Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 10
silvi_2005 spune:
Giova scumpi, imi pare rau ca ai avut asa probleme, imediat dupa nunta.Sunt unele persoane care nu se schimba niciodata.F bine ai procedat ca i-ai spus, frumos ce aveai de-i spus. Claudiu e intre ciocan si nicovala sarcul.Evident trebuie sa tina cu familia lui, adica tu si Marcolino cel scumpic, e firesc sa nu permita sa te sicaneze mama lui sau sa te jigneasca. Eu iti spun parerea mea si te rog sa nu te superi pe mine daca tu vei considera ca n-am draptate, repet, e parerea mea. Trebuie sa-l intelegi si pe el daca sovaie, e mama lui si chiar daca e rea cu el sau nu a fost asa cum credem noi ca trebuia sa fie, pentru el ramane ceva deosebit si foarte greu ii poate riposta, e ceva firesc. In locul tau i-as explica frumos ca nu exista compatibilitate intre tine si ea si ca preferi sa pui distanta...dar ca el poate sa aiba relatia pe care o vrea cu mama lui si ca nu trebuie sa-si scimbe sentimentele fata de ea.Fara certuri si fara presiuni vei realiza mult mai mult. Si eu am avut unele probleme, in trecut, Jean era tentat de cate ori ziceam eu ca m-a enervat ceva sa tranfere si asupra lui senzatia asta, dar eu nu am fost deacord niciodata. Nu l-am lasat sa se implice in tensiunile mele cu mama lui, el a avut relatia lui si eu daca m-a necajit ceva...am luat distanta, finut. Bucurati-va de "luna de miere" si de noua familie"oficiala" uita ce s-a intamplat, bine ca nu trebuie sa va vedeti prea des
. Scuze ca m-am intins asa, te sarut si-ti doresc tot binele din lume.
pentru tine si o mare ![]()

poze
silvi_2005 spune:
Felicitari pentru dintisor, sa nu uit, ca si asta e un eveniment important !!!
Vrem poze, abia astept sa te vad mireasa...
poze
silvi_2005 spune:
Giova, nu ma pot abtine, am deschis contul lui Marco gandindu-ma ca ai pus ceva poze si l-am vazut in pozele pe scaunul directorial, sunt bestiale, mai ales cea cu tigara.....Aveti o imaginatie excelenta in a-i face poze si Marcolino e un fotomodel perfec.Superbeeeeeeeeeee pozele, pupici
poze
anasebe spune:
Off, Tibi are gingia de sus superinflamata si a inceput deja sa faca kk mai des si mai moale. Sper sa nu mai dureze mult pana ii ies si astia.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
Giova spune:
Fetelor voi incercati sa ma calmati, dar daca ati fi fost acolo nu stiu daca mai era asa. Pai sa vedeti cum urla la mama si-i zicea ca ea imi baga tot felul de povesti in cap, iar Clau care statea si nu zicea nimic. Mama saraca...acum am vb. cu ea...plange de atunci, va dati seama ca nu-i convine situatia asta. Si mie si ei ne este ciuda pe Clau, care nu a zis nimic, mai fetelor nici atunci. In ultimul ceas sa fi zis ce avea pe suflet, dar nimic.
Silvi pozele nu sunt in yahoo. le-am pus in alt program unde se vad mai mari. dar am putine. imediat vine si soar-mea la net si mai imi trimite, astept sa se trezeasca si prietenul din Franta sa le trimita si el.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
toanca spune:
Giova......nu le mai pune pe toate la suflet.
Nici eu nu mai inteleg cu soacra....suntem ca soarecele cu pisica.
Din cand in cand ii mai scot si eu ochii lui Victor din cauza lu' masa dar pe urma stau si ma gandesc ca el saracu' n-are nici o vina.
Asa ca Victor imi stie foarte bine parerea despre masa si ma lasa in pace.
A.....si noua ne aduce mancare dar eu o dau de pomana asa cum o primesc.....sau O ARUNC.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
silvi_2005 spune:
Anasebe, iti tinem pumnii, lui Alain tare incet ii ies dintisorii. Noroc ca nu e el marait, ca altfel am fi cu probleme tot timpul. Am aflat ca ajuta f mult sa-i faci masaj cu calgel, cat de mult masaj local, nu doar sa aplici gelul; ii trece senzatia de mancarime si iese si dintucu mai usor...![]()
poze
toanca spune:
Silvi si masajul cu Calgel il ajuta foarte mult, mai si jucariile alea care se baga in frigider.
Cica alea fiind reci le amorteste dintisorii.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
silvi_2005 spune:
offfffffff Giova, incearca sa nu te mai gandesti la asta.Acum trebuie sa fie luna de miere, e cam dusa soacra ta daca face faze de astea, eu ma gandeam ca e mai civilizata . Probabil ca si Caludiu e socat sau nu are curajul sa-i spuna ceva, cum ti-a justificat tacerea lui?
poze
silvi_2005 spune:
Toanca, eu orice jucarii i-am dat sa rontaie, de-a naibii nu-i trebuiau.Rontaia paturica, mana, jucarii de plus, etc...Eu personal n-am avut succes cu inelele de dentitie sau jucariile speciale, nici chiar daca erau reci.
Am uitat sa va spun, mar ras + branzica de vaci...alt esec pe ziua de azi.Eu nu inteleg, cum se poate sa nu-i placa chiar nimic, doar laptele? Nu cred ca mai e cineva in secta noastra asa de mofturos!!! 
poze