Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Alessia80,acum chiar m-ai speriat de tot cu nasterea. Si-asa eram speriata, acum sunt si mai si.

GETY 32 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Inni, lasa bebitza in pace! Daca ea vrea sa iasa MISS, ce ai cu ea?

GETY 32 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

In primul rand felicitari Ingereasa pentru bebe Rares Gabriel (daca as fi avut un baietel, tot asa mi-as fi dorit sa-l cheme dar nu reuseam sa-l conving pe tati...). Sa fie sanatos, mancacios si cuminte iar tie refacere rapida si sa va intoarceti cat mai repede acasa!!!

In ceea ce priveste povestea lui Naty, recunosc ca postarea anonimei m-a dat un pic peste cap, mai ales ca eu n-am citit toata povestea ei, ci doar mesajul indicat de Nokia (apropo, Nokia, n-ai de ce sa-ti faci mustrari de constiinta ). Totusi eu sunt de acord cu Pufy si doresc in continuare sa o ajut pe fetita. Si noi avem problemele noastre, ca fiecare de altfel, dar nu am de gand sa ma plang. Consider ca suntwm o familie fericita si iubita de Dumnezeu, fata de alte cazuri cu adevarat disperate. Iar daca situatia lui Naty e intr-adevar cea expusa de anonima, nu sunt eu cea in masura sa judece...

37 cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Asa-i, Mirabelac, nici mie nu-mi plac polemicile. Fiecare gandeste in mod diferit, si avem dreptul sa ne exprimam opiniile, nu suntem toate croite dupa acelasi tipar. Acum avem nevoie de armonie si pace, nu de reprosuri adresate inainte de nastere. Asta-i parerea mea.

GETY 32 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Uite ca bebitza mea s-a apucat de sughitat. Azi chiar n-a sughitat deloc. Merg s-o scot la plimbarica, poate-i trece.
Va pup pe toate!

GETY 32 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

MICROBU- am terminat cu alarme false...sper

GETY- eu nu inteleg cum cei nascuti la 29, 31.33 sapt sunt ok si copiii din sapt 35 au atatea prbl?

INNI, ELOISE- asa va trebuie.. daca necajiti lumea

PUTZURUCA- da, deja 'ne face' si pe mine si pe taica-su

ALESSIA80 35+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

gety in momentul asta si al meu pitic sughite. Parca s-au inteles ei...
Plimbarica placuta!

Mirabela sapt. 35 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Alessia sa stai cuminte si sa nu mai gandesti asa negativ. Tot timpul erai cu stresu pe limba "aoleo", "aoleo"..(na ca io continui cu morala). Trebuie sa fie bine pana la urma si tr sa nasti la termen. Nu te mai gandi "aoleo acum am 30 sapt daca ajung la 34 sa zic merci"...si cand ajungi la 34 sa faci la fel...sa te gandesti ca macar pana la 36 sa ajungi. Te stresezi singura. Hai un de la mine.

Sandra..nu stiu ce inseamna "prost". Poate lq amniotic sau placenta batrana sau "fularel" la gat din cordon sau meconiu in lq amniotic (nu stiu daca asta se vede la eco).
Pot sa renumerotez si eu gravidutele ca doar am fost de acord cu crila chestia asta ....asa ca daca va enerveaza enervati-va pe mine ca cri e la pastrare in bune conditiuni.

Ileana ma bucur ca esti bine. Pai cum ?..marti ?...s-a zis cu balanta ?

Putzuruca si eu am dureri de coapse (la incheieturi)ca m-am gandit la inceput ca poate am facut coxartroza de la greutate asociata si cu un reumatism (de care poate nu stiam)

Pufy poate Alessio are o viroza din-asta de vara...ca umbla virusii acum... O fi luat de la alti copii de prin parc.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

MIRABELA- Eu sunt una dintre alea care fug din spital daca ma tin mai mult de cateva ore! Drta mea, le-a spus ca singura conditie cu care stau, e sa fac perfuzia si sa plec acasa!.Ma stie cat de crizata sunt! Mi-a spus ca e ultima perfuzie pe care o fac si sa continui cu gynipral la 4h!

ALESSIA80 35+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Cititi ce scrie aici despre nasterile premature. Mama ne-a nascut pe toti cei 4 copii la termen dar f.f.f. greu, nu avea dilatie, dureri la greu.

"Nasterile premature au cauze genetice si pot fi prevenite, arata un studiu publicat in "Proceedings of the National Academy of Sciences". Cercetatorii de la Universitatea Virginia Commonwealth au descoperit un marker genetic care poate indica daca exista riscul unei nasteri premature. "Este un exemplu al rolului pe care il joaca ereditatea in complicatiile legate de sarcina si de contributia factorilor genetici la diferentierea rasiala in ceea ce priveste incidenta nasterilor inainte de termen", a declarat dr. Jerome Strauss, autorul studiului. Acest marker genetic ar putea explica si de ce femeile afro-americane prezinta un risc mai mare de a naste prematur fata de cele caucaziene. Bebelusii nascuti prematur au, de regula, dificultati de invatare, probleme respiratorii si isi pot pierde auzul. Cercetatorii spera ca datorita acestei descoperiri vor putea detecta cat mai devreme sarcinile cu risc si vor putea interveni in rezolvarea acestei probleme. Daca medicii ar putea fi preveniti asupra acestui risc, ar putea pune la punct un tratament adecvat si ar lua masuri pentru reducerea riscurilor unei nasteri premature. "

Mirabela sapt. 35 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput