Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buluci Ca se da o data in suc de porto( vit C din suc fixeaza mai bine Ca ); eu asa ii dau. Asa m-a invatat nasa si am intrebat si pediatru si a zis ca e k, ca bb nu fac depozite de Ca in organism.Mateea are 2 dinti jos, care dupa ce i-am dat Ca 10 ml au crescut mai bine ( adica mai repede )ca altfel statem mult si bine cred cu gingiile pocnite si ii mai ies 2 sus ca gingiile par tari.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
www.dropshots.com/new.php?userid=125123&cdate=20060818&cimg=0" target="_blank"> Mateea la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
Vreau sa va intreb daca copii vostri sughita.
Dar nu ma refer la sughitul acela care tine citeva minute si care trece uneori si fara a-i da ceva.
Patricia are vreo doua zile pe luna niste adevarate crize de sughit care nu trec cu nimic.Am incercat cu portocala cu lamiie cu apa sau cu lapte cald dar pina nu o culc,nu-i trece !
Si n-ar fi pb dar de ex azi a inceput sa sughita la 10 min dupa ce s-a trezit ...deci nici vb sa o pot culca la loc.Si a sughitat vreo ora de intrasem in panica.
In final i-am dat o lingurita de lamiie,cu care s-a inecat (emoticonul e pt mine bineinteles !)si apoi i-a trecut.

Eu fac zacusca picanta,cu ardei iute(pt mine,ca pe sotul meu am reusit sa-l imbolnavesc de gastrita cu mincarurile super picante pe care le fac !)

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

a si am uitat Ca ii dau intotdeauna dupa masa de fructe de la 10 dim

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
www.dropshots.com/new.php?userid=125123&cdate=20060818&cimg=0" target="_blank"> Mateea la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu nu stiu ce faceti voi dar eu sunt o mama denaturata , ma uit la meci si ma enervez ca Steaua are din ce in ce mai multe ocazii dar o cam da in ratari. Hai Steaua !!!!

Felicia , concediu placut si relaxant.

Noi cand am fost la mare, am plecat noapte la 3 si Bianca a stat in scaunelul de masina dar saracuta la 11 ore cat am facut noi pe drum nu putea sa stea numai in el, asa ca am mai luat-o in brate, ne-am mai jucat , am mai oprit masina ca sa o mai plimbam. A fost bine dar foarte obositor si pentru noi si pentru ea.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello seara de data asta, ca am reusit sa citesc cele 14 pagini din capitoul trecut si mai am astea 8 din asta, dar am sa raspund la problemele vechi.

Inainte insa, iacata POZE DE LA MARE si www.dropshots.com/day.php?userid=166755&cdate=20060821&ctime=164450" target="_blank">FILMULETZ DE LA MARE, asta ca am vazut ca am primit solicitari.

Am mai vazut in mega diagonala o intrebare referitor la copiii care stau cuminti pe drum ore in sir...vreau si io sa stiu care sunt aia, ca vin s-o meditez pe fii-mea, poate-poate invata si ea. La noi e DEZASTRU!!!! Ieri a dormit de la plecarea din Constanta o ora, dupa care inca 2,5 a fost teroare. I-am data de papa in masina, in mers, ca sa ajungem mai repede acasa, am schimbat-o la fel - la asta am deja experienta, la faza cu papa a fost premiera- dar tot au apucat-o pandaliile si urletele cat China si cele care o cunosc pe fii-mea stiu cat de tare si strident poate urla..Apoi a fost musai sa merg io in spate - deci implicit sa mut jumate din masina in fatza - sunt poze dovada, cu Sarah cum sta in picioare in scoica si pe bangheta si priveste pe geam, ca altfel nu era chip sa ma mai inteleg cu ea. Si uite asa am ajus cu chiu cu vai acasa. Sa vedeti la sfarsitul lui septembrie, ca mergem la Bistrita, 430 km, o sa-mi iau campii!!!

Fee, Feli, Madutza, Ioana77, Pischi, Catutza, Lavi, Ripley, Simona, Ina si Bic - multumesc din suflet pentru urarile de La multi ani scumpelor! Sunteti niste dragutze toate ca v-ati amintit! Fee, special pentru tine!

Sa incepem cu vestea bomba: Gandacel, vorbeam de tine cu Adila in drum spre Constantza. Ce m-am bucurat de veste. Sa fie intr-un ceas bun si sa dea bunul Dumnezeu sa livrezi una bucata copilas scump si sanatos in cele mai bune conditii- a se citit si cele mai putin dureroase!Io votez tot baiat, sa stii. Desi tare frumos cred ca i-ar sadea lui Bogdanel cu o fetitza pe care s-o apere.

Addya- spor la slabit! Oaaau, mai ai doar 4 kg din 30! Super ambitie ai avut!

Catutza- perfect de acord cu tine la chestiile referitoare la BB nr. 2. Simt ca as trada-o pe Saraly, tocmai pentru ca stiu ca Bb2 are de obicei parte de mai multa afectiune ca BB1. Si nu mi se pare corect fatza de ea. dar pe de alta parte, asa vorbesc acuma, in totala necunostinta de cauza, ci bazandu-ma doar pe vechi conceptii ale mele. dar care se pot schimba radical daca apar 2 linite in loc de una, asa...din senin.

Tania- aoleu, mai, ce seara de cosmar ai avut. Da' nu mai stiu cine zicea ca la fel a facut, dar si io m-am distrat copios. Stefanel concureaza vad rau cu Sarah mea la potlogarii.Da' cu agrafele si alte obiecte ce pot fi inghitite nu e de joaca, asa ca atentie mare, mami!

Bic- suuuuuuuuuper Smaranditza ai! E fata desteapta si de nota 10! Ma intreb si io cand vom ajunge la asemenea performante. Felicitari si pentru statul in picioare! Noi ne culcam la 21.45-22, ca mai devreme nu prea merge, ca stau mult cu ea afara si apii, recunosc, daca mi-as pierde si firmitura de libertate pe care o am pana la ora aia- intrand mai devreme in casa- cred ca as lua-o razna pe aratura. Puuup la micutza precoce si la mami a ei!

Simona- noi la plimbare stam in carucior si ne place daca mami da ture. Daca mami se aseaza pe bancutza, deja incepem sa ne foim, dar io o pun invers in carucior si o las sa se joace - ai poza cu pozitia ei standard la pozele de la mare.

Lavi- cu epilatul cu benzi reci mi-a atras atentia in mod special costeticiana ca nu e ok deloc. Zona e foarte sensibila, puternic vascularizata si pot interveni chestii neplacute. A zis ca nu se recomanda deloc epilatul inghinal facut acasa. In alte parti, da, dar inghinal, nu. Suuuper tari perlutzele Silviei. Un copil delicios. Nati ce mai face? Cu ce va mai laudati? mergeti bine?

Feli- vaz ca Ili s-a vorbit cu fii-mea. red ca i-a trmis Sarah un sms: Ili, ia incearca si tu sapunul, are un gust deosebit!Ai sunat doctorul? Ai avut pace cu Doru daca nu?

Melk- io am luat scutece MyKids, nu Mamia si nu au facut cocoloase, au fost ok. Ce nu-mi place la scutecele Mamia e ca daca tragi tare - cum sunt io obisnuita de la Libero care au elasticul foarte...elastic- se rupe fluturasul ala si ramai cu el in mana. Mi s-a intamplat de 2 ori pana acuma.Felicitari pentru mersul de-a busilea! Amu sa te tii bine!

Marai-Alexia- noi bgam cereale asa: in fructele de dim, cam 2 linguri de cereale musli, cu iaurt, de la Milupa. La masa de iaurt de la 18, cam tot asa - cereale de fructe musli, Milupa - si seara in bibele de lapte, cam 2 lingurite, de cereale de orez.

Ce ma bucur ca s-a calificat Steaua! Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Fetelor, primul mesaj in triit acuma. Sa vedem cand mai pot recupera cu cititul si revin.
Pupici!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Nokiutza,super filmuletul de la mareeeeeeee....cum cantati voi toti,tu si cu tati...cri,cri,a???
SU-PER!!!

Noi nu am iesit anul asta nicaieri si cu Stefanel,stiti voi din ce motive...cre-ca nici sa respiram nu am mai fi avut timp...vrem sa ne ducem de balci,pe 8-9 sept.la Rosiori,la parintii lu'Buba,si la bunica mea.si vorba ta,mi-e groaza de cum o sa se comporte 2 ore juma'in masina!!!!ca numai o juma'de ora vrea-n scaun!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Si tot eu Noki:sa stii ca Saralia cu tac'su'seamana!!!!Leit-zic,ca babele,hihihiiii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna dimineata!
CEREALE si noi mancam cu fructele sau / si in iaurt
cu tipatul parca vb de acelasi copil, e clar o etapa...
SIMONA. si al meu sughite cateodata de ma plictisesc , dar la noi se rezolva cu tzitzi...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut

Noki, bine te-ai reintors, sa va fie de bine marea, din nou. Da' ce cantecel fain aveti, ala de se termina in cri-cri-cri. Si Sararici ce topaia in apa, o dulcica.

Noi inca blendauim papica. I-am dat acum cateva zile, sambata cred, orez cu ficatel neblenduit, dar a papat mai putin si tot aveam impresia ca se inneaca. Ea ar putea, nu stiu cat ar vrea sa mestece, da' n-o fortam nici noi prea tare.

Cereale noi ii dam dimineata cu laptic si seara. Daca se mai trezeste noaptea destul de rar ii bag un bibe de laptic simplu

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Sa va zic ce prostie am facut. Se trezeste Alexutza seara trecuta intr-un plans, da' din ala cu suspine, datorita dintelui no. 5. Sotul o plimba si-o mangaia prin camera, eu ma reped la Calgel, sa-i masez gingiutele, o dau si cand ma uit la tub era bepanthen. Sa pic jos si alta nu . Repede am luat comprese sterile si am inceput sa sterg bepanthen-ul. Si apoi am dat-o cu ce trebuia, cu calgel. Offfffffff, bine ca nu aveam alte minuni la indemana ca cine stie cu ce o mai dadeam.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput