Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,poate aveti dreptate cu solutia de la Chicco dar o folosesc doar de 2 luni si mi s-a parut ok ,pina acum 2 luni le fierbeam ,oricum mare sterilizare nu era ca dupa ce le fierbeam le spalam din nou ca ramanea piatra pe ele ,deci eu raman la solutie!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cuscra repede un pont ptr fiert bibe (ca plec la Cora si ma cocosaza..cuscru tau' ca nu-s gata) pune la fiert un pic de otet. M-au invatat si pe mine babele..si ies "cristal clear"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Merci Cuscra ,am sa incerc dar era mult mai comod cu solutia :))))) ,lenea asta ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noi tinem jucariile in cos chinezesc cu 60 mii bucata, are 2 unul albastru in sufragerie si unul verde in camera lui...dar am sa mai cumpar. Cred ca fiecare camera va avea
Umbla prin toata casa, face km...trebuie sa-si consume energia.

Haideti sa va zic ce program si-a facut printul:
-dimineata la 7 trezirea
-patrulam prin casa nitel, ne jucam, rotobil, 50 ml lapte Humana 3
-la 8.30 papam fructe: babana, para, piersica, pepene, borcan, biscuiti cu lapte milli, aste in diferite combinatii
-ne mai jucam pana la 10 dupa care iesim afara 1 h
-papam ceva: iaurtel mic sau biscuiti + ceai
-doarme plodu de la 11.30-12 pana la 14
-la 14 papam supa+piure de legume
-ne jucam pana da semne clare de somn
-la 16 ceva desert
-la 18-papam
-mergem afara
-la 21- lapte san
-nani
-san la cerere noaptea

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

-De sterilizat eu nu sterilizez deloc....a papat si inca papa san si n-am avut nevoie. Nici pentru suc, ceai, lapte formula, apa plata. Eu doar le spal bine.

-si eu am scoica chicco si sta cu picioarele afara. n-am inca bani de scaun de masina. Am dat pe rotobil chicco si altele. Iaca asa se duc banii....Ma gandesc ca nu mai are rost sa iau scaun ca o sa stea fara.....ne mai gandim.

Ce parere aveti...de mocheta pentru copii(pentru baieti). Am gasit cu 180 mp si vreau sa-i iau in camera sa se tavaleasca pe joc....si de asta nu-mi pare rau ca o poate mazgali, murdari etc....inca n-are acum covor in camera lui si n-as vrea sa iau de acum covor cu 8 milioane. O sa-i cumpar cand o sa fie mai mare, nu?
E colorata, cu albastru are tot felul de desene pe ea. E super ce mai!!!! Ma costa 2 milioane.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

"Dezinfectant pentru biberoane si tetine Chicco
Descriere
Acest lichid va ajuta sa dezinfectati biberoanele, tetinele si alte accesorii rapid, in circa 30 de minute, fara a necesita fierbere. Dupa dezinfectare articolele se clatesc cu apa potabila. Solutia preparata prin diluarea cu apa (2% concentratie) este valabila 24 de ore, timp in care puteti dezinfecta oricate articole este necesar."

Deci cum sa le lasi neclatite ???? Scrie pe eticheta fte clar. Doar solutia aia e toxica :((

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

noi bibe nu mai sterilizam de la 7 luni
le spal bine cu detergent si cu apa clocotita
pitica nu a avut numic.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
www.dropshots.com/new.php?userid=125123&cdate=20060818&cimg=0" target="_blank"> Mateea la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Eu mai sterilizez biberoanele... cand imi amintesc. Nu stiu daca se intampla o data la luna. Poate mai rar. In rest le spal cu detergent de vase si le clatesc cu apa fierbinte. Asta am facut de la inceput si nu a fost nicio problema.

Mai, si Rianna tipa!! Si exact cum zicea Noki, are fata asta un tipat de-ti tiuie urechile. Sper sa treaca repede faza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hilde mochetele alea de obicei sunt 100% sintetic, ceea ce nu-i prea sanatos, daca ai covor de lana prin el se scurge energia statica din om in pamant. E ca e mai bine sa ai covoare din materiale naturale. Lana bumbac, etc.

Cu calciul in scop de cresterea dintilor NU VA JUCATI! Nu dati calciu din proprie initiativa fara aprobarea pediatrului care a vazut copilul. De ex eu ii dadeam Nataliei Ca intr-o veselie dupa sfatul drei de familie pana am ajuns la pediatra asta adevarata care mi l-a taiat urgent si redus doza de Vigantol pt ca Nati avea de fapt fontanela cam mica. Cum i-am crescut doza de Vigantol, i s-a si inchis fontanela, asa ca iar trecem la 1 pic la 2 zile.

Noki multam de intrebare, sunetm bine. Nati merge de-a busilea, ca si pretenara Saralino, si merge prin casa tinandu-se de mobile.

Cand se trezeste din somn, se intoarce pe burta, pozitie din care se ridica de-a busilea, si o ia inainte spre cea mai apropiata margine de patut. Se prinde cu mainile de gratii, se ridica in piciore si cand toate astea au fost indeplinite cu succes se pun epe urlat

La Herculane se oftica de numa' pt ca patutul de voiaj e cu plasa si nu avea de ce sa se tina sa se ridice in picioare. . Asa ca urka din pozitia pe burta cu capul iesindu-i prin plasa si cu unghiile zgariind de zor plasa in incercarea de ridicare.

Despre experienta mea vasta in ale circulatului cu masina va scriu.

Pe scurt: e impredictibil. Uneori e liniste si pace, alteori....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Hilde mochetele alea de obicei sunt 100% sintetic, ceea ce nu-i prea sanatos, daca ai covor de lana prin el se scurge energia statica din om in pamant. E ca e mai bine sa ai covoare din materiale naturale. Lana bumbac, etc.

....

Tradu-mi si mie ce inseamna asta, cu scursul energiei statice!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput