar vroiam doar sa-ti spun ce stiu.pupici
dandusa 29 + si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa
ramsan spune:
Hai sa reiau anuntul...poate poate apar la apel mai multe burtici de Iasi bebeloase..nu?
ANUNT IMPORTANT PENTRU IESENCE!!!
Duminica la ora 10.30 dimineata avem intalnire de gradul zero la terasa FARAON (fost Cinema Copou)... Deci sunt asteptate toate burticoasele forumiste sa-i deplaseze frumusetile burtoase pana acolo... ca dupa suculetz mergem in parc si facem poze la Teiul lui Eminescu, ca sa fim si noi motzate ![]()
Ramona
29+
Rares
Ramona
dolores spune:
ramsan..dupa un pui de somn..m-am apucat de crema...deja e la racit..se pare ca s-a inchegat
..
dolores
26+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!