Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
Silvi tocmai ca nu a zis nimic, nu si-a justificat nici cum tacerea. Si l-am rugat, acolo, de fata cu toti, si nimic.
Simt ca s-a rupt ceva intre noi, si el a zis la fel ieri. sa vedem acum daca se va schimba, daca nu... asta e...nu sunt nici prima nici ultima care se desparte.Mai bine acum decat mai tarziu.
Ce parinti ati mai vazut sa-i strice nunta? a urlat tat-su cand a intrat in sala, ca de ce l-a pus acolo? si s-a enervat si s-a dus in fundul salii, de unde nu s-a miscat. Ai mei si unchiul s-au ocupat de tot, matusa era baby-sitter la copil.Si uite ca nu i-a putut zice nimic. pai e normal asa ceva?
Ma-sa la fel, tot la masa cu neamurile ei.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
nicoleta raducu spune:
'neatza minunatele...
Noi ne-am facut plimbarea de dimineata...acuma am ras 50 de piure de fructe cu lingurtia..si restul de 150 in bibe cu lapte..asta e..e bine si asa...
Gio....da-o-n masa pe socrela...
....
Si a mea..e tot pe acolo...cind aud de soacre...i'm sick...

La mine Marius apropae ca nu exista..in timp ce sora-sa..e adorata..si aia nici liceul n-a fost in stare sa-l termine in regula..fara bani..etciar Marius a facut si super liceu,termint sef de promotie,apoi dreptul...ca a vrut el...si niciodata nu la-u facut sa simta ca sunt mindri de el...

Si acum...cind a aparut daria..care si seamana in zona lor...ma asteptam, sa se schimbe...nooooooo....
Ia-u luat de la nastere pina acum..o rochie de 100000 de pe tarabe si un costum de calitate...bleah...pe care nu i le-am dat niciodata....si asteptau sa le fac plecaciuni...
Cit despre mincare...si io o dau coanei Nela..femeia de serviciu...
Sa mai zic?????Destul...Io pe Marius nici nu-l mai supar...ca aia sunt...si ii luam ca atare..adica...vizite super rare...si e ok...
CONCLUZIA GIO...CLAU E SOTUL TAU,IUBITUL TAU...SI AIA DA-I IN PISICI!!!!
Fetele..fac supa de galuste lui dari..ia sariti si invatati-ma expertele!!!!!!!!

Giova spune:
Nici Marco nu rontaie jucariile de rontait. Orice altceva in afara de inele si altele speciale.
El e cu linguritele, coaja de paine, degetele, scutecele si altele.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
pregatiri de nunta
nicoleta raducu spune:
Gio..cheam-o pe mami a ta sa seta cu Marco..si evadati doar voi doi..macar 2 zile!!!!!!!
Giova spune:
Bai Nico vrei sa mi se scoale iar neamul in cap, ca doar pe ai mei ii invit la mine? Si ca iar vine mama si-mi umple capul cu tampenii?
poze nunta
sunt doar cateva, naspa, dar asta e.macar o imagine sa va faceti.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
pregatiri de nunta
monica70 spune:
Buna dimineatza si de la mine la ora asta 
De lene, nici pe Dc n-am scris,desi sunt la zi cu lectura...
Am intrat s-o trag de urechi pe GIOVA! 
Are dreptate NICO,cheam-o pe mama ta sa stea cu Marco si fugi un pic cu Clau! CE-TI PASA TIE CE COMENTEAZA SOCRELA SI NEAMURILE???
IGNORE
Si Clau saracu' ce voiai sa zica??? Pai tie ti-ar place peste 20 de ani sa vina Marco si sa-ti zica vreo doua??? Ca oricat ai fi de socrela perfecta pentru o Diana (de Moni) ,Daria (de Nico) sau ANA (de BEE)
etc. o sa fi o babornitza depasitaaaaa 
Pai nu???
Ia impacati-va frumos,ca trece.
Am vazut si pozele,al atat perfectiune era normal sa fie si ceva scandal,nu? Nici prea perfect nu e bine,mai ... e imposibil!!!
Vrei sa stii ca la nunta noastra,din partea lui Ghita au fost doar parintii (mama = vitrega) care au cotizat neglijabil (am aflat pe urma ca cu insistentele si scandalui lui socru-meu au dat si atat!!!).Si am mai primit ... o butelie de la unchiu-so si matusa-sa,alti babablaci
In rest, absolut toti au fost neamurile si prietenii din partea mea. Si ce am mai "mostenit" - lucrurile din casa - ale mamei bune a lui Ghita care a murit inainte cu vreun an si care n-a mai avut copii.
Mai bine sa nu te astepti la nimic din partea cealalata ... si sa te bucuri daca apare totusi ceva si din partea lor.
deci inca odata, IGNORE si fugiti undeva...nu te mai gandi la prostii ca vin cu 

dupa tine!!!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
nicoleta raducu spune:
GIOOOOOOOOOOOOO............SPLENDIDA!!!!!!!!!

Scuza-ma..dar daca Clau se ia dupa masa...e un prostovan!!!!
Sunt convinsa ca neam de neamul soacrei n-a visat asa nunta...cit te-ai agitat,stresat..si cu Mrco..si cu pregatiri..si in loc de multumire....Bleah...I hate this kind of people..stupid peoples...

silvi_2005 spune:
Giova sunt absolut superbe pozele, ai fost o mireasa de vis, ala a fost minunta, totul la superlativ.Imi pare rau ca s-au gasit tocmai ei sa faca scandal.Sa nu te aud ca vorbesti de despartire, sunteti abia la inceput de drum, sa nici nu te gandesti la asta.Buna idee are cuscra sa mergeti undeva, ce conteaza ce zic ai lui, ignora-i complet.Mergeti undeva doar voi doi,
poze
nicoleta raducu spune:
Gio..subscriu la Moni....

Bai..va iubiti...si aveti nevoie de un pic de intimitate...Hai..ia-l si dispareti!!!!!!!Macar 2 zile!!!!!!!!
nicoleta raducu spune:
Moni,Ana,Gio,Cuscraaaaa....reteta de supa de pui cu galuste!!!!!!!!!!!Pleaseeeeeeeeeeee