Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 27
mini_me spune:
Pufy macar salata nu ingrasa atata ca "bucuriile" lui Eloise
. Ai vazut ce a patit notquiteso !
Noi vorbim de salate, chestii sanatoase!![]()
mini_me
34+
poze
Monique_new spune:
mini_meTranspiratie sigur nu era..poate doar o "scapare" cum am spus.O sa vad daca se mai intampla.Ca dureri chiar nu am avut de niciunele.
Iar faza cu ruperea membranelor cred ca e relativa.Cred ca mai bine e cind se intampla natural. Prietena mea cind a nascut a zis ca adurut-o cind i le-a rupt.Eu ma gindesc cu groaza cum isi baga toata lumea miinile in tine pina la cot cum zicea cineva mai devreme
Am vazut pozele cu bb lu Nicol...super dragut...numa ca bebelina mea cred ca ori ii place de el ori era geloasa cind il admiram ca a inceput sa ma bombardeze la ficatei![]()
Pace Pufy
nu mai zic nimic.
POZE
Monica
38 sapt
matahut spune:
Salutare!
Tocmai m-am intors de la Scoala Parintilor…In fine, de fapt am terminat pe la 7, dar dupa aia am mai stat in parc cu Ana si cu tati. A fost foarte misto cursul asta. Ne-a invatat tipuri de respiratie in functie de nivelul dilatatiei. Promit ca vi le scriu si voua maine, fiindca acum ma grabesc sa o pregatesc pe Ana pentru culcare. A, si ar mai fi ceva: poate va uitati maine la Observator la ora 19 pe Antena 1…..O sa apar si eu….Au facut azi un reportaj la Scoala Parintilor si mi-au luat si mie un mini interviu. Am spus numai tampenii, dar macar asa ma veti putea vedea ca poze tot nu am reusit sa trimit inca. Suntem 2 care am raspuns, eu sunt cea cu bluza marinar si salopeta de blugi (iar din context se va intelege ca mai am o bebelina). In fine, v-am spus asa, ca poate o sa fiti prin preajma tv-ului.
Acum va las ca ma preseaza Ana cu baita,
Marina
36 fix
Maruca si Ana (3 ani)
gripo spune:
Am rugat si eu fetele sa-mi spuna daca ceea ce eu si MINNI am simtit sunt contractii, dar n-am primit si noi niciun raspuns. Ori nu sunt fetele on-line(cele care au nascut deja), ori am deranjat cu ceva si chiar nu sunt demna de un amarat de raspuns?
36+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
Nokia spune:
Nicol m-am uitat indelung la baietelul tau
Nu ma mai saturam!!!!! E o scumpete
Burtici, aveti grija cu salate de vinete. Sunt cam toxice in cantitati "industriale"
Io va zic de ciuda, ca n-am papat pe vara asta, urmeaza
Ati terminat-o cu "Bucuriile" (habar nu am despre ce vb) si ati dat-o in salate d-astea "sanatoase".
Asa ca drept rasplata, eu am mancat o mareeeeeee portie de inghetata de cirese (bag motive ca o cumpar ptr copii
)
Pufy, pupici la Alessio si insanatosire grabnica.
Despre nasterea la 8 luni, si eu am auzit ca ar fi ff periculos, dar explicatii nu am. Totusi nu cred ca-i asa grav pe cat se spune: cand am nascut baiatul, era in salon cu mine o mamaica, care a nascut prin cezariana de urgenta o fetita de 8 luni. Erau dupa, bine mersi amandoua.
Mini nu te mai stresa cu apa, nu se rupe asa usor. La mine s-a rupt dupa 9 ore de travaliu, m-am si speriat, dintr-o data m-am trezit intr-o balta calda. Imi aduc aminte ca eram obsedata sa vad ce culoare are
Desigur incolora
Iar la baiat nu s-a rupt nimic, a iesit cu bb o data, a alunecat mai usor
Parca mai vroiam sa scriu ceva, dar memoria mea de gravi......stiti si voi
Seara placuta
Nokia spune:
quote:
Originally posted by gripo
Am rugat si eu fetele sa-mi spuna daca ceea ce eu si MINNI am simtit sunt contractii, dar n-am primit si noi niciun raspuns. Ori nu sunt fetele on-line(cele care au nascut deja), ori am deranjat cu ceva si chiar nu sunt demna de un amarat de raspuns?36+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
Gripo, sa iti spun cum au fost la mine:
-la prima nastere, au inceput ca niste dureri de menstratie si contractii, cam la 10 min. Dupa care am inceput sa sangerez, sange rosu-rosu, si am plecat la spital.
-la a 2-a nastere: aceleasi dureri dar fara sangerare, am stiut imediat ca nasc, am "recunoscut" durerile.
Pupici si fruntea sus, odata si odata tot tre sa nastem

mini_me spune:
Gripo ne-a mai scos Nokia nitelus din ceata. Tu unde ai simtit crampele/ contractiile alea? Eu le-am simtit in partea de sus a abdomenului si pe laterale putin in jos. E adevarat ca am avut si contractii nedureroase in partea de jos a abdomenului dar parca nu in acelasi timp.
mini_me
34+
poze
ionica spune:
Draga Anonima mamica de septembrie 2006,
Nu am cuvinte la cele scrise de tine si de lasitatea de care ai dat dovada.
Am citit de la capat pana la sfarsit toate postarile de azi dimineata si pana acum si am o parere a mea cu cine ar fi "anonima".
In primul rand ai scris in numele nostru a tuturor, ne este corect,poate ar fi corect sa te privesti in oglinda si sa intelegi de ce ai avut un comportamet atat de dur cu Naty.
Aceasta viitoare mama nu a cersit in nici o secunda nimic nimanui,a venit la mamici de septembrie fiindca a fost chemata de catre noi .
Te rog din suflet draga "anonima" daca ai suflet de mamica ,mergi si sterge caricatura aia de mesaj de mahala,chiar mi te imaginam cu mainile in solduri si cu sortul in brau.
Naty ,nu incerca sa te scuzi in fata nimanui,tu ai luat o decizie buna a pastra copilul, Dumnezeu te va rasplaiti.
Sa ai grija de Antonia ,eu si sotul meu am decis sa te ajutam in continuare,a citit si el mesajul anonim "o fiinta meschina" astea au fost spusele lui.,si nu este un om oarecare.
« ii dau asteia juma din averea mea numai sa nu o mai aud »
Si cu aceasta fraza scrisa de tine draga anonima ,inchei citatul meu.
+36
SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
mini_me spune:
Ionica ce te-a facut sa te razgandesti si sa alegi nasterea naturala cu peridurala?
PS: ai aranjat foarte frumos camera Sophiei.
mini_me
34+
poze
mini_me spune:
Gripo m-am uitat putin pe net si uite ce am gasit despre semnele prevestitoare nasterii. Pun linkurile mai jos
www.babycenter.com/refcap/pregnancy/childbirth/181.html" target="_blank">semne ale nasterii
5 semne ale nasterii
cum incepe nasterea
mini_me
34+
poze