Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Ce bine ca esti si tu pe aici Lullabay, unde o fi Eloise? Baga la greu "bucurii" , sa ne faca pofta...

Sandra 33+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by eloise
Alessia, ce emotionant... a presimtit ea ceva... ma simt vinovata ca eu o tot necajeam ca e pe locul II in topul stresatelor... si ea mititica avea premonitii atat de precise!

Mdaaa...si da si nu..cu vinovatia...insa asta mie imi adevereste inca o data zicala "ai grija ce-ti doresti sa nu cumva sa ti se indeplineasca" . Si eu o mai necajeam ..dar cred ca uneori i-au prins bine toate astea ca mai iesea si ea din starea de stres.

Alessia ...sa te intorci cu bine acasica, cu puiul tau in brate si sa ne povestesti cum ai reusit-o asa repede . Erai abia la pozitia 62.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Inni, exact la asta ma uitam si eu acum. Alessia avea DPN pe 25sep?! Cate sapt avea acum? 34-35? WOW....

Sandra 33+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pe mine m-au apucat niste dureri de sale. Nu-mi dau seama daca sunt de la rinichi sau nu.

Maine merg la doctor la control. Sa vad ce-mi zice.

Lullabay...poate nasc pana aflu de la tine restul metodelor Lamaze
Desi nu cred spre deosebire de alessia care credea ca naste de pe la 21 sapt ...presimtirea mea e ca nasc dupa termen.

Ma duc sa ma intind putin in pat sa vad daca inceteaza durerile.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by inni

Pe mine m-au apucat niste dureri de sale. Nu-mi dau seama daca sunt de la rinichi sau nu.

Maine merg la doctor la control. Sa vad ce-mi zice.

[b]Poze

Inni 38+ cu ....

Inni, vezi ca durerile de sale pot fi si inceputul travaliului. La prietena mea asa a inceput si pe toata durata travaliului a avut contractii in spate, in fata nu a avut deloc, cica la unele se intampla asta, nu stiu cum sunt.

Alina (37+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Am gasit, abia facuse 35sapt Alessia...De ce ma preocupa? De azi ma declar si eu intrata in clubul stresatelor , si tot mai mult cred ca bebita mea vrea sa iasa mai repede. De ce spun asta? Exact presimtirea de care vb zilele astea, plus ca e asa de activa ca am impresia ca vrea sa iasa prin buricul meu . Offff, la asta se mai adauga si mirarea dr. la eco de 32w4d cum ca ar tine capul oblic (sau asa ceva). M-a intrebat daca pierd lichid, sa fiu atenta la firicele de sange...EU CE SA MAI INTELEG? Dureri de spate, dureri jos, contractii mult mai dese mai ales seara si un pic dureroase, plus presimtirea mea...Bine ca e grasunica, ar trebui sa aiba acum vreo 2.400...Parca ma vad si eu peste vreo 2sapt cu mandra in brate...

Sandra 33+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Eli, tu ce mai faci? Esti bine?

Sandra 33+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Vad ca am ramas singura si atunci imi spun noapte buna

Sandra 33+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Dragele mele mamici

Am citit postarile lui Naty si se pare ca este o mamica in pragul disperarii dar pentru nimic in lume nu o va spune cu voce tare.

Naty are nevoie de ajutorul nostru, fetele care sunteti din acelasi oras cu ea,puteti sa o ajutati sa deschida un cont in valuta ?
Va rog din suflet,eu sunt dispusa sa-i platesc spitalizarea si patutul dar imi este teama sa trimit bani in plic pana in romania tocmai de aici.

Haideti fetelor sa o ajutam cu ce putem fiecare,si un pampers sau o crema pentru sani sunt bine venite!
Va pupic pe toate

+36SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Daca deschide cont in valuta (Naty) as putea si eu sa transfer niste banuti ptr pitica. Oricum sa-mi spuneti si mie datele ei ca va pleca mama inapoi in oct si macar atunci sa-i trimit ceva.

Durerile de spate pot fi travaliu. cam in 1/4 din cazuri copilul este pozitionat cu spatele la spatele mamei si atunci apar durerile de sale. Daca sunteti in situatia asta, am inteles ca cea mai buna pozitie de "supravietuire" pe perioada travaliului este "in 4 labe" (f plastic descri, nu?).

Catalina, 37+

Mergi la inceput