Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi!
Ploduletzul habauc doarme inca, asa ca profir de ocaziune sa mai raspund, ca amu sunt la zi, stiu tot-tot.
Maria-Alexia- Sarah este in plina eruptie de bubitze de caldura, e prima oara la noi si sunt CLAR de la scutecele Libero. Pe burtica e plina, la fel la elasticul de la soate. Xandra a avut si ea probleme ari cu valdutz, tot de la Libero, tot la spate. Io dupa ce termin baxul asta renunt la ele, desi imi plac insa - sunt io mai conservatoare. Dar se pare ca nu ni se mai potrivesc.
Io cerealele FARA lapte le tin mult- am o cutie de orez de la Milupa dincare mai am inca - e drept ca le-am transferat intr-un borcanas Hipp gol - le am de la 5 luni ale lui sarah si sunt ok bine-mersi. e sa pateasca? Io-i pun 2 lingurite seara in bibe de-astea de orez, deci ar insemna sa arunca banii pe geam efectiv daca ar fi sa cumpar la 3 sapt o cutie...
Dayssy- cum sa nu incapeti n Megane 2? e imposibil, crede-ma. Io plec cu matizul care e jumatate din el si cu toata casa dupa mine si tot incapem. Numai ca bagam si in habitaclu bagaje, normal.
Anda77- si noiam avut aceeasi problema cu laptele de seara.
Solutii:
- iaurtul de ora 18.30-19 l-am mutat la 18
- eventual incerc sa o mai culc putin pe la 19, cam jumate de ora, ca era rupta de somnic si nu-i mai trebuia nici lapte, nici nimik, numai nani. Acuma si-a mai revenit cu papa, in sensul ca papa cam 120-140, maxim 180 ml. inainte halea si 270. Asta pe vremuri, acum 3-4 luni.
Madutza- noi dormim ziua cam 2 reprize, deci cam 2 ore, 2 ore jumate, maxim 3. Dar ne sculam pe la 9 si ceva. Dintii nostri care au spart gingia la 6 luni jumate sunt si ei destul de micuti, dar io cred ca au terminat crescutul. Am fost si la dentista si i-a placut mult doctoritei cum arata, deci banuiesc ca asa e normal. II vezi in poze. Fa o comparatie.
Madau- hmmm...nu stiu ce sa-ti zic de Milu 3. Noi suntem pe Milu2 si dr ne-a zis ca trecem direct la lapte de vaca, deci fara Milu3. Super pozele de la mare!Aveti slipi ca ai nostri.
Simona- noi sughitam rar, dar cand o facem, avem cateva reprize pe zi. Le zic zile cu sughit. dar trec destul de repede, maxim in jumate de ora. Da' io zic ca e normal si la voi. poate nu stica totusi sa pui o intrebare la doctor. Fumusica foc micutza ta!
Blendaruit - mie imi iese pe nas deja, cred ca si la nunta va avea meniu blendariut...Daca gaseste ceva bucatele - cum sunt cele din borcanasele de la 8 luni in sus, le scupa tacticos sau refuza sa mai pape.
Dintosi- noi inca suntem la 2 bucati, centrali, jos. II asteptam pe aia de sus, cam baleste si cam roade cu furie, e umflata gingia pe laterale, dar nici un semn concret, inca.
Cuvinte- nu prea zicem, suntem taaare zgarcite la vorba. Clasicele ma-ma, me-me, da-da - ced ca are vreou treaba cu Meme Stoica de la Steaua, tot timpul il stiga-. Cuvinte gen papa, apa sunt mistere pentru noi.
Strigate- soprana o fac, la cat urla! Incredibil! Are un sonor de atuncea cand incepe, o iei la fuga!Strident rau de tot!
Intrebare-sondaj: in ce pozitie le dati seara lapticul copiiilor? ca io o tin in brate, intinsa perfect pe spate pe copasele mele, in timp ce io stau turceste. deci ea sta intinsa ca o placinta. nici vorba de stat in fundic sau alte chestii de-astea evoluate.
Ma duc sa vaz ce face, ca uite ca nu se mai scoala odata sa-i dau fructele!Revin dupa curatenie.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
gabitaco spune:
Noki noi laptic bem culcata pe pat, fara pernuta si cu un ochi la tv mai nou - asa bem de la 4-5 luni. Un brate nu bea decat suc de fructe si apa.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
www.dropshots.com/new.php?userid=125123&cdate=20060818&cimg=0" target="_blank"> Mateea la mare
Gandacel spune:
Buna!!!
Fetele care mai vreti sa-mi dati mesaj pe privat, va rog s-o faceti pe e-mailul trecut in contul comun, pentru ca mi-am dezactivat optiunea de pe forum. AM primit niste mesaje de la o tipa, care mi-au facut atat de mult rau, incat si acum imi vine sa plang, mi s-au umplut sanii de lapte (de stres) si am avut impresia ca se duce sarcina pe care am laudat-o, poate prea devreme (sa nu fiu totusi superstitioasa).
Noki, in primul rand merci ca te gandeai la noi la drum, in al doilea rand: eu ii dau lui BOgdan laptele in fund, ba el se mai si apleaca inspre fata, de trebuie sa il sprijin cu mana de umar, sa nu se aplece prea mult. Seara, rar, mai sta putin sprijinit inspre spate, adr nu-i place decat in fund, drept ca bradul!
Nu se ineaca daca manaca pe spate?!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
pischi2003 spune:
Noki, noi bem ca si Sarariciu, culcata pe spate. Doar cand e in patul nostru, se mai nimereste ceva pe dedesubt.
Gandacel, nu te mai stresa cu mesajele rautacioase. Daca a putut sa=ti provoace asa o stare, apoi nu merita atentia ta. Gandeste-te la tine si bb mic-mic, dar si la Bogdanel, care simt cand tu esti suparata. O intrebare: de ce nu-ti treci la semnatura si pe cel mai mic dintre cei mici?
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
Madutza10 spune:
Neata !!
Lavi,Buluci ,multumesc mult de raspunsuri ,deci sa nu-mi fac griji ,dintosii vor mai creste!
Noki,super pozele ,filmuletele ,cred ca v-ati simtit tare bine !Am facut comparatie intre dintosii lui Orlando si ai Saricicai ,ai ei sint mai mari ...
Sa vedeti ca am patit aseara :ne-am intors din parc pe la 21:30 ,a venit si mama la mine iar dupa baita a stat un pic cu baiatu' sa string pe la baie ,puiu era aproape adormit dar fara suzy nu doarme sub nici o forma ,m-am dus sa i-o aduc de la sterilizat si cind m-am intors usa dormitorului blocata ,mama si fi-miu sechestrati fara suzy ,fara bibe .Am incercat sa o deschis dar n-am reusit ,l-am sunat pe tati care a fugit de la munca sa ne salveze,a ajuns in 20 de min timp in care Orlando urla dupa suzy .S-a chinuit saracu vreo 15 min ,pina la urma a reusit iar dupa asta baiatu meu n-a mai avut somn ,dupa atita bocanit ,a adormit abia pe la 12:(((( dar totul e bine cind se termina cu bine!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
anda77 spune:
pischi, dupa bepanthen inseamna ca i s-au inchis gingiile acum:))))), adica le-ai tratat bine!
noki, sunt extrem, extrem, extrem de frumoase pozele de la mare! multe ipostaze cu sarah, fata e curajoasa, e activa, ce mai, mi-au placut pozele la nebunie
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dayssy spune:
Buna dimineata fetele,
Noki nu incapem pt ca plecam noi si cu socrii mei, deci de pus bagaje inauntru nu incape vorba.
Sunt cheauna de somn. Dragos toata noaptea s-a foit si a plans mult tare. Inca n-am apucat sa ma uit in gura la el sa vad daca e de la vreun clont. Acum doarme si el. Sper ceva mai mult ca sa recupereze.
Multi pupici
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
Madutza10 spune:
Noki si eu tot culcat ii dau lapticul dar pe perna ,e prea obosit seara ca sa stea in funduletz ,de fapt de multe ori chiar adoarme mincand!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
Gandacel spune:
Pischi, nu il trec la semntura, ca mi-e frica! Inca nu v-am zis decat voua, pe forum si sorei mele. Bineinteles ca stie si barbatul. Deocamdata ne bucuram doar noi! Oficial il fac dupa controlul de pe 22 septembrie... Iar in familie mai tarziu, dupa 3 luni incheiate. Prietenilor, inca nu stiu. Probabil cand voi simti, in cazul fiecaruia in parte.
O sa bag la loc PM-ul, nu de alta, dar am facut proba cu cineva si imi poate da reply lejer, primesc mesajul, asa ca oricum imi poate face rau, daca asta vrea!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
bianca_mo spune:
GANDACEL, nu lua in seama toate rautatile, fii linistita si optimista, pregatita pt orice, ceea ce stii tu e cel mai important...
legat de somn,SERBAN are 2 reprize peste zi, in total cam 3 ore...unde sunt zilele cu somn mult? parca nu ne ajunge timpul in ultima vreme...
si un gand bun!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb