Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

quote:
Originally posted by Nokia

quote:
Originally posted by ionica

singura problema ar fi circumferinta capului de 10cm,capoasa rau ca taicasu,berbec!

Ma indoiesc ca ar avea circumferinta 10cm, poate diametrul

Nokia,
sunt asa de zapacita in masuratorile astea incat sunt pierduta credema!
o fi diametru ca suna mai bine!

Maktub!

+36SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

alexandra_25 bine ai venit pe la noi.
Si au am probleme cu picioarele umflate: eu una folosesc Lioton gel, dar trebuie sa stau cu picioarele pe o perna cand vin de la serviciu. Caldura nu ajuta nici ea la picioare umflate. Ideal ar fi daca nu ai sta mult in picioare sau pe scaun. Totusi daca stai pe scaun incearca sa iti tii picioarele ridicate pe un scaunel mai mic.
Acasa incearca sa le tii pe o perna, chiar si cand dormi.
Mie imi recomandase cineva urmatorul tratament: un lighean cu apa calda si unul cu apa rece in care sa bag picioarele alternativ.La sfarsit sa le tin intr-un lighean cu apa cu menta. Iti spun sincer ca nu am incercat: am fost in vacanta in Romania si nu am stat de ligheane prin casa, iar apoi am luat Liotonul care a facut minuni.
Sper ca ti-am fost de ajutor.

mini_me 34+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Ionica sunt superbe pozele cu camera bebelinei...i-mi place culoarea peretelui...si binenteles si restul pozelor....f. frumoase.
Si eu vreau sa-l fac repejor pe al doilea ca...stim noi de ce nu?
a-si vrea si eu nastere naturala dar Lukas al meu e inca in pelviana si super maricel...asa ca daca fac cezariana trebuie sa am un pic de rabdare...bravo tie daca te-ai hotarat pt naturala...pupici

Silvia36+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Am citit si eu povestea lui Naty, inca din momentul in care a ramas insarcinata. Cred ca vina ei a fost atunci cand a continuat aceasta relatie timp de 6 ani, dar e adevarat ca uneori iubirea e oarba. Este o fire mai sensibila. Si nu am vazut sa fi cerut vre-odata cuiva ajutorul (material). Oricum cred ca e prea tarziu sa i se tina morala si sa i se spuna ce a facut bine si ce nu. E bine ca a vut curajul sa lase bebele din burta si sa incerce sa mai repare ceva din relatia cu "iubitul". Mi sa parut firesc gestul unora de a o ajuta pe fetita care e un suflet nevinovat.

In alta ordine de idei, mi-am dat seama ca eu sunt o mare vaca nerecunoascatoare Ma vait ca nu am unele lucruri pe care unii nici nu le viseaza, ca imi doresc sa am ceva ce poate nu merit sau pentru care ink nu e timpul (am 21 de ani) As vrea sa ajut pe toata lumea care are nevoie Sunt intr-adevar o mare ingrata Sper sa ma pot schimba, poate odata cu sisirea bebeului ma voi maturiza si imi vor veni mintile la cap

notquiteso Stai linistita eu am luat deja 19 kile pana acuma, sunt mai dotata la capitolul asta decat tine, am ajuns dekja la 68

mexxa Eu dupa cum am mai spus inca mai prestez la nu am avut nici o contraindicatie si daca inca mai poit de ce nu? Iar barbatul meu ma vede ink foarte sexy si are mereu chef

Eu am o presimtire ca o sa nasc foarte greu Nu am avut greturi, dureri, arsuri aproape deloc, manac ca nesimtita toata ziua buna ziua salata de vinete ciocolati si alte tampenii . Ar fi prea frumos sa am si sarcina si nasterea usoara.

ionica Barbatul tau e berbec? Si noi amandoi suntem in zodia berbeci si tare ma bucur ca bebe nu e berbec pt ca ar fi fost mare balamuc la noi in casa Cel care cedeaza de cele mai multe ori e sotul pt ca e mai mare, eu tre sa mai cresc , dar lasa ca o sa cresc odata cu bebe

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Tassia,

Stai linistita ,nu-ti mai face mustrari de constiinta,e normal sa crezi ca nu le ai pe toate,chiar daca de multe ori nu ne dam seama!
Bebele te va schimba cu siguranta!**

DA o spun cu gura mare,am sot berbecutz,e capos dar imi place rau

+36SOPHIA

Mergi la inceput

Dragele mele,

chiar in acest moment m-au luat niste dureri ca la CM jos abdominal,la patru pm am intalnire la clinica cu doctora,sper sa fie de bine!

Va pupic

+36SOPHIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Ionica Le-ai vazut pe fete pe aici vorbind de dureri si te-au luat si pe tine? Eu zic ca e totul bine dar se mai intampla ca atunci cand vezi sau auzi ceva sa ti se para ca ai si tu aceleasi simptome

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

si eu mai am dureri ca la menstra ma ia si cu transpiratii si cu greutate in respiratie, ameteala...dar nu sunt regulate asa ca nu ma gandesc ca se intampla nimic...doar pregatirea de evenimentul cel mare care se apropie repejor...bafta la control Ionica

Silvia36+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Tasia,

Si eu am crezut ca-i autosugestie,se pare ca a inceput sa iasa dopul gelatinos,deocamdata fara sange,de fapt a inceput de ieri dar nu am bagat in seama.

Modific ,am 37saptamani de sarcina,sper ca bebelina sa mai stea macar una bucata saptamana!

Ma duc la dus,este ora 3pm !!!!

+36SOPHIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

IONICA bafta multa!

Mergi la inceput