Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

quote:
Originally posted by mini_me

Ionica ce te-a facut sa te razgandesti si sa alegi nasterea naturala cu peridurala?

PS: ai aranjat foarte frumos camera Sophiei.

mini_me 34+
poze

Salut mini_me

In primul rand imi doresc tare mult un al doilea bebe foarte curand ,adica la un interval de noua luni.

Bebelina este intr-o pozitie ideala de nastere naturala,singura problema ar fi circumferinta capului de 10cm,capoasa rau ca taicasu,berbec!
Al treilea motiv pentru care am schimat pentru nastere naturala ar fi ;daca nu mai pot face un al doilea bebe?
ar fi pacat sa nu cunosc sentimentul nasterii naturale,soacra mea are trei baieti toti trei nascuti cu cezariana,cel mai mare regret al vietii ei este ca nu a cunoscut sarcina naturala.

Cam astea ar fi, toate puse una peste alta ,pana la urma tot doctorul decide ce si cum,la catie sarcini cu probleme am avut,ea nu prea vrea sa asume vre-un risc.

Multumesc de complimente pentru camera bebelina!

+36SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NOKIA, saru'mana.

MINNI, pe mine m-a durut burta exact cum ai spus si tu, numai ca in seara asta, la vreo juma e ora dupa no-spa, m-au apucat si dureri ca la cm, din 5 in 5 min, dar vad ca pana la urma au disparut.Mai devreme, ma durea ca la crampe, cand faci indigestie si te apuca durerea care anunta o luuuuuuunga sedere pe wc.

36+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Ionica cred ca esti prima mamica de sept oct care se gandeste concret si imediat la o a doua sarcina. Bravo tie! Iti doresc sa mearga totul perfect si sa ai parte de o nastere naturala usoara si sa treci repede la al doilea bebe!

Gripo posibil sa te vedem in top 10 mamici de sept-oct?

mini_me 34+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Fetelor, sper sa nu va suparati pe mine: eu am insomnii si cautand pe yahoo am gasit o sectiune yahoo.answers.
Una din intrebari era ce a durut mai mult la nastere si sunt si ceva raspunsuri.
Imi permit sa pun link-ul aici: ce v-a durut la nastere

mini_me 34+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Durerile mele au fost in partea de jos a burticii, cum spuneam ca la menstra. Dar au fost dureri, nu gluma. S-au intensificat destul de repede, nici vorba sa dea inapoi Si-au durat vreo 10 ore (la primul bb). Nu va mai pove cat am tipat, ca nu vreau sa va "incurajez"

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Nicolstoy, eu am intrebat despre preturile de la Filantropia!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mexxa, intrebai de ..Pai eu tocmai scrisesem zilele trecute ca am calcat stramb….fiindca dr ne spusese sa nu mai . dupa 7 luni si jumatate. Mi-a prins asa de bine, simteam ca innebunesc si, intr-adevar, aveam numai vise “ciudate” – si culmea, eu care, in general, nu sunt ahtiata dupa asa ceva! Si uite ca n-am patit nimic. Dar urmatoarea escapada cred ca va avea loc abia peste vreo 2 luni jumatate! Asta e!

Mini_ml, eu zic sa nu iei lapte praf! Chiar azi la Scoala Parintilor ne-a spus ca bebe ia suficient si in primle zile, pana vine lapticul. Adica, acel colostru, putin cum e, e foarte conssistent si de ajuns pt bebe! Daca te apuci si ii dai lapte praf poti risca sa refuze sanul ceea ce ar fi mare pacat!

Marina 36 fix Maruca si Ana (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

quote:
Originally posted by cata14
Ionica, la voi se vb franceza?
Am auzit ca-i f faina Cota Rica (am o prietena care a fost), spune-mi e cald tot timpul anului? Poate ne oprim in vacanta viitoare pe acolo ca si-asa trebuie sa mergem prin state la niste prieteni.

Catalina, 37+

Draga Cata,
La noi in familie se vorbeste franceza limba de baza;
in costa rica se vorbeste spaniola,engleza,(span-english)!
Sunt cetatean francez prin casatorie,romanca de sange si sunt mandra.

Chiar se anuntase la un momendat mutarea noastra in australia,vedem la sfarsitul anului!

Pupic
Da-mi si mie link-ul cu povestea ta te rog!!

+36SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

quote:
Originally posted by ionica

singura problema ar fi circumferinta capului de 10cm,capoasa rau ca taicasu,berbec!

Ma indoiesc ca ar avea circumferinta 10cm, poate diametrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara fetelor.....eu sunt o mamica de noiembrie-decembrie si eram curioasa sa va citesc....ce bucurie pentru unele dintre voi....deja aveti bebei....
Va doresc tuturor o nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi...
Am si eu o intrebare.....voua vi se umfla picioarele?....ca la mine deja e groaznic?...
Sper sa nu va suparati pe mine ca am tras cu ochiul.....

alexandra 28 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna seara gravidutze....
felicitari noilor mamici si numai sanatate tuturor bebicilor...ce frumos arata listuta noastra...eu tot n-am apucat sa citesc decat pe sarite...bafta celor care vor naste zilele acestea..si eu abea astept sa se apropie termenul ca atat de greu e Lukas ca obosesc mergand si prin casa...am adus si eu patutul azi , zilele astea voi pune si eu ceva poze cu camera BB....va pup si sanatate tuturor

Silvia36+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput