Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
Crisnemes spune:
Puffy, merci de intrebare. Da piciorul se vindeca dar foarte incet si ma lasa nervii.Si ma si doare, dau cu tot felul de alifii da de se vindeca mai repede.
Dragos azi era mai vesel, sper doar sa nu faca ceva mai grav.
Si sanatate multa lui Alesio.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
Crisnemes spune:
Pufy- pune-i niste cartofi cruzi razaliti pe talpa si poate ii scade temperatura.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
putzuruca spune:
Alessia, esti mortala...vad ca baietelul vostru e un mic shmekerash. Mami...vin, mami...nu mai vin. Lasa ca vine el cand o trebui, important e sa fie sanatos si voios. Cand am vazut ca postezi ma gandeam cum Dumnezeu ieri ai nascut si azi intri pe net...mi te imaginam in spital cu laptopul in brate. Pupicei de la noi.
putzuruca
34+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
inni spune:
Salutare burtici !
Am venit si eu de la doctor.
Inca nu nasc.Mi-a zis ca in sapt. 40 sa fac o eco daca iese prost, provoaca nasterea, daca iese bine, mai stam pana la 41 sapt.
Tensiunea...habar n-am care a fost cea reala...prima data 14 cu 8...(s-au mirat toti ) si m-au pus sa mai astept putin...si rezultatul 2 = 10 cu 7 ...asa ca nu cred in nici una din variante (inclin sa o iau in considerare pe cea de -a doua ca nu prea am baut lq in ultimele zile).
Durerile de aseara m-au lasat de cum m-am asezat in pat.Or fi fost de la bb, cine stie...Azi am primit confirmarea ca mai am de asteptat.
VA pupez..ma duc sa mananc ceva ca nu mai pot. Apoi citesc din urma.Vad ca fuse o polemica.
Nu-mi vine sa cred ca toata sarcina am avut amenintare de avort si acum nu mai nasc.
Si mi-a mai spus sa iau no-spa la nevoie..i-am spus ca nu mai iau nici o no-spa ca eu vreau sa nasc ![]()
Poze
Inni
38+ cu
....
inni spune:
Alessia....cuuuuum ? n-ai nascut ?..si io care ma gandeam aseara la tine ca ai bebele alaturi...hai ca esti figura mare de tot. Eu si cu Eloise (eloise mai mult
) mai ca ne-am facut si mea culpa pe aici ![]()
Poze
Inni
38+ cu
....
microbu spune:
Pufy, ce rau imi pare ca minunea de Alesio se simte rau. Tinem pumnii la dr., sigur nu e ceav grav stai linistita
.
O sa renumerotez eu listuta (deja imi place, vezi?
)
Alessia, trebuia sa fie si la noi cineva cu "alarme false"
. Tu sa fii bine, lasa ca bebe se mai dospeste putin.
Inni, ce inseamna daca iese prost ecografia?
Sandra
33+
burtik + poze
inca un pic
alessia80 spune:
PUFY-[
sar'mana!
De data asta sotu' a fost foarte prompt si cand am ajuns la spital la 18, era inarmat cu camera cu aparat foto, bagajul meu, bagajul lui bb...
L-au recunoscut asist, ca de-acu' ne cunoaste lumea si-i spuneau 'vai da' ce bine aratati, astazi cum stati cu tensiunea?'![]()
M-am internat si asteptam anestezia, cand vine CB cu dir spitalului, sefa sectiei de neonat. si inca 5 dr, si-mi spun: Daca vreti sa vedeti cum arata copiii la 35 sapt,va poftim in sectia de nou nascuti sa vedeti cum sunt intubati si cum se chinuie!
AM ramas masca, am spus ca nu vreau sa nasc, dar colul meu s-a deschis si CB pleaca in concediu...si eu ce fac?
Dupa 1/2 de ora de 'negocieri, mi-au pus perfuzie cu gynipral si mi-au spus ca daca nu cedeaza ma opereaza. Contractiile au cedat cam la 15 min si la ora 24 eram acasa!
Ei mi-au spus ca sigur nu nasc in urmat 10 zile si tind sa-i cred..
In rest, ce sa va spun, personalul de la GIULESTI e cel mai tare. Daca e sa nasteti inainte de termen, va sfatuiesc sa mergeti acolo ca sunt foarte buni!
Ah, cat am stat am experimentat 2 nasteri 'in direct'si nu vreau sa spun decat 'no way never'! Cu toata epidurala, mureau fetele de durere! Mi se facea parul maciuca!
ALESSIA80 35+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
amarantina spune:
Buna fetelor.
In sfarsit am citit si eu toate postarile, ca multe si lungi au fost!
Pufy, vezi ca simtomele lui Alesio pot fi si de la o insolatie. Iar tot ca urmare a diferentelor de temperatura, poate sa aiba o angina (rosu in gat, chiar daca nu se vede clar). Oricum cea mai buna solutie este mersul la doctor, el stie cel mai bine. Te asteptam cu vesti bune. Un pupic pentru Alesio.
Oana, iti tin si eu pumnii. Iti doresc nastere fara probleme, sa te refaci rapid si sa ai un bb sanatos si cuminte.
Ingerasa, felicitari pentru flacau, sa fiti sanatosi amandoi. Tare ma mai emotionez si eu cand citesc ca a mai aparut un bb.
Eloise, nu stiu de unde le scoti. Pate, auzi!! Hi, hi. Cat despre povestea cu femeia din fata blocului, chiar ca m-a facut sa vad altfel lucurile.
Am citit si eu mesajele despre Naty si pot spune ca sunt de acord cu mesajul anonim. M-au socat unele faze, mai ales aia cu chilotii. Chiar nu mi-a venit sa cred ca mai exista pe lumea asta persoane de 28 de ani carora sa le cumpere chiloti mama sau iubitul, ca ele n-au cu ce.
GETY spune:
Alessia80, sa stii ca dr. aia au dreptate. Sora mea lucreaza intr-o sectie din aia si copilasii aia sunt vai de capu' lor. Micutii n-au nici o vina. Asa a fost sa fie pentru ei.Acum stii cum e: fiecare zi conteaza pentru ei, sa se dezvolte, cu cat stau mai mult, cu atat mai bine. Daca pleaca dr. in concediu, poate sa plece, s-o gasi o moasa si un alt dr. cu care sa nasti. Ei trebuie sa stea acolo pana le vina sorocul sa se nasca.
GETY
32 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
Mirabelac spune:
Alessia ma bucur ca n-ai nascut inca, sa mai creasca bebe putin macar. Stai acasa sau mai mergi la spital? Ce tratament faci?
Parerea mea in legatura cu Naty, cine vrea s-o ajute foarte bine, cine nu, la fel. Insa eu am citit povestea ei si nu mi se pare ca a cersit de la nimeni nimic, ea si-a pus pe tapet viata si problemele ei, a cerut doar sfaturi. Si responsabilitatea pe care si-a asumat-o cu copilul este problema ei. Si nu cred ca ar trebui sa discutam in contradictoriu pe tema asta, mai ales acuma cand vin bebeii pe banda rulanta si ne pregatim cu toate de nastere. Va
pe toate.
Mirabela sapt. 35
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.