Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ingereasca felicitari pt. bb mic. Sa va intoarceti cu bine acasica. Abia astept sa ne povestesti.

Despre Naty : am citit "mesajul anonim". Eu...cam sunt de acord cu ce s-a scris pe acolo. Am rumegat (vorba lui Gety toate vorbele si ale "anonimei" si ale lui Naty). faza cu chiloitii e de rasu' curcilor intr-adevar. Vad ca sunt multe care spuneti ca nu a cerut ajutor material. Asa e, nicaieri nu specifica treaba asta. Insa de ce il accepta cu atata usurinta? Cand putea sa zica "va multumesc, dar eu am nevoie doar de vorbe dulci, ca in rest voi rezolva eu intr-un fel sau altul". Si cred cu tarie ca sunt alte suflete care merita mai multa atentie decat ea. VEzi copiii bolnavi vezi femeile care se chinuie sa faca copii si le trebuie tratamente peste tratamente si din cauza lipsei banilor renunta la ele vezi pana la urma exemplele date in acel mesaj chiar de la noi...si sunt o gramada multe altele...notquiteso...spre ex. Sunt multe de spus.Per total eu sunt pro mesaj anonim.

Iara tu Nokia...vezi-ti de treaba ca nu tr sa-si asumi nici o vina. Intentia ta a fost mai mult decat laudabila.
Mai departe face fiecare ce-l taie capu'.

Aaaa si mai e o chestie pe care am obs citind-o pe naty..de fapt am obs la majoritatea celor care ar prefera sa primeasca decat sa munceasca ....inclusiv a celor de pe strazi. Ca in numele copiilor o fac, ii baga pe ei in fata (care bineinteles ca nu au nici o vina) si zic ca "pt. copil dom'le, ca sa aiba copilu, ca mie nu-mi trebe". Cam seamana situatia, nu ?
E cam ca la biserica...sa dai banii in numele bisericii, dar 80% din ei ajung in casele popilor...cam asa ceva
E trist

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

acush c-am disecat problema, sa scriu de celelalte!

adriana, vad ca te-au lamurit fetele cu tensiunea! mai ales ileana! e inca bine, dar n-ar fi rau sa ai un tensiometru in casa, mai ales ca nu e scump, si te poate scapa de niste griji inutile! noi l-am luat cu 300.000 din piatza! sa nu crezi ca nu-s bune, ca si majoritatea dr-lor tot de acolo se aprovizioneaza! de fapt, pe mine chiar trei dr m-au trimis in piatza sa-mi iau! si ileana!

notquiteso, m-au amuzat poreclele pe care ti le da sotul tau! mereu am zis si eu ca-l parasc pe al meu! cand mi se umfla picioarele "ma face" : bigfoot, sau sasquatch (nu stiu cum se scrie)! i se pare taaaare amuzant!

cata felicitari pt master!

nokia, nu-ti face probleme. cred ca absolut nimeni nu s-a gandit niciun moment sa te judece pe tine in vreun fel!

ingereasa, sa-ti traiasca bebe rares-gabriel, sa fiti sanatosi amndoi si refacere rapida!

oana, cred ca asti deja cu bb in brate! refacere rapida iti doresc si tie!

martha, mie nu mi s-a lasat burta, dar am niste stari de voma, noaptea chiar cu reflux (oribil)....si n-am avut in primele luni deloc! mult succes si nastere usoara marti!

pufy, multa sanatate lui alessio!

ileana iti tin pumnii pt marti! totul o sa fie bine! hai ca mai e putin! cel putin scapi de nesuferita asta de hta, ca eu nu mai pooooot! si "mandrutza" ilinca ioana, va fi cireasa de pe tort!

va pup si va doresc o zi cat ma racoroasa!

ps: ma inscriu si eu in clubul "cracanatelor"!

edit: am facut 37 sapt azi!

raluca 36+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Sf. Ion in august???

Mirabela sapt. 35 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

E Taierea capului Sf. Ioan Botezatorul. Asa stiu eu ca se numeste sarbatoarea asta. N-am un calendar la indemana.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

adameasca merci de info, nu stiam de sarbatoarea asta, imi place f. mult numele Ioana.

Mirabela sapt. 35 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Raluca, hai ca nici tu nu mai ai mult. Auzi, pe mine ma bantuie un gand neeeegru cum ca nu mai scap niciodata de tensiunea asta. Desigur ca-s nitzel paranoica la faza asta, dar s-au mai vazut cazuri.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Cine stie sa-mi raspunda si mie la urmatoarea intrebare : i-am zis medicului ca eu nu am facut niciodata anestezie nici macar la stomatolog...si daca va fi nevoie de epidurala as vrea un test de sensibilitate inainte. Mi-a zis ca o sa mi se faca dar in principiu alergia se face la al 2-lea contact cu substanta....ce naiba e asta ? sau nu am inteles eu bine ? (ca eram cam nervoasa dupa niste ore bune de asteptare)
asa e ?

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Ileana ...de sarbatoarea asta nu se sarbatoreste/.....pt. ca e "taierea capului"...singura valabila e aia din iarna ca e cu "nasterea sf ioan botezatorul"
Foarte frumos ILINCA IOANA.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Apropo, Mirabela, e zi de post si e sarbatoare cu cruce rosie. Aviz si amatoarelor, sa nu faca cine stie ce treaba marti.

Inni, din cunostintele mele despre alergii stiu ca, intr-adevar, reactia urata se produce la al doilea contact cu alergenul. Uite, ti-l dau ca exemplu pe fi-miu, alergic la cacao: dc ii dau azi cacao cu lapte nu are nimik. Daca ii mai dau si maine, poimaine e plin de bube. Dar poti intreba direct anestezistul, ca oricum pregatirea ptr anestezie dureaza, am inteles ca ti se pun o groaza de intrebari de catre el inainte sa ti se faca anestezia. Adica nu te vede si in loc de buna-ziua se repede asupra ta sa te anestezieze.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Inni, explicatia la ceea ce ti-a spus medicul ar fi cam urmatoarea: organismul pentru a putea creea anticorpi asupra unui alergen trebuie mai intai sa aiba contact cu alergenul respectiv. Deci, faci anestezia, organismul devine sensibil iar urmatoarea data cand are contact cu acel anestezic, apare reactia alergica virgula, ca si rezultat al bataliei dintre anticorpi si alergen. Acelasi principiu functioneaza si la astmul bronsic si la alte tipuri de alergii, insa depinde de cat de grava este reactia organismului, pentru ca in reactiile violente poate aparea socul anafilactic. Cea mai sigura este testarea percutana.

putzuruca 34+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ileana, sa stii ca si eu am aceeasipresimtire cu hta! dar macar atunci parca nu mai e asa de grav ca in sarcina! adica pt mine, stresul e doar de nastere cu tensiunea asta! in rest...mai slabutz!

si apropos de anestezie! tu ce anestezie faci? ti-au zis? cica la rahi, scade f mult tensiunea! asta e de bine la noi, nu?

si tot apropos de anestezie: nu dureza o gramada pana suntem testate in leg cu reactia la anestezic, si chiar efectuarea anesteziei in sine? in cazul asta cat de rapida poate fi o cezariana? ca cica dureaza 30-45 min, dar toata pregatirea dinainte?

si tot apropos de anestezie: cand dam banii la anestezist? cred ca inainte, nu? si cat?

si acu' ca am ajuns la capitolul "bani", nu vreti sa ne dam cu parerea, sa mai zicem fiecare ce mai stim....cand, cat, cine...,da banii? stiu ca-s sub speciale pe temele astea, dar, cum ziceam odata, parca mai bine vb intre noi, eu una asa simt! cum vreti si voi acum...

raluca 36+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput