Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eloise ce spui de articol???

Mirabela sapt. 35 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Alessia, o sa am 36 de sapt incheiate si vreo doo zile, cam asa, deci teoretic o sa fiu in sapt. 37.
Inni, nu mai tine placenta s-o fac balanta. Medicul imi explica azi dragutz si gingash ca "a inceput sa putrezeasca casa fetii", deci tre s-o scoatem . Bine macar ca nu m-a pus sa nasc luni, de ziua mea. Ca asta am vrut: sa nu nasc saptamana asta si sa nu nasc de ziua mea. Mi-a iesit socoteala, deci ma bucur. Daca o sa aiba si peste 2 kile jumate, deja ma imbat de fericire.
Pana la urma ne-am hotarat si la nume, intr-un final. O s-o cheme Ilinca Ioana, dc tot se va naste de sf. Ion.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sf. Ion in august???

Mirabela sapt. 35 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by alessia80
GETY- eu nu inteleg cum cei nascuti la 29, 31.33 sapt sunt ok si copiii din sapt 35 au atatea prbl?

INNI, ELOISE- asa va trebuie.. daca necajiti lumea

ALESSIA80 35+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Alessia bine ai revenit printre noi tot in formula 2 in 1! Si nu ne provoca, putem s-o luam de la capat cu tachinarile! ! Bine ca sunteti ok amandoi acum. Stai si tu mai domol ca psihicul conteaza enorm. De aia tot ai contractiile astea...
In legatura cu problemele prematurilor, cred ca ai intles gresit. Dr ta a vrut sa iti dovedeasca faptul ca pana si la 35 de saptamani bebelusii nu sunt 'finalizati'si gata sa faca fatza fara sprijin medical lumii exterioare. Te-a vazut grabita sa nasti repede pana nu pleaca ea in concediu (sau unde a zis ea ca pleaca... am uitat). Totusi fireste ca un prematur de 35 de saptamani nu se compara cu unul de 28. Intotdeauna se fac distinctii clare intre prematurii nascuti la 26(sanse f slabe de supravietuire) si cei nascuti dupa 28 sau 32 sau 35 de saptamani.

Cucuoancea imi musc mainile de vinovatie... serios... eu am starnit toata tevatura cu bomboanele INFAMIA... Mea culpa.... iertati-ma fetelor... n-am vrut sa fac asa cevaaaa Nu mai faaaaaaac, nu mai faaaaaac!

Eloise 32+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Eloise ce spui de articol???

Mirabela sapt. 35 POZE

Mirabela pai ce sa spun? Adica poate nasc si eu la peste 42 de saptamani, cum m-a nascut mama pe mine? La mine slabe sanse, cred ca o sa programez cezariana mai repede.

Eloise 32+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Buna fetelor,

Parerea mea despre problema Naty: NIMENI nu poate judeca aceasta situatie la rece pentru ca nimeni nu cunoaste detaliile ei corecte si concrete. Nu se stie cum sta intr-adevar problema. Numai D-zeu o stie. Dar, daca cineva vrea sa o ajute pe micuta din burtica cu o hainuta, un pampers etc (exclusiv lucrusoare pt. bebe), eu spun ca este liber sa o faca...pt. ca in definitiv ajuta o fiinta nevinovata si care nu are nimic de-a face cu felul de-a fi al mamei...sau cu ce a facut ea. Exista intr-adevar persoane...si mai precis copii cu probleme mult mai grave decat situatia de fata. Ei au prioritate.

Alessia, nu mi-a venit sa cred ca te-am vazut postand pe DC, cand trebuia sa fii cu bb in brate... Lasa ca e mai bine sa mai stea bb in burtica. Si eu traiesc tot cu speranta asta. Sunt in 38 sapt. (ce-i drept neincheiate), medicul mi-a spus ca nu se stie daca apuc sfarsitul lui august. Eu sper insa sa stea acolo cat ii este ei bine.(bineinteles nu mai mult de 40 sapt...ca nu mai am rabdare).

Inni, si tie iti dedic aceeasi fraza: lasa sa stea in burtica cat mai mult...Stiti cu toate ca e mai bine. In rest, Inni draga, continua sa sustii atmosfera pe forum...esti haioasa.

Puffy, ti-am mai spus si altadata...esti exact ceea ce are nevoie acest forum: ceva care sa sustina si sa uneasca acest forum. La toate problemele tu stii sa dai un raspuns care sa se potriveasca si stii sa fii moderata in toate. Imi pare tare rau de Alessio...ai grija de el.

Lakioana 37+ cu Rebecca Riana

Imagini camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Nu vreau sa mai comentez in nici un fel cazul Naty. Cine doreste sa o ajute, o poate face, cine nu, NU si cu asta BASTA!
Azi m-am simtit tare rau din cauza mesajului anonim si sincer, vreau sa intru cu drag in continuare pe forum. Sa ma bucur alaturi de voi de comorile noastre, care urmeaza in scurt timp sa ne umple viata.
Va multumesc ca mi-ati inteles punctul de vedere

Pufy, multumesc mult ca mi-ai trecut numele la bebelina. Baietelul meu e ok, sper. A dormit toata noaptea si dimineata n-a mai carait nimic, asa ca l-am dus la gradinita. Te asteptam cu vesti de la dr. si multa sanatate puiutului tau

Ingereasa, sa iti traiasca RARES GABRIEL, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. Te asteptam cu povesti si poze!

Tin pumnii fetelor care urmeaza si de abia astept pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Tocmai am scris un msj de 5km si am avut o pana de curent! So….here we go again!

Deci, ziceam ca as vrea sa scriu si eu vreo doua cuvintele despre cele “intamplate” pe forum! Mai pe scurt, ca n-am rabdare sa reiau tot ce scrisesem!

First: recunosc ca nu m-am gandit niciun (eeeeee, ce zici Eloise? Corect grammatical?) moment ca toata tarasenia ar putea avea vreun dedesubt, si am luat-o - ca si majoritatea voastra - ca atare! Un singur gand ma bantuia: “uite cum toate fetele i-au sarit in ajutor, si eu chiar nu am cum si cu ce in momentul asta!”

Second: tin sa mentionez si eu, ca si “dna Puf” (ce frumos suna!, nu te superi pufy, nu?), ca noi nu suntem chiar intr-o situatie disperata! Recunosc ca ne putea fi si mult mai bine, dar suntem in regula! Cat de cat ne descurcam, dar stiti si voi, cati bani sunt atat se cheltuie, si parca niciodata nu e de ajuns! E adevarat ca eu nu mai lucrez acum, dar lucreaza sotul, castiga bine zic eu, si cat de cat ne descurcam! Greu cu adevarat ne-a fost pana cum vreo 2 ani! Acum, ca m-ati starnit cu muncile vis-à-vis de pregatire, sa va zic c-am prestat si noi: 4 ani la rand am vandut de craciun brazi, si de 1 si 8 martie si 15 septembrie flori, in strada la taraba! Ca fata din povestea ta, Eloise! Si asta ca angajati, nu ca afacerea noastra! Si eram studenti! Eu aveam vreo 18-19 ani si sotu vreo 22! (eram doar iubiti pe atunci) Dar nu-mi pare rau! Chiar imi amintesc cu drag ! numai parintii mei erau amarati, cica rade lumea de noi (deh, asa gandesc ei!), ca ei erau amandoi economisti, mama contabil-sef si tatal dir res umane, si noi cu florile-n drum! Da’ noi, nu si nu! ca vrem sa castigam banii nostri! Si uite asa ne-am luat combina muzicala, pe care o avem si acum! Da e luata cu munca noastra, nu? Offff, m-a luat valul…. sunt amintiri placute….

acum suntem tineri, sanatosi, avem toata viatza inainte sa ne fie si mai bine! mai ales ca, zic eu, suntem pe drumul cel bun! si ce alta motivatie mai buna ca bebelusha noastra iubita?

in concluzie, eu zic in continuare ca cine poate si vrea s-o ajute pe fata, nu face un rau! asta e sigur! bebelusha are nevoie de ajutor intr-un fel sau altul!

raluca 36+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ELOISE- Sefa sectiei de neonato mi-a povestit de un bb de 33 sapt nascutde 4 zile cu 1.800kg si care in a 3a zi sugea la san si de un alt bb la 35 sapt de 2500kg care statea intubat de 1 sapt!
Mi-a spus ca in 35 sapt e ceva cu palmanii care nu sunt pregatiti! Si pragul dintre sapt 35-36 e cel mai critic!

ALESSIA80 35+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

FELICITARI DIN TOT SUFLETUL BURTICILOR CARE AU DEVENIT MAMICI!!!!!

Cand vad ca numarul bebicilor creste pe zi ce trece,mi se face pielea ca de gaina si mi se umplu ochii de lacrimi.

Ma bucur pentru voi toate cele care ati nascut deja si pentru cele care sunteti pe punctul de a o face

SA VA TRAIASCA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI BEBICII

Lakioana 37+ cu Rebecca Riana

Imagini camera bebe

Mergi la inceput