Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 26
Monique_new spune:
mexxaSi eu tot de la vinete cred ca m-am procopist cu arsuri...sau mai repede de la ceapa din ele
Acum stau cu ele in frigider cu toate ca ma invirt pe linga ele.![]()
POZE
Monica
38 sapt
mexxa spune:
Cred ca daca mi-as pune mintea le-as manca pe toate...sunt preferatele mele...si eu ma tot invart pe langa frigider, dar prefer sa ma stapanesc ca mie frica sa nu am ocupatie la noapte..![]()
_
33+
Sebastian
poze
Mult a fost, putin mai este...
mini_me spune:
Legat de lichidul amniotic: vesnicul meu cosmar e sa nu mi se rupa apa la scoala, de fata cu elevii. In cazul meu nu ar mai conta culoarea sau mai stiu eu ce. Deja am zis ca o sa imi iau un schimb la mine sa il tin la scoala in cazul in care se intampla asa ceva.
Intrebare: voi ati luat si lapte praf in eventualitatea ca nu o sa suga bebe sau pana va vine laptele? Daca da, de care ati cumparat? As vrea sa iau si eu o cutie, desi intentionez sa alaptez, dar nu stiu de care...
mini_me
34+
poze
Monique_new spune:
Sti ce e culmea ca aseara aveam pofta sa maninc ceapa si drept urmare azi noapte n-am scapat de arsuri
Asa ca azi am sarit si peste vinete si peste salata de rosii cu ceapa![]()
mini_meparerea mea este sa nu cumperi ca nu ai de unde sa sti daca ai laptic sau nu. Si daca e nevoie il iei cu recomandarea medicului ca doar se gaseste la orice farmacie.
POZE
Monica
38 sapt
mini_me spune:
Mexxa, Monique mi-ati facut si mie putina pofta de salata de vinete cu putina maioneza (eu o fac fara ceapa pt ca nu imi place). Eu o ador, in schimb sotul meu nici sa nu o vada. O sa fac zilele astea putina pentru mine.
mini_me
34+
poze
Monique_new spune:
mini_meEu vroiam sa stiu daca ai ceva dureri cind se rupe apa contractii sau mai stiu eu ce..pt ca azi m-am trezit cam uda si nu stiu de la ce. Poate a fost doar o "scapare"....ca vad ca fac pisu des.
POZE
Monica
38 sapt
mexxa spune:
mini_me ti-o trimiteam pe a mea...asta ca sa nu mai tenteze pe mine![]()
_
33+
Sebastian
poze
Mult a fost, putin mai este...
itzy-bitzy spune:
Heiii inca un bebe baietel. Mai sa fie...eu cred ca s-au vorbit toti...hi hi hi. Nici nu am apucat sa citesc tot...ma duc acum in urma.
Felicitari Ingereasa recuperare rapida si un bebe sanatos si papacios.
Nicolstoy ti-am vazut comoara...e adorabil...chicoteam singura pe aici uitandu-ma la poze. Ma duc in urma sa citesc ...
Pupici si pe curand.
Itzy-Bitzy
36+ cu
Ana-Maria
POZE
pufymic spune:
Nicol bine ai revenit pe DC!E adorabil bebe Alex!
Aida multumim de lamuririle in ce priveste epidurala!Cred ca avem nevoie de incurajari....
Mexxa, Monique, Mini
!Ia mai terminati mey cu salata aia de vinete ca nu mai rezist!Si-asa am arsuri....acum mor de pofta pe salata....
!
Si numai ce terminase Eloise cu "bucuriile" ei....
Ma duc si eu sa ma culc ca pic de oboseala....Alesio inca are temperatura(37,8) si doarme deja....
Pupici!
Ioana
(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
mini_me spune:
Monique chiar ieri vorbeam cu o colega de lichidul amniotic si "ruperea apei": mi-a spus ca atunci cand se rupe nu simti nimic. Te trezesti intr-o balta de lichid incolor. Cel putin la ea asa s-a intamplat.
Mai e si posibilitatea sa curga cate putin,pe parcursul a mai multor zile, dar mai rar cred. Fetelor va rog sa ma corectati daca spun vreo aberatie.
Posibil la tine sa fi fost transpiratie?
Acum cateva zile spuneau fetele ca si daca se provoaca nasterea si iti rupe dr. membranele nu simti sau cel putin unele dintre ele nu au simtit.
Mexxa multumesc pentru intentie, dar tu vrei sa scapi de tentatie
si sa mi-o trimiti mie.
mini_me
34+
poze