Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 15
Buluci spune:
Noki, scumpa fiica-ta in acel filmuletz! Mai, dar copii astia kiar asa de mici inteleg ce-i aia distractie in apa marii!
Noi , din pacate , cu marea linga noi, nu ne putem scalda ca e plina de petrol.Nu-i intereseaza prea mult sa amenajeze pentru turisti, caci cistiga mai bine de pe urma petrolului!Sunt ceva locuri amenajate, dar cam departe de Baku!Asa ca ne scaldam in cada de la baie!
Gabitza, multzam de raspuns!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
Morgano spune:
Mancarea i-o pasez tot mai putin, blenderuiesc pana se face bucatele. La inceput scotea pe varful limbii fte elegant bucatile mai maricele sau boabele de orez, se facea ca-i e greata si apoi radea smechereste. Dar vad ca s-a apucat de-a dreptul de mestecat pe gingiutze si atunci n-o mai fac chiar pasta sa nu-si piarda bunul obicei. V-am zis ca de la blenderuit exagerat nepotul meu acum la 8 ani aproape sta juma de ora cu o bucata de carne in gura, iti vine sa mori incet langa el :((
Bibe tolanita in pat cu capul pe pui de perna, si la noi, de luni de zile asa il bea, n-a vrut sa mai stea in brate, si in plus pt mama mea era grea si-a inventat metoda asta. Si cu ragaiciu': dupa ce bea laptele se ridica in funduletz si scoate 2-3 tunete, ca o lady ce este :))
Am sterilizat bibe pana la 6 luni, de atunci le spal bine-bine, de sterilizat 1 tura duminica.
In scaunul de masina de cand l-am cumparat, adik din 1 iunie, deci avea 6 luni si jumate. Sta fte comod in el, se lasa suficient de jos, eu sunt mai mult decat multumita de siguranta si confortul lui. Dupa 20 min in masina doarme de rupe, cu capul in cele mai betivanesti pozitii, desi l-ar putea lasa si pe spate.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
roxisialexia spune:
madau, a mea inca incape in scoica insa ma gandesc sa achizitionez un scaun, astept Baby expo sa vad ce oferte sunt.
Si Alexia papa tot blenduit, cum simte ceva mai mare cum face ca si cand ar vomita si se ineaca, nu vrea sa inghita.Asta e, toate la timpul lor.
Fetelor ati gatit paste pentru copilasi? Daca da, cum? Am gasit paste fara ou la plafar si vreau sa ii fac insa nu stiu cum, cu ce sa le combin.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
Madutza10 spune:
Rapund si eu la sondaj :
1.Sterilizez in solutie de la Chicco,am s-o fac pina ma plictisesc ,fie si mai tirziu de un an .
2.In scoica nu a stat niciodata ,se lupta sa se ridice ,plinge ,tipa deci am luat-o degeaba ,e inca noua ,ma gindesc ca si in scaunel o sa faca la fel asa ca nu stiu daca sa mai arunc niste bani ,ma mai gindesc!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
Hildegard spune:
Si eu incerc sa-i dau deja bucatele...daram incercat nestle de la 8 luni si era sa se inece.
no,frastu' stie .....
mai aman.... o luam incetisor....deocamdata rontaie pe biscuiti.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
Morgano spune:
Hilde, si noi cu Nestle de 8 luni, ala cu orez, dovlecei etc am inceput sa papam mai mare, ca orezul e intreg si destul de tare. Dar se obisnuiesc, tu sa ai rabdare si sa-l incurajezi.
Madutza, solutia Chicco nu e de sterilizare, e de dezinfectare nu de sterilizare. Din moment ce se clateste dupa c u apa de la robinet, care numai sterila nu e, nu faci mare branza cu ea, logic. Aceeasi tzapa am luat-o si eu, am cumparat solutia si am citit doar eticheta in lba. romana, in engleza spunea clar ce este de fapt.
Spaghete a mancat azi ratzuska mea prima oara, acum m-a sunat mama s-o laude ce sdeschidea gura sa mai ceara, de la Hipp aduse de tati din Germania, deci aici nu se gasesc, normal.
Scutecele Mamia aduse de tati sunt super, sunt fte multumita de ele, sunt ca cele ale Taniei, bax verde, 50 buc, baietel pe ele, maxi 7-16kg, scutecele alb cu albastru si desene.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
madau spune:
Noki noi faceam plaja la Cazino, deci eram aproape relativ. Of, of, mai mai, aveau si mandrele noastre ce sa faca, baie, tipete, chestii..stateam si noi
Buluci piure cu peste eu am luat de la Nestle...brrr...odios rau. In schimb am incercat borcanasele ptr 8 luni de la Hipp, alea cu bucatele si orez, vita, rosii, etc si i-au placut lui Miruna o nebunie.
Madutza are dreptate Ripley, solutia de la Chicco e de dezonfectat. Numai ca eu o folosesc de cand era Miruna mica, mai ales in concedii sau cand plecam pe undeva, apoi le clatesc cu apa fiarta si racita. Cu toate ca pe eticheta scrie ca nu e nevoie, dar mi nu-mi place ca ramane mirosul ala in bibe.
Ma duc sa-i dau ghiveci la fata si revin.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
madau spune:
Roxi eu i-am facut paste cu lapte si budinca la cuptor cu branzica, ou si a papat cu smantana sau iaurt. Yammyyyy
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
addya spune:
Am mai apucat si eu un pic pe net, ce-am mai citit in diagonala:
Gandacel!!! felicitari pt BB ! si ni te mai enerva pt toate proastele....
RPD ca urla teroristu':
- nu mai fierbem bibe de vreo 2 luni, nu a patit nimik
- mancam semi-blendaruit, ce nu se mesteca in gingii se inchite in sistem pelican, plus chestii care se rontaie ca atare: biscuit, pepene, banana)
-bibe se mananca pe perna mare, pozitie semi asezat
- cuvinte: baba, tata (cu variante: tati, tutu), dada, au, si zbierete la greu, in special unde e ecou (holul blocului de ex, stie toata lumea k iesim afara), doamne-feri sa zica si el mama!!
- noi suntem fericiti in masina, scaun sau scoica nu conteaza atata timp cat e masina in miscare!Sincer, sta mai bine in scaun dar parca doarme mai chinuit, asa ca pt drumuri lungi raman la scoica
Am si eu o intrebare-sondaj ( de fapt doua
- mai sunt copii care au trecut la un singur somn de pranz?
- se mai scoala BBlusii vostrii pt masa de 6 dimineata? pe mine a inceput sa ma scoale pt 30-40 ml, am incercat apa/ceai...nimik! lapte vrea jupanu' apoi se culca la loc.
Si sa ne laudam si noi: azi ne-am sculat singurei in picioare, la marginea patutului. Stiu ca e cu intarziere fata de altii, dar...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
addya spune:
tot eu, am scapat de terorist, l-am infipt in premergator si aku e tare ocupat....
noi suntem pe Mamia de vreo 3 luni si nu avem probleme, in schimb de la Pampers face bubite grupa mare. asta e, dc nu vrea scutece boiersti...
avem si noi problema mesei de seara, e a 2-a oara cand se intampla, asa ca nu ma mai agit, cand l-o razbi foamea isi revine el. Solutia la mine e sa ii infometez nitel la ora 6 (adik fructe fara adaosuri) si la 9.30 rupe bibele.
voi ati tuns vreodata copii? pe mine ma bate gandul, pt ca are bretonul pana la nas si il cam enerveaza. am inceput sa ne coafam, ne-am cumparat agrafe asortate...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare