Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
Nokia spune:
quote:
Originally posted by adinazot
ALESSIA,tin pumnii,sa veniti acasa sanatosi!!!
Fetelor,am o intrebare,de un timp simt batai ritmice jos aproape de col,f jos,ma ingrijoreaza sa nu afecteze cumva colul(care la mine e cu probleme,scurt si nu bine inchis),se poate sa sughite bb???
Adina 27+Alessia
Adina DA, bb sughite, ai descris perfect "fenomenul", nota 10 de la mine
giuliella spune:
Hello burticoase!
Nicol felicitari ptr bebe si refacere grabnica. Sa va traiasca.
Multa bafta celor care trebuie sa nasca in zilele astea. Cred ca azi o avem pe Alexxia si Credo...dupa cum imi amintesc..care isi tin bebeii in brate.
Sa va dau si eu vesti despre juniorul meu. Are 2600 kg si am aflat si cauza durerilor acute dintre picioare. Nu s-a intors si ma loveste cu piciorusele.
Katia...ma gandeam ca e la fel ca la tine...cu durerile astea..dar mie mi-a spus ca e din cauza bebelului care ma loveste. Se pare ca nu prea mai are cum sa se intoarca asa ca ma pregatesc de cezariana. Asa ca undeva in prima sapt din sept o sa fiu si eu mai bogata..cu un pui mic.
Va pupacesc si sa auzim numai de bine.
CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin 35+)
pufymic spune:
Multumesc fetelor pentru gandurile bune adresate lui Alesio!Sunteti scumpe!
Ileana din pacate n-am asa ceva in casa...asa ca i-am dat Smecta si Panadol baby pentru febra....sper sa fie bine pana dimineata...oricum il mai verificam peste noapte...
Lullabay si eu pe mami am "mostenit-o" cu mania camarii mereu pline...si ea punea de toate vara de vara de-ti era mai mare dragul sa intri in camara....
Si lasa nu ma invidia pe mine ca sunt alte fete mai demne de invidiat la cate fac....
Giuliella sanatos sa fie bb, nu mai conteaza cum sta! Lasa ca treci si peste cezariana...Mai e putin....
Ma duc si eu in pat ca pic de somn...Noapte buna tuturor!
Pupici!
Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
naty_blondy spune:
heyyyyyy mamicilor va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine!!!!nici nu mi venea sa cred ochilor cand am vazut cate mamici vor sa fie alaturi de mine si de Antonia... nici nu stiti cata bucurie mi ati facut si cat de optimista sunt acum,cand am vazut ca nu sunt singura...eu intr adevar am incercat sa mai postez la voi aici,dar erati atat de fericite si entuziasmate,incat probabil nu m ati observat...eu v am citit mai mereu,dar in saptamana asta chiar am fost ocupata cu echografii,doctori,medicul de familie,si inca mai am de facut urocultura aceea sa vad sigur ce se intampla cu rinichii mei...
MII DE MULTUMIRI INCA O DATA PTR.BUNATATEA VOASTRA SI MULTA SANATATE!!
eu postez mai mult despre mine la IN UNUL SAU IN DOI MERGEM MAI DEPARTE, la AJUTATI MA DACA PUTETI..si de aceea nu prea am mai scris aici...acolo mi am inceput povestea inca de pe cand am aflat ca sunt insarcinata,si am crezut de cuviinta sa o continui tot acolo...
eloise spune:
Am lipsit si eu pretz de cateva ore si uite, din nou evenimentele se precipita.
Alessia, ce emotionant... a presimtit ea ceva... ma simt vinovata ca eu o tot necajeam ca e pe locul II in topul stresatelor... si ea mititica avea premonitii atat de precise!
Alessia sper ca ai suportat foarte bine operatia si ca acum te simti bine, ca bebe e si el bine si veti reveni amandoi cat de curand acasa! si ne gandim la tine cu drag!
MamiLili dar tu ce mai faci? N-ai mai scris de foarte mult timp. De cateva zile ma gandesc la tine. Esti oare intr-o excursie din nou? Sper ca te simti bine si te distrezi de minune.
Pufymic pentru Alesio, sa-i treaca repede problemutzele cu burtica!
Eloise 32+ cu
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Mexxa si eu mi-am pastrat numele meu de familie la casatorie, asa ca stiu mai bine cum stau lucrurile. N-am inteles prea bine, tu acum astepti o decizie de la Bucuresi care sa iti permita sa iei si tu numele sotului? Pai de ce nu l-ai luat din prima? Oricum, cu numele de fam al lui bebe sunt urmatoarele optiuni: parintii se pun de acord sa ii dea copilului fie numele mamei, fie al tatalui, fie cele doua nume de familie reunite.
ex: 1.Popescu Ionutz; 2. Georgescu Ionutz 3. Popescu-Georgescu Ionutz. Stiu ca asa e legislatia de la o prietena de-a mea care e avocat. Deci e ok daca tu vrei sa ia numai numele tatalui, se poate si asa fara probl, nu trebuie sa le ia pe amandoua
Eloise 32+ cu
EU
Virsta bebe
microbu spune:
Buna seara!
WOOOOWWWW, inca un bebe la noi....
Alessia nastere usoara si bebic sanatos. Te asteptam cu vesti.
Naty , eu zic sa ne trimiti un mail cu adresa ta/nr. tel pe mamicidesept_oct2006@yahoo.com si te vom ajuta cu mare drag, fiecare cu ce poate.
Inteleg ca ti-ai inceput povestea la alt subiect, dar dupa cum vezi inca esti pe lista noastra. Noi iti suntem aproape oricand, mai bucura-ne cu vesti despre tine te rog.
Sandra 33+ burtik + poze
inca un pic
microbu spune:
Eloise, vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu orele astea...iar "bufnitam" ? pana ma lasa balta netul, iar
Sandra 33+ burtik + poze
inca un pic
lullabay spune:
Si eu si eu sunt pe aici!!!
Naty eu zic sa intri ori de cate ori poti si aici la noi...ca doar esti de a noastra!!!
37+