Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello!!!!

Io-s in plin proces de devirusare si reparare la comp care merge ca toti dracii asa ca raspund la datoriile de ieri, si revin mai incolo si cu citit si uitat pe poze.

Madutza am vb cu prietena mea, a zis ca treaba cu dintisorii e programata genetic, atat varsta la care ies, cat si marimea lor. Singurul lucru pe care il poti face sa-i mai ajuti nitel, ar fi sa suplimentezi cantitatea de Ca (eu ii dau Mirunei 10 ml/10 zile pe luna) asta avand un efect de mineralizare a dintilor. Sau poate avea pierderi de calciu la nivelul dintilor, dar asta o sa vezi abia mai tarziu. e posibil insa asa sa fie felul lor mai micuti..si atunci n-ai ce face.

Gata ca ma da tati afara de la "aparat". Revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by mara95

salut!

Am mai urmarit poze, dar nu mai stiu unde am vazut bb la mare cu porumbul fiert.Pe bune, chiar manca din el?Ca Flavi a mea, cand ii dau ceva nemaruntit scuipa si face ca toate alea, imprastiind mancarea in jur.La inceput am crezut ca era un moft, ca avea chef de joaca, dar faza se mentine in continuare.

Mara, la noi ai vazut faza cu porumbu' fiert ... era doar de poza!

Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bulucel- din cauza ta zace pe foc un sos Bechamel si urmeaza o asamblare de lasagna!Asta ca sa-mi umplu timpul "liber"!
Sa vedem ce iese, dar io nu am pus mazare si de patrunjel am uitat.

Anda77- saru mana de complimente!De la o maestra in arta fotografica -adica tu- suna bine de tot!

Gandacel- hai ca deja m-am stresat. Da-le naibii de tembele care se trezesc cu sfaturi "destepte" si nu mai lua in seama asemenea chestii. Ai grija de tine si de samburel, ca acuma el e pe locul I la grija, ca Bogdanel e deja baiat mare!si fii cumintica!

Catutza- am vizionat si pozele voastre. Super misto. Si e frumos acolo in Bulgaria.

Mami de Mateea- sunt suparata ca mie nu-mi mai merge Dropshots-ul. Am pus filmuletul de la mamaieri. Da-l repar sa vaz si io filmuletul.

Dayssy- pai io zic sa pui socrii pe capota sau in locul portbagajului. Serios acuma, e cam naspa treaba daca vin si ei, dar gasitit voi o solutiune.

Ma duc in control bucataresc.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau ,iti multumesc ,am sa merg oricum saptamana viitoare la dr. sa vad ce zice ,poate-mi da si mie calciu dar din cite stiu puiu meu are calciu peste masura ,asa i-a iesit de 2 ori la analize!

Pupici lu' normea!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Am reusit sa ma uit la poze.....Noki tu ai stat in Mamaia de data asta? Sa nu-mi spui ca da...ca mor de ciuda..noi ne-am intors pe 22 acasa, deci am fost in aceeasi perioada.
Ma apuc de citit acum, sper sa mai apuc pana se trezeste "pushlamica"

pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, super dragalasha e Sarah in pozele de la mare!

Referitor la sondaj - Ioana, eu inca blenderuiesc papaica Dariucai. Poate incet incet voi reusi totusi sa o invat sa pape si pasat cu furculitza.

Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Daca tot sunt la moda sondajele..am si eu unul:

1. Cine mai sterlizeaza bibe la copil? Eu ma gandeam s-o fac pana pe la 1 an...dar eram curioasa sa mai aflu pareri
2. A pus cineva copilu in scaun de masina? Sau sta tot in scoica? Fimea nu prea mai incape..si ma bate un gand

Pupici

pozici la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Am infipt lasagna in cuptor..arata interesant.

Madau- sa stii ca mi-a iesit total din minte. ma tot gandeam daca e cineva dintre fete la mine in zona, dar am uitat ca si tu esti la mare. Io am stat in Constanta dar dupa-amiaza faceam invariabil plaja in mamaia. Insa am vazut la voi in poze ca mergeati in fatza la rex, noi mergeam mai catre capatul statiunii, pe la Cucaracha. Ca acolo era plaja de paturi si prosoape, ca lui fii-mea ii trebe loc de misunat, no way sa stea si ea, ca oamenii normali, pe sezlong.

- noi fierbem inca bibele, pana la un an
- noi avem scaun de masina, dar nu am pus-o inca in el. Motiv de baza, pe lanaga lene: Adila misuna cu masina ziua, pe la diverse locuri si nu vreau sa se prafuiasca cu sculele lui si lucrurile lui. Cand isi va lua masina lui si imi ramane iar mie Matizul in toalitate, atuncea facem manevra. Soon, sper, ca nu mai poooot!Pana atuncea incape relativ bine in scoica.Avantajele plozilor micuti!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Sunt frinta!!!! Am terminat zacusca, mi-au iesit 16 borcane mici, de 400! E tare gustoasa, singura problema e ca vinetele au avut cam multe semintze!Sper sa-i placa lui Simon la iarna!

Am dat la spalat toate covoarele din casa, si acum Simon se tiraste prin toata casa!
Mai, ai vostri s-au tarit initial si apoi au luat-o de-abusilea sau direct de-abusilea!

Noki, cum a iesit Lasagna?

Mada, eu le mai fierb ca tare multe probleme am avut cu stomacelul, deci o voi face pina la un an!
La cealalta intrebare nu pot raspunde, ca nu avem masina!

Vreau si io borcanase cu continut de peste , dar aci nu gasesc!In Romania sunt??? si de la ce firma( hipp,nestle??)

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

BUna ziua si de la noi!

ca tot doarme gaza mea sa raspund si eu la intrebari:

- bibele il bea tolanita pe perna, sta zici ce e pasa, un eventai ii mai trebuie (nici gand sa isi tina singura biberonul)
- de fiert bibele si tetinele pina la un an, asa mi-a indicat pediatra
- spunem si mama si tata, a uitat de baba si pa. Si de ieri a invatat sa tipe si asa de mult ii place ca numai asta face, sa te tii...toat lumea se uita la noi, cred ca trebuie sa ma intalnesc cu noki si gandacel ca sa inebunim lumea din parc
noki frumoase poze, frumoasa familie.

gandacel de ce te superi? nu stii sa dai ignore? nnu le mai citi si apoi i-a niste pastile de nepasare, crezi ca respectiva merita?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput