Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Apropo de completarea listei. Am trimis un e-mail cu cateva date dar nu sunt completate in lista.

Dna Puf, poate ma ajuti tu.

-bebe boy (nu stiu nume inca si nici de unde sa pun caruciorul albastru).
-Data nasterii mele: 14.11.73

Catalina, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

quote:
Originally posted by ramomar

nokia noi iti multumim ca ne-ai informat si pe noi despre un suflet care chiar are nevoie de ajutor! Sper ca Naty sa ne citeasca si sa ne trimita cuiva un PM cu adresa ei. Si eu sunt de parere ca cel mai de folos i-ar fi banutii.

pupicei

35

mai avem un pic...

Ramomar ma bucur ca mesajul meu a avut ecou, si ca Naty a raspuns si aici.
Microbu exact la asta ma gandisem si eu, sa ne trimita adresa pe mail-ul comun

Ionica si Cata, fff frumos din partea voastra ca vreti sa va implicati, sper sa gasim o solutie ptr deschiderea unui cont in valuta.
Fetelor, scuzati-mi ignoranta, avem vreo burticuta din Galati printre noi?

Daca nu, am eu o cunostinta in Galati (de fapt, acum locuieste in Bucuresti, dar inca are parintii acolo, pe care ii viziteaza regulat). Inca nu promit nimic, dar incerc sa vb cu persoana in cauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Tocmai ce ma laudam ca dorm si la pranz si noaptea Am niste insomnii, o stare de voma si niste senzatii de sufocare, de imi vine sa ma iau la palme

Dar sunt tare fericita ca mai vine un bb Nici nu mi-am imaginat ca poate fi atat de emotionant sa astepti al 3-lea bb. Hai, la primul se intelege

M-am hotarat si la nume: Dorothea, poate o sa mai aleg un prenume, dar asta ramane sigur
Inni sau Pufy daca aveti timp, puteti trece si la mine numele

Pufy sanatate puiului tau, sper deja ca e mai bine. si al meu s-a vaiat de burtica azi, dar sper ca nu-i nimic grav. Felicitari si multumiri in acelasi timp ptr listuta de bb-lasi, ma tin de vreo 2 zile sa iti spun, dar n-am reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Ce faci Nokia bufnitezi?

La mine este deabia ora cinei iar sotul nu a venit!
am bagat ceva ciocolata "côte d'Or" Gianduja doar pentru cunoscatori, ca ma-ti omorat cu bucuria voastra, sotul imi ascunde ciocolata,hehehe am gasito intre DVD-uri

Azi am avut o zi foarte emotionata, pitica se misca de zori in toate formele, e asa de haioasa si conectata cu mine.

M-am certat si cu sotul,l-am sunat pe la 1pm sa-i urez pofta buna, bineanteles nu am avut timp sa-i transmit mesajul ca am auzit in telefon " je suis en reunion"bey ma disperat cu reuniunile lui, in seara asta i-i fac teatru !

Nokia ,cum mai merge relatia ta cu partenerul tau? stiu ca a un moment dat era cam dificil,s-a schimbat ceva intre timp?
Ce fericita esti ca astepti al treilea copil,eu sunt deabia la primul si am deja 34ani,imi este frica sa nu fiu o mama prea batrana!
Deja am decis sa merg la dermatolog dupa sarcina sa-mi intind putin fata cu botoxam inceput sa fac rid de leoaica in frunte!

Mergi la inceput

Ionica, stai linistita ca nu esti singura la 3o si de ani la primul. Eu am aproape 33 si mai vreau sa fac unu'.

Prietena mea are 40+ si incearca ptr primul copil asa ca ...

Cat despre botox ... hmmm, eu m-am gandit mai degraba la o lipoaspiratie sa-mi dau jos suncile depuse dar nu ma lasa sotul ca vazut el un reportaj de groaza despre lipo nereusite.

Sunt si eu pe aici la mine a abia ora pranzului.

Catalina, 37+

Mergi la inceput

Mai fetelor,yo i-l omor pe sot in seara asta,este ora 8:20pm si omul nu a venit la cina,eu am mai bagat o tableta de ciocolata ,m-am umfat in falci de zici ca sunt castorul ala care face reclama la pasta de dinti, nu mai retin care!

am tras si o portie de plans si habar nu am de ce,sa fie oare tot de la ciocolata?
Eu cand stau a casa inebunesc!

In alta ordine de idei,mi-au iesit hemoroizii la exterior,nu stiu cine zicea ca i-a inflorit fundul,si la mine se vede la fel,zici ca am o margareta in fund !
Norocul meu ca nu sunt durerosi,doar enervant cand merg la toaleta,e o senzatie ciudata ,parca-mi ies matele afara
Probabil ca pitica mea impinge la greu pe intestinul meu gros,dar am devenit asa de nesimtita in ultima vreme ca nu mai simt nimic!

Azi am aflat ca reparatia masinii mele v-a dura doua saptamani,eu inebunesc daca stau acasa pana nasc,sotul meu pleca inainte in delegatii si aveam masina lui,acum sunt in pom,aici daca nu ai masina esti un om pierdut ,fetele din state ma inteleg!!

Hai mai fetelor ,chiar nici una in noaptea asta pe aici cu insomnii??

Revin si va spun daca mi-am omorat sotul!

+36SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cata14

Ionica, stai linistita ca nu esti singura la 3o si de ani la primul. Eu am aproape 33 si mai vreau sa fac unu'.

Prietena mea are 40+ si incearca ptr primul copil asa ca ...

Cat despre botox ... hmmm, eu m-am gandit mai degraba la o lipoaspiratie sa-mi dau jos suncile depuse dar nu ma lasa sotul ca vazut el un reportaj de groaza despre lipo nereusite.

Sunt si eu pe aici la mine a abia ora pranzului.

Catalina, 37+

Catalina ,imi place asa de tare prenumele tau,este o doua obtiune la pitica mea care se numeste deocamdata doar Sophia
Sophia-Catalina suna bine?

Eu cu lipoaspiratie zau imi este frica,dar ma bate si pe mine gandul dupa ce am facut macar trei copchii ca sa aiba doctorul ce sa sustraga,ca doar platesc,macar sa fie trei in una!!lol

Sotul meu cred ca ar lesina dace se uita pe discovery la vreo emisiune cu bisturiuri ,este ditamai lunganu de aproape doi metri/
Am povestit cum a lesinat la veterinar ,cand mi-au operat cainele,i-l tineam cand pe caine cand pe el,la un moment dat i-am dat drumu si s-a intins pe jos ca o carpa!

Barbatii sunt mult mai slabi decat noi femeile!

Mergi la inceput

Eu am fost la lunch asa ca am lipsit din peisaj.

Si la noi e la fel de nasol fara masina desi mie mi s-a spus ca sunt nebuna daca mai conduc cu 2 saptamani inainte de due date.

Azi e ultima zi de servici si mai stau cu colegii la barfe, o sa-mi lipseasca dar deja obosesc cam tare si n-am chef sa ma mai trezesc dimineata.

Si la mine va fi nasol fara masina ptr ca nu mai avem decat una (am dat-o pe cealalta acum 2 luni ptr ca era cam veche) si deocamdata nu ne da buzunarul sa mai luam inca una. Deci stau f cumintica ... cred ca o sa mai vin pe la servici daca nu nasc saptamana viitoare. oricum au fost f draguti sefii mei si mi-au facut un farwell lunch f fain, am primit un buchet urias de flori si un voucher de cadou de cateva sute de chescherei.

Ionica, la voi se vb franceza?
Am auzit ca-i f faina Cota Rica (am o prietena care a fost), spune-mi e cald tot timpul anului? Poate ne oprim in vacanta viitoare pe acolo ca si-asa trebuie sa mergem prin state la niste prieteni.

Catalina, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

Am ales sa va scriu cele ce urmeaza pe nick-ul comun pt. ca doresc sa faceti abstractie de persoana in cauza, care scrie, si sa fiti obiective asupra subiectului. ( am scris toate astea dupa ce am citit absolut tot ce a postat Naty- ambele capitole ale subiectului ei). Asa ca va rog sa-mi judecati randurile dupa ce veti face si voi la fel.
Vi se pare atata de compatimit aceasta Naty ?
Mie nu.
Este singura vinovata de ceea ce i se intampla.
In primul rand ca nu a pus-o nimeni sa stea 6 ani...REPET...SASE ANI..langa un barbat care sa o trimita la chiuretaje de fiecare data si care sa nu oficializeze relatia dintre ei din cauza parintilor. Daca ar fi iubit-o asa cum ea pretinde, ar fi trecut si peste mama strabunicilor parintilor lui si a verilor si nepotilor de dupa mamaie si tataie.
In al 2-lea rand nu a pus-o nimeni sa stea la mana barbatului de langa ea si sa nu-si faca un rost al ei, sa fie pe un salariu, astfel incat sa nu depinda de nimeni. A preferat sa ramana in umbra lui pt. ca s-a complacut in aceasta situatie.
In al 3-lea rand il boscorodeste pe respectivul pt. ca a depins si depinde in continuare de parintii lui. Ea ce a facut in tot acest timp ? Oare nu acelasi lucru ? Nu tot din majoritatea banilor proveniti de la ai lui au mancat si au baut ????? A stat in casa lui. Cu lucrurile lui (in mare parte) si cu altele (cuptor cu microunde, canapea cu 2 fotolii, televizor, combina frigorifica) - date de mama ei....si atunci ei doi...ea... ce au facut cu banii care au fost in plus ???
Acum s-a hotarat sa pastreze copilul. Foarte frumos si de admirat. Dar incep sa ma indoiesc daca din dragoste pt. copil si dorinta de a-l avea a facut toate astea sau din placerea de a fi luata de sotie sau de a-l schimba in bine pe «olandezul zburator».
Din cate mi-am dat seama vazand ca nici in al 12-lea ceas nu i-a reusit planul, a intrat in panica si simte ca nu mai ajunge la liman.
Pai cred si eu, cu milogeala nu ajungi nicaieri si daca incepi sa fii sclava ei, niciodata in viata nu vei realiza nimic pt. ca nu vei fii in stare. A stat atata si s-a umilit in fata unui mascul si daca a vz ca nu a avut sorti de izbanda...a intrat pe net. Si a gasit slava domnului o gramada de femei care i-au tinut si ii tin in continuare moralul acolo sus unde vrea ea. Cele care au luat-o un pic la bani marunti au primit raspunsuri rautacioase din partea ei.

In nici una din postarile ei nu am intalnit ceva de genul «abia astept sa nasc; am sa stau cu bb 3 luni, apoi imi caut de lucru, vad eu cum ma descurc, am sa fac cu mama cu schimbul ca sa stam cu copilasul dar trebuie sa o scot la capat». Nuuuuu. Ea se vaita fara incetare ca ce bine i-ar fi prins cei 8 mil de la stat timp de 2 ani. Fata draga, te duci frumusel si muncesti la cateva luni dupa ce ai nascut si castigi bani. Nici eu daca nu munceam nu aveam.
Sunt multe femei care muncesc, nu e o rusine, rusine e daca stai ca placinta si astepti pomana din partea altora. Daca tot planuise dinainte sa aiba copil si stia in adancul sufletului ei cam cum va reactiona barba-su (ma rog prietenu’) si banuia ca sunt sanse sa nu ramana impreuna de ce nu s-a interesat cum e cu CIC, cu cartea de munca, cu darile catre stat !!!???. Mi se pare de o indolenta crasa.
Si faptul ca va primi de la voi unele si altele nu o va scoate din starea asta de lenevie. Ba mai mult. O va amplifica. Pt. ca nevoile unui copil cresc cu varsta. Peste 1-2 ani va avea nevoie de altceva si altceva si atunci vor urma alte si alte perioade de vaicareala si cersit. Pt. ca mie asta mi se pare. O vaicareala continua. A zis ca asteapta de la forumiste intelegere. A avut parte de toata intelegerea de care a dispus fiecare care i-a raspuns. Dar ea a ramas aceeasi. Se vaita intruna si nu face nimic.

Nu lucreaza. De ce ma rog nu lucrezi ? Ai avut probleme cu sarcina. Din cate povestesti, nu. Sunt mamici care muncesc pana in luna a 9-a. Stiai ?. Si majoritatea o fac de nevoie nu ca se bucura extraordinar sa-si plimbe burta prin tramvai. Fara carte de munca te angajeaza o gramada, poti sa fii tu in luna a 16-a de sarcina. Daca poti sa muncesti, ei te vor. Dar e mult mai placut sa stai. Recunosc.

Spunea ca nu a cumparat nimic pt. copil.
Adica vreti sa-mi spuneti ca nu a fost in stare sa-i cumpere macar un maieut sau o pereche de botosei sau o caciulita ? Mi-e greu sa cred..
A intrat la noi pe forum pt. 2 zile nu de altceva ci tot ca sa se vaite. Ne-a parasit repede pt. ca ecoul ei nu a avut efectul scontat . Acum vad ca zice ca nu am bagat-o in seama ca eram prea entuziasmate. Din cate imi amintesc i-au raspuns vreo 3-4 fete. Bineinteles toate au compatimit-o. Dar ea nu asta vroia. Se saturase intre timp de dincolo de atatea compasiuni. Vroia o realizare concreta, materiala. Desi a aruncat momeala in final. Ca ce bine de noi ca am cumparat de toate pt. bebici si ca ii pare rau ca ea nu are posibilitatea.
De ce nu are posibilitatea ?
Dintre toate acareturile pe care le-ai primit de la mama ta vinde iubirea mea ceva. Poti trai si fara cuptor cu microunde poti sta si fara televizor (ca daca te muti la mama ta ai si acolo televizor) si cumpara copilului ce-i trebuie.
Ziceai ca vrei masina de spalat ?
Decat sa-ti ingropi mama in rate (ca asa ai spus, ca poate o vei pune pe mama ta sa faca niste rate) pune mana si spala rufele ca si tu tot asa ai fost crescuta cu rufe spalate la lighean sau in chiuveta. O sa-ti cumperi cand vei avea posibilitatea. Nu te mai plange.
Poate vrea si masina mica.
Mai fetelor de ce nu va mobilizati sa-i faceti zestre ca lumea fetei !!!

Intr-o postare a zis ceva ce m-a oripilat la maxim « el nu-mi cumpara nici o pereche de chiloti, tot mama mi-i cumpara si pe aia ». Scuzati-ma oameni buni...dar in ce hal trebuie sa ajungi sa-ti mai cumpere maica-ta CHILOTI la 28 de ani. Ba mai mult decat atat - sa ai pretentia sa ti-i cumpere barbatul.

Mare ti-e gradina Doamne !

Sunt la noi pe forum fete care sunt la fel de necajite ca ea sau poate si mai rau, dar cu mai mult bun simt, care nu se complac in a se milogi de unii si de altii. Isi vad linistite de viata, se gandesc cum sa faca mai departe si GATA.
Sa pice din cer e foarte frumos.
Cui nu i-ar placea.
Si sunt si mamici singure, parasite de barbati, acum gravide. La ele s-a gandit cineva ? Nu indeajuns pt. ca nu s-au vaitat atat de mult.
La Pufy s-a gandit cineva ?
Ca va avea 2 copii si inca sta cu chirie ??!!! Si muncesc amandoi de le sar ochii din cap ? (ea acasa cu Alessio si sotul ei la serviciu de dim pana seara)
Nu s-a gandit nimeni decat strict in ziua cand a spus aceste lucruri, pt. ca iarasi, nu i-a stat in fire sa se vaicareasca si nu a fost pistoneala caracteristica lui Naty ca sa vi se intipareasca in cap , sa visati si noaptea problema.
De bine de rau Naty are o locuinta sigura deasupra capului, fata asta (Pufy) sta cu sabia deasupra si asteapta ANL-ul sa le dea si lor un acoperis, doar al lor pt. ca alta posibilitate nu au.
Decat sa-i dau ceva lui Naty mai bine i-as da lui Pufy sau Ralucai. Sincer va spun.
Si saraca tot ea s-a oferit printre primele sa dea ajutor.
BB_ralucutza a ramas fara serviciu exact inainte de sarcina (daca-mi aduc eu bine aminte). De multe ori s-a plans si ea ca nu se ajunge cu banii. Stiu cand zicea ca o sa mai cumuleze din vizitele la doctor tot din cauza banilor.Atunci de ce nu a sarit nimeni sa o ajute ?
Imi cer scuze totodata restului fetelor care probabil au o situatie la fel de grea, dar nu am retinut daca ati facut publica povestea voastra.
Luati exemplu de la N si veti avea castig de cauza.
Vaicariti-va si aoliti-va mereu pt. ca se va gasi cineva care sa zica « ii dau asteia juma din averea mea numai sa nu o mai aud »
Si eu stiu cum e sa n-ai nimic, pt. ca am trecut prin asta si inca multi ani, dar niciodata nu am asteptat posmagi moi de la altii, nici eu si nici parintii mei.

Sunt ‘n’ posibilitati de a castiga bani. De la a fi femeie de serviciu intr-un bloc, la menajera intr-o casa, vanzatoare si mai stiu eu ce alte meserii care sa ofere si o flexibilitate in program ca sa fie si alaturi de copil. Daca vrei poti.
Daca citesti, draga Naty, scuza-ma ca-ti dau exemple de munci de jos, (nu stiu ce pregatire ai tu)... dar , probabil ca nu-ti vine sa te injosesti in asa hal incat sa dai cu carpa sau cu mopul. Tu ai avut moca atatia ani de toate. E normal sa refuzi asemenea oferte daca ti se fac.

Intr-o zi a povestit ca erau amandoi in casa, el operat de hernie si mureau de foame. Ea nu s-a mai dus la mama ei sa ia (cum facea de obicei) pt. ca era cald afara si el a sunat-o la randul lui pe mama lui pt. o gura de ceva. Pana la urma nu era bai ca nu manca el, desi oricum mi se pare de cel mai prost gust (stai la el in casa, el plateste toate cele si nu esti in stare sa faci nici macar ceva de mancare), era vorba si de ea: adica nu se gandea ca in primul rand ea trebuia sa manance (pentru fetita)? Lenea era atat de mare?
Nu avea timp de facut mancare sau de angajat undeva dar avea timp de stat si scris mesaje interminabile pe internet sau de sporovait pe messenger cu diferiti membri DC.

Din partea mea plange-te in continuare ca vad ca efectul e cel dorit. Personal nu cred ca situatia ta este chiar asa de dramatica cum o prezinti tu. Dupa opinia mea esti una din femeile carora le place sa fie intretinute si sa li se aduca totul la nas si acum perspectiva datului afara si mutatului inapoi de unde ai plecat e si normal ca te aduce la disperare.
Si cand vei primi cadourile de la cele carora le-ai starnit mila si compasiune, multumeste-le in fiecare secunda, pt. ca unele dintre ele chiar fac un efort pt. tine.
Si sunt convinsa ca nu te vei opri din vaicarit indiferent cat ajutor vei primi.

Sunt atatia copii bolnavi aici pe forum care ar putea fi ajutati realmente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am citit si acum rumeg ce am citit si este destul de greu sa ajungi la o concluzie.

GETY 32 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput