Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Dolores e shmecher tare aparatul asta... banuiesc ca te costa o mica avere, nu? Nu afecteaza in nici un fel bebeloiul?

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Miro, merci pt informatie, stii si pe ce program e emisiunea?

Marcelac nici noi nu avem planuri de nunta mai ales ca eu nu vreau sa fiu mireasa si sa arat ca ursul din padure,plus ca avem alete prioritati, oricum va anunt eu daca se intampla minunea peste noapte

Cuscra poate ne vedem si noi sapt. viitoare ce zici?Poate iti scot eu frica pana atunci ma specializez sa fac woodoo Sper ca nu te superi ca glumesc

Donia multumim pt informatii cu cat mai multe cu atat mai bine

Katrinel si noi tot tot in sapt 27 dar pana pe 12 sept nu o vad pe bebelina sper sa fie si a mea maricica

Dandusa eu am avut in primele luni arsuri si dr mi-a dat sa iau MALOX lichid incearca poate trece

Zina multe luni inainte, sanatsi amandoi sa fiti...si eu nu mai am rabdareabia astept sa vad bb sa il tin in brate sa vad cu cine seamana si de ce am fost in stare

Dolores daca fur mireasa la tine o aduc ca sa imi dai crema de zahar ars uite si Lizi e deacord

Ramsan, merci si sper sa rezit ca se anunta a fi o nunta frumoasa cu lume eleganta!

Cleo 27+ saptamani

Mergi la inceput

Gata am gasit... dat cautare pe google si gasit...
Asa cum banuiam, ne cam scobim prin buzunare nu? Dar cred ca ne poate fi de folos sa il simtim si mai aproape pe bebeloi.

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ramsan doar 1.850.000????!!!!
si asa zice..ca am copiat ce scrie la informatii, ca nu afecteaza..acum nu stiu ce sa zic...mi-ar placea dar nu cred ca as cumpara asa ceva.

cleo..haahhaah sper sa o termin pana diseara ca nici acum nu m-am apucat de ea...dar poti sa vii ca vad eu ce-i dau lui lizi gand la gand cu bucurie..chiar ieri in drum spre casa ma gandeam sa ne vedem saptamana viitoare..asa ramane...detaliile la telefon ok??

dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

Fetele eu ma duc la treaba ca trece timpul si nu se intampla nimic concret la capitolul dulciuri.. va pupez si mai vorbim...

Ramona

Mergi la inceput

Ok cuscra, ne vedem sapt. viitoare si sper sa fie mai racoare ca m-a topit caldura

Cleo 27+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ce fac burticile? harnicute tare

Ramsan -eu sunt prezenta la apel maine si sper sa mai vina si alte burtici
Unde ti-ai facut tu analizele? Eu le-am facut la Medical Test si le-am facut gratuit
Ai facut crema de zahar ars? Si eu mi-am luat oua lapte dar inca nu m-ama apucat sa o fac

Dolores -foarte interesant aparatul de ascultat sunetele

Cleomoni -distractie placuta si sa te intorci cu

pupici pe burtici

bamboletta 28+ bebelina Antonia
"poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

asiza - am priceput cum e cu "scoica" - si eu primesc, de asta nu am pus-o pe lista de cumparaturi. Si insist sa va iau cu mashina pentru ca si eu tot din Manastur urc... nu va fie frica, conduc de 12 ani... si o sa fiu extra-atenta cu 3 gravidutze in mashina!

si nu mai fac mazarea ca a fost mama in vizita si ne-a adus snižele de vita in sos de zarzavat ... asha ca mazarea ramane pe luni... ciorba e gata!

ramsan - sunt sigura ca o sa avetzi o minunatie de bb din asha o combinatie. Si eu sper sa ia ochii lu tat'su ca sunt verzi cu tot felul de reflexe si nuante, dupa lumina si starile lui...

ramsan - pentru chef de munca as zice sa inchizi netu... dar ne-ar fi dor de tine si apoi, saptamana e facuta pentru munca si week-end-ul pentru odihna (sa imi trimiti mesajul asta inapoi cand mai zic ca am stat j de ore la birou sambata si duminica)

marcela 25+

Mergi la inceput

Merci Bamboleta, sper sa rezist ca uite e 5 si eu tot la firma sunt!

Va puic pe toate si nu mai vorbiti atata de mancare si bunatati ca eu nu am mancat de ieri la 5 si stii cum e cand iti e foame, nu?

Cleo 27+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

danita - eu nu ash fi asha de radicala cu mangaiatul. Stiu ca cel circular provoaca contractii si sunt si eu atenta sa nu fac asha. Dar sa te prinzi de burtica cand te ridici, sau sa il mangai pe bb din cand in cand cred ca e linishtitor atat pt bb cat mai ales pt mama. Asha ca eu o fac atunci cand simt nevoia.

cleo - distractie frumoasa si pofta buna (sper ca la nunta itzi faci timp sa shi maninci...)

dolores - fugi odata la bucatarie si vino peste 5 minute sa ne spui ca ai pus crema aia la cuptor, sa te tinem de poveshti o juma de ora pana va fi gata. Ca de nu ma urc in mashina shi indata itzi bat la usha sa o fac eu, ca asha nu se mai poate, sa tzii copilul ala cu pofta in gat...

marcela 25+

Mergi la inceput