Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by alessia80

ELOISE- Sefa sectiei de neonato mi-a povestit de un bb de 33 sapt nascutde 4 zile cu 1.800kg si care in a 3a zi sugea la san si de un alt bb la 35 sapt de 2500kg care statea intubat de 1 sapt!
Mi-a spus ca in 35 sapt e ceva cu palmanii care nu sunt pregatiti! Si pragul dintre sapt 35-36 e cel mai critic!

ALESSIA80 35+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Asa o fi? N-am auzit niciodata chestia asta... dar mi se pare super ciudat si greu credibil. N-am pregatire medicala ca sa am dreptul sa ma pronunt, dar nu mi se pare logic. Cu fiecare zi organele vitale ale lui bebe se matureaza cate-un pic cate-un pic. De ce ar fi plamanii unui bebe la 33s stronger decat ai unui bebe la 35s? Inclin mai curand sa cred ca poate depinde la la copil la copil. Adica pot fi copii nascuti la 33s care asa, ca indivizi, sunt mai zdraveni decat altii, mai fragili, nascuti la 35. Eu asa cred. Fetele care se pricep mai tare sa spuna ce stiu. Dar nu te mai panica Alessia. Fiecare zi ce trece e spre bine!

Eloise 32+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

fetele, i-am trimis o felicitare pe mail lui nicol din partea noastra! nu v-am mai intrebat ca stiam ca veti fi de acord!

raluca 37+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Vad ca nu prea mai este activitate pe aici... ma uit la filmuletze cu bebei carora li se face baita, is niste scumpei http://www.youtube.com/results?search_type=related&search_query=bath&search_sort=relevance&search_category=0&page=3.

Mirabela sapt. 35 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by Nokia

Nu vreau sa mai comentez in nici un fel cazul Naty. Cine doreste sa o ajute, o poate face, cine nu, NU si cu asta BASTA!
Azi m-am simtit tare rau din cauza mesajului anonim si sincer, vreau sa intru cu drag in continuare pe forum. Sa ma bucur alaturi de voi de comorile noastre, care urmeaza in scurt timp sa ne umple viata.
Va multumesc ca mi-ati inteles punctul de vedere

Are dreptate Nokia. Mie nu mi-a placut deloc ideea cu mesajul asta anonim si certaret, face rusine subiectului nostru si bucuriei cu care trebuie sa ne intampinam bebeii. Suntem aici ca sa ne ajutam una pe alta, nu sa ne certam si judecam.
Eu as propune persoanei care a scris mesajul anonim sa-l stearga, e urat si rautacios. La fel de usor cum a fost scris il pot sterge chiar eu, fara anonimat.

Sandra 33+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

ALESSIA bine ca mai sta bebe in burtica, dar de unde am priceput eu ca ca
il ai deja in brate??? te-am si felicitat deja... Ce
inseamna sa citesc doar printre randuri.....in fine....ti-am trimis o floricica
in avans

PUFYMIC mi-am mai facut analiza pt listeria acum fiindca am citit undeva ca
daca e(Doamne fereste) pozitiv trebuie administrat antibiotic la bebe
imediat ce iese....chiar ii ziceam la tati ca sper ca in urmatoarele 3
saptamani cat o mai sta fetita acolo sa nu imi mai gasesc vreo analiza
de facut....in ritmu asta golesc pusculita
Sanatate muta muta la Alessio si sa ii tleaca feba

Legat de subiectul NATY eu cred ca cine vrea sa o ajute sa o faca...
Nu are rost sa ne contrazicem noi aici pt ca fiecare e cu parerea lui.
Si apoi citind o poveste pe net nu ai de unde sa stii ce e de fapt
cu omul respectiv. Asa ca....cam asta e parerea mea si acu am plecat in pattt
la televizor pana vine tati.

O seara frumoasa frumoasa la fete

36 fix + Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

cred ca m ati umilit destul pe acest forum...imi pare tare rau ca am intrat pe acest site cu mamici de sept oct.de aceea eu am si vrut sa postez in continoare unde scriu de atata timp...imi pare tare rau de unele mamici cu suflet,si mai ales de NOKIA ca ati facut o sa se simta atat de rau...eu ii multumesc din suflet ptr.gestul pe care l a facut ptr.mine,dar care a deranjat pe atatea persoane...
nu inteleg de ce sunt revoltate persoane care nici macar nu s au oferit sa ma ajute,pe care de fapt nu le intereseaza situatia mea,ci CHILOTII mei...de ce am acceptat ajutorul cu atata usurinta??pai ce trebuia sa fac??dupa ce ca n am de nici unele trebuia sa o mai fac si pe interesanta...adica,capra i raioasa dar mai are si coada sus...era normal sa ma bucure orice ajutor cat de mic ptr.fetita mea...ptr.ca ea este cea care conteaza...
dar din acest moment nu vreau sa mai dau nici un fel de explicatii..am fost jignita prea mult...
dupa cum am mai spus ma simt ca o hoata,dar de fapt nu stiu ce am furat..eu imi scriam povestea de atata timp,cu bune si cu rele,si deodata m am trezit umilita si judecata de parca nu stiu ce rau am facut...
fiecare e liber sa creada ce vrea...
pup fetele sufletiste,care sunt alaturi de mine...dar nu cred ca voi mai posta aici...nu ma simt intre prieteni cum ar trebui sa ma simt...imi pare rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ralu !Pentru mesaj!
Despre bani: iti zic cum a fost la nasterea lui Alesio: Ovi a dat tot(eu nimic....ca eram prea urlacioasa initial si plangacioasa dupa aceea...deh, depresiile astea!)
A dat in sala de travaliu la moase cat am stat acolo(in 8 ore am prins 2 ture de moase)dar nu stiu cat le-a dat....si oricum era acum 2 ani.Medicul meu si anestezistul nu au vrut nimic(dar le-a cumparat Ovi niste mici atentii a doua zi) ca stiau ca suntem amandoi(si eu si Ovi) cadre medicale. La neonatolog i-a dat 1 milion jumate(nu mai stiu sigur..) cred, si cate o suta de mii la fiecare asistenta de la bebici...si la cele de la reanimare la fel. La asistentele de la lauze nu le-am dat ca erau nesimtite....unele.
Nu stiu cat te-am lamurit...

Inni vad ca te-a lamurit Putzuruca cum sta treaba cu anestezia.Dar oricum vreau sa-ti zic ca cea mai corecta metoda in astefel de cazuri e testarea cutanata.Si de regula se face(noi la sala ii testam pe pacientii care nu facusera anestezii inainte).

Amarantina!Acum am vb cu Ovi(a mers el cu Alesio la dr ca eu abia ma misc....nu mai pot iesi afara din casa de dureri) si zicea ca e intr-adevar enteroviroza cum am banuit noi.
Si ca o sa mai tina febra vreo 2 zile....si i-a dat antibiotic....dar tare nu i-as da....vedem cum evolueaza....
Greu tare cu puii astia mici!....dar si frumos....

Ileana frumos numele fetitei tale!Sa-l poarte sanatoasa si cu placere...Deci voi avea o tiza in zona!

Lakioana multumesc!

Ca tot vorbeati de serviciu mi-ati adus si mie aminte de perioada de dinainte de a ramane insarcinata cu Alesio cand lucram dimineata la clinica si dupa-masa la un cab. de stoma de ajungeam rupta de oboseala acasa....dar ce bine era(eram tineri, nelinistiti....fara alte griji decat cea a zilei de maine...)....mi-e dor de servici!!!!
Noa ies ca am luat-o razna

Pupici!

Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Inni, eu nu am auzit in viata mea de faza asta cu primul/al doilea contact cu substanta...Si sa insisti sa ti se faca testul in spital, la internare. Asta o stabilesti cu anestezistul nu cu medicul tau.

Sandra 33+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Pufy, daca i-a prescris antibiotic eu zic sa-i dai, iti spun din proprie experienta (ca si eu sunt anti-pastile de orice fel) ca la bebei asa mici se poate agrava foarte usor starea lor si pe urma ajungi sa-ti para rau ca nu i-ai dat de la inceput. Ce antibiotic i-a prescris? Pentru cate zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Salutare gravidute
Vad ca n-a mai aparut nici un bebe.
Eu n-am avut net ieri, iar azi am umblat toata ziua pentru analize, avize epidemiologice si fise medicale pentru inscrierea la gradinita. Iar cand am ajuns acasa m-am apucat de facut tort ca m-ati inebunit cu dulciurile voastre
Acum ma pun pe citit sa ajung la zi.
Doar mesajul lui Inni l-am remarcat si din ce am invatat la imunologie, medicul are dreptate reactia alergica nu are cum sa apara la primul contact cu o anumina substanta, ci doar la al doilea contact, al treilea contact, etc. Deci tu trebuie sa fi sigura, sigura, ca nu ai mai facut niciodata anestezie

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput