Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Multumesc!
Eh, noi am trecut de faza mestecatului.

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata si de la noi!

Ali De ce nu m-ai tras de maneca daca ai vazut ca nu ti-am raspuns la intrebarea cu branza? Acum am vazut-o. Sincer fii-miu nu se omoara dupa branza, iaurt si altele. Dar i le dau in combinatie cu legume sau ftructe si atunci sunt bune. Branza nu ii mai fac, ii cumpar.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Anasebe pai am crezut ca ai plecat la culcarica. Branzica cumparata de la piata sau din magazin? Iaurt il dai cel cxare e cel mai slab ? la frumuselul Tiberica.
Ursulino

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ali, Alain cand era mai mic dormea la ora 9 seara, acum adoarme pe la 9,30 chiar 10 cateodata si se trezeste pe la 8...azi mai repede.
Mie mi-a picat netul, nu stiu ce a vut, de aceea am disparut asa subit.
Ursulino, simpatica foc Raisa sa-si traga ea limba, Alain doar ploscaie, cand e preocupat de ceva.
Fetelor, azi fiul meu a tot zis ma-ma, ma-ma. Si nu aiurea ci cand l-am pus in patut si am plecat de langa el, inca nu stiu daca zice mama si asociaza asta cu mine, oricum m-am cam emotionatdaca sunt pe faza il filmez si pun filmuletul.
Anasebe,

poze

Mergi la inceput

Ali Branza de vaci de la magazin si iaurt ii iau mai gras.

Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!!
Mama dar mult ati scris, nu stiu cand voi recupera tot.
In 22 aug.- marti ne-a iesit al 2-lea dintisor!!!
Acum e pe vine caninul de sus. Ieri asa a plans, azi-noapte la fel. mi-e mila de el saracul.

ieri am fost toti 3 prin oras, nu am avut timp de forum, acum pun poze, va trimit linkul. Dasr nu sunt cele facute de fotograf caci abia azi mergem sa le luam, si pasna le scanez....
Sper sa reusesc sa scriu povestea nuntii.

Fetelor, eu marti am vrut sa divortez. Pt. mine fam. lui nu mai exista, gata. Iar Clau, daca nu se gandeste la noua lui fam....se va produce inevitabilul. Mi-a ajuns destul, iar acum ca le-am zis lor pe fata, tot ei au bagat, ca sunt prea rece, ca sunt anti-sociala, ca nu il las pe bb mai mult cu ele.
Cand i-am zis lui soacra ca ma doare ca nu i-a luat nimic, mi-a zis ca nici nu ii va lua, caci oricum nu-mi va place. I-am zis sa-i dea bani lui Clau sa-i cumpere. Nu...ca ea ii va lua aur, in ciuda, mi-a si spus, si ca il va purta cand va fii mare. I-am spus sa nu se astepte sa mai fie aurul pana atunci, ca-l dau la schimb.
Si multe alte faze...cand i-am spus ca nu i-a luat propriului copil in timpul facultatii o haina, a zis ca ea nu arunca cu banii pe fereastra. Ce mama poate fi asta!!!
Ma doare ca nici atunci Clau nu i-a spus in fata ce l-a durut.
I-am sups sa nu ne mai puna mancare ca nu o mananca si o aruncam, si m-am saturat sa-mi poarte povesti ca nu fac de mancare si stau la calculator.
Ce-a inteles? Nimic: cand am plecat ne-a bagat friptura, pe care daca nu o scotea Clau, nu ma mai intorceam cu el la Tm.
Cocluzia: e nebuna fetelor!! Aude numai ce-i convine si face tot in ciuda.
caci m-am intins ca o pata de ulei, dar trebuia sa-mi zic si eu supararea la cineva.

va.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

anasebe mersi.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Off mai Gio. Cum sa divortezi?! Da-o dracu de nebuna! Pai din cauza ei sa te certi cu Clau?! Gata, acum ati terminat si cu nunta, nu mai aveti de ce sa o bagati in seama prea mult. Evit-o cat de mult poti si gata. Si nu-ti mai strica tu casnicia din cauza ei.
Felicitari si pt. al doilea dintisor. Acum hai, povesteste-ne de nunta!

Ana&Tiberiu
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Giova offff...soacrele astea... lasa ca acum sunteti acasa si nu tre neaparat sa o vizitezi. pe soacrele astea.
si nu te mai stresa degeaba ca tot nu o poti schimba, ca stiu eu de la a mea. Si eu care credeam ca numai a mea e asa ...dar vad ca mai sunt astfel de sioacre.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Felicitari pentru al doi-lea dintisor sa nu fie restul cu dureri.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput